Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 531
  • Total: 532
  • Leon

Σκονακια Κανετε?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 26, 2005, 09:33:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Συνεχιζουν ακομα να κανουν σκονακια στα σχολεια?
Ερε ωραια χρονια!
Τι πατεντες εκανα για να εχω το σκονακι και να περασω στο μαθημα που εδεινα!χαχαχα :lol:
Σκισμενο παντελονι και εκει που ηταν το σκισιμο απο μεσα ηταν το σκονακι!Ή το αλλο που ερχοταν ταχα η ξαδερφη μου και με το που εσκυβε προς εμενα για να μου μιλησει σιγανα(γιατι γραφανε εκεινη την στιγμη)κατεβαζε λιγο το μπουστο της...και ετσι εβλεπα το σκονακι που ειχε γραψει επανω στο στηθος της!(μπαλκονια με θεα! :lol: )

:twisted:  :lol:  :twisted:  :lol:

papi

Anonymous

Εγώ πάντως έκανα μια φορά σκονάκι στο σχολείο και μάλιστα είχα το χαρτύ κάτω από την κόλα μου. :wink:

bousoulitsas

Εγω ποτε στο νηπιο δεν χρειαστικε ουτως η αλλως...

:24: :24: :24: :24:

selene

Μόνο στο σχολείο σκονάκια;;!! Μα καλά παπί που ζεις;; Τα σκονάκια έχουν το πρώτο λόγο κ στις σχολές!!! Πως νομίζεις ότι παιρνάμε τα μαθήματα!!!  ]

Xristinaki20

Προσωπικα , το τελευταιο το εκανα σημερα το πρωι ! Εκανα σμικρυνση τα σημαντικοτερα κομματια και τα εβαλα μεσα στη τσεπη μου .. αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :twisted:

i garsona tou SoTi

Skonakia???
Ouuuuu para pollaaaaaaaaaaa  ]

junkie

Χαχαχαχαχα τι μου θύμισες...
Μια φορά απ'τις πολλές που είχα κάνει σκονάκι ήταν στο γυμνάσιο..
Γράφαμε Ιστορία στην τρίτη γυμνασίου και γω ποτέ και με τίποτα δεν μπόρεσα να μάθω την Ιστορία απέξω οπότε σκέφτηκα αφού ήταν και διαγώνισμα τριμήνου και έπρεπε οπωσδήποτε να γράψω καλά,έκατσα όλο το βράδυ και ηχογράφησα τα θέματα που ήταν να βάλουν σε κασέττα.
Την άλλη μέρα ήρθε η ώρα του διαγωνίσματος...Εγώ εξοπλισμένη με το walkman μου κρυμμένο στο παντελόνι μου και φορώντας μία φαρδιά μπλούζα και τα μακριά μαλλιά μου μέσα στη μούρη(για να μην φαίνονται τα ακουστικά οι "ψειρούλες") έβαλα την κασέττα να "πλέει"..... και άρχισα να απαντάω στις ερωτήσεις..Ωστόσο απ'την άλλη πλευρά της κασέττας είχε γραμμένο τον Καζαντζίδη,εγώ δεν προλάβενα να γράψω τις απαντήσεις οπότε είχε ένα κουμπάκι και γυρνούσε την κασέττα απ'την άλλη ,όταν πατησα αυτό το κουμπάκι άρχισε να παίζει ο Καζαντζίδης(και ακουγόταν πολύ μέχρι που με σκούνταγε η διπλαή μου να το χαμηλώσω γιατί έψαχνε  καθηγήτρια να δει από που ακούγεται ο Καζαντζίδης........)
Για να μην τα πολυλογώ δεν με πήρε χαμπάρι κανένας εκτός από τη διπλανή μου...Στο διαγώνισμα έγραψα 17 για πρώτη φορά και η καθηγήτρια έμεινε άφωνη γιατί ποτέ δεν της είχα πει μάθημα και σε όλα τα τεστ έγραφα λες κα έπαιζα προ-πό...

Το σκονάκι μου έπιασε τόπο!!!!! ]

papi

χαχαχαχα πολυ καλο! :lol: Εμεις δεν ειχαμε τετοιες πολυτελειες,,παντως πολυ καλο!!θα το κανω και εγω οταν θα δωσω για καποιες εξετασεις!χιχιχιχι :twisted:

junkie

Τώρα μπορείς με πολύ περισσότερη άνεση να το κάνεις διότι μπορείς να το ηχογραφήσεις σαν mp3 μέσα στο pc και έπειτα υπάρχουν συσκευές που πέρνουν mp3 κομμάτια οι οποίες είναι πολύ μικρές (δεν φαίνονται καθόλου) ή ακόμα μπορείς να το αποθηκεύσεις και σε συσκευή κινητού που πέρνει mp3.....  Χιχιχιχιχιχ...    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

xixixixixi naiiiiiiiiiiiiiii se mp4 morfi!!!yioupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops:

TetiQ

Skonakia memos....kai ola ta ti auta....pollllllaaaaa pollllaaaa.... apo kenes epifaneies 3emeina...ferte mou toixous na afisokolhsw...lol
 Ena mualo einai auto xeimwna kalokairi :shock:  pou na ta 8umate ola ta prin twra kai meta dromena....  :roll:  8)

apol

οχι σκονσκισ σμικρυνσεις...........

fmas

Μάλλον πρέπει να πάψω να είμαι το καλό παιδί που δεν κάνει σκονάκια.... Αλλιώς δεν με βλέπω να τελειώνω την σχολή μου........  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Όλοι μας λίγο πολύ έτσι περάσαμε το σχολείο!!!!!!!!

:albino:

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης