Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 488
  • Total: 488

Γιατί τέτοια λύπη?

Ξεκίνησε από junkie, Σεπτεμβρίου 28, 2005, 10:37:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Γιατί να νιώθω έτσι χάλια? Τόσο λυπημένη,τόσο "κουρασμένη"??
Αφού μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω?  
Έρχονται στιγμές στη ζωή που ενώ όλα πάνε μια χαρά κάτι πάντα θα χαλάει αυτή την ευτυχία... Δεν ξέρω ίσως αυτές τις δοκιμασίες μας τις στέλνει ο θεός για να "ξεκουνηθούμε"  λιγάκι και να πάρουμε στα σοβαρά κάποιες καταστάσεις.. Να ψάξουμε να βρούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ίσως, αλλά όταν έρχονται αυτές οι στιγμές πολλές φορές δεν είμαστε προετιμασμένοι για ότι μας τύχει....Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι σε απόγνωση ... Κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει.. ]

kap

Μπορώ να πω ότι είμαι ο ακατάληλος άνθρωπος, την ακατάληλη στιγμη για να πω κάτι, μια και εγω βρίσκομαι σε παλιοκατάσταση.
Συμφωνω πάντος από΄λυτα για το ότι οι παλιοκαταστάσεις υπάρχουν για να "ξεκουνηθούμε" και οι καλές για επιβράβευση και ξεκούραση, ίσως να είναι λιγο υπερβολικό αλλα βοηθάει να πιστεύεις κατι τέτοιο γιατί σου δείνει δύναμη ενάντια στο πρόβλημα και μπορείς να το αντιμετοπίσεις καλύτερα.
Ένα άλλο κολπάκι είναι να δεις τα πράγματα σαν κάπο8ιος τρίτος, έτσι ώστε να μην σε επειρεάζει το πρόβλημα και να δεις την λύση του πιο εύκολα.
Αλήθεια είναι ότι επι της ουσίας κανείς δε μπορεί να βοηθήσει, μόνο αν θέλουμε εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας.
Αϊντε κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.

junkie

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Και συ να σαι καλα...

victoria

Μικρουλα junkie τωρα που ειδα εγω το θεμα...ελπιζω ολα να ειναι χαρουμενα...
Ομως "c'est la vie" ... εκει που ολα ειναι καλα...κατι θα τυχει να μας χαλασει ... παρτο σαν δεδομενο, οπως οτι το σκοταδι το διαδεχεται το φως, την τρικυμια η γαληνη κ.λ.π....
Και οι καλες και οι κακες στιγμες κατι εχουν να μας μαθουν....
Απολαυσε τες ολες... :wink:

ASSOS

Όταν όμως μια δοκιμάσια δεν έχει τελιωμό και έχεις αποκάμει ... τι κάνεις ;

junkie

Σωστά αυτά που λες βικτώρια μου αλλά και η ερώτηση που έκανε ο ασσος πολύ καλή ας την απαντήση κάποιος....    :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "ASSOS"Όταν όμως μια δοκιμάσια δεν έχει τελιωμό και έχεις αποκάμει ... τι κάνεις ;
θελω να πω εδω (γιατι διαβαζω ολα αυτα που εγραψες τζανκακι) και ειλικρινα λυπαμαι για την τοση λυπη σου! εισαι μολις λιγα χρονια μεγαλυτερη απο την μικρη κορη μου και αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι, εκτος και εαν προκειται για προβλημα υγειας, σχεδον τα παντα περνανε.....απλως θα πρεπει να κανεις υπομονη....και επιμονη....περναω και εγω ενα μεγαλο και σοβαροτατο οικογενειακο προβλημα(σιγα μην ηταν το πρωτο...αλλα ευελπιστω να ειναι το τελευταιο), ομως ξερω οτι μεσα στο σκοταδι, δεν μπορει? θα υπαρχει και ενα φως.....δεν ξερω εαν βοηθησα καθολου....ελπιζω πως ναι! εαν θελεις κατι αλλο το συζηταμε και παλι! φιλια!
υ.γ. keep on smiling! we are still alive....

junkie

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "ASSOS"Όταν όμως μια δοκιμάσια δεν έχει τελιωμό και έχεις αποκάμει ... τι κάνεις ;
θελω να πω εδω (γιατι διαβαζω ολα αυτα που εγραψες τζανκακι) και ειλικρινα λυπαμαι για την τοση λυπη σου! εισαι μολις λιγα χρονια μεγαλυτερη απο την μικρη κορη μου και αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι, εκτος και εαν προκειται για προβλημα υγειας, σχεδον τα παντα περνανε.....απλως θα πρεπει να κανεις υπομονη....και επιμονη....περναω και εγω ενα μεγαλο και σοβαροτατο οικογενειακο προβλημα(σιγα μην ηταν το πρωτο...αλλα ευελπιστω να ειναι το τελευταιο), ομως ξερω οτι μεσα στο σκοταδι, δεν μπορει? θα υπαρχει και ενα φως.....δεν ξερω εαν βοηθησα καθολου....ελπιζω πως ναι! εαν θελεις κατι αλλο το συζηταμε και παλι! φιλια!
υ.γ. keep on smiling! we are still alive....

Σ'ευχαριστώ και σένα για την ανταπόκριση σου και το ενδιαφέρον σου παρόλο που δεν γνωριζόμαστε και το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά που απάντησαν στο θέμα μου. Επιμονή έχω αλλά όχι όση χρειάζεται .
Είναι ώρες που με πιάνει ο φόβος και δεν ξέρω τι να κάνω ,προσπαθώ να το αποβάλω έχοντας στη σκέψη ότι θα περάσι αλλά είναι και ώρες που δεν μπορώ να το αποβάλω από την σκέψη και το μυαλό μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για να μπορώ να smilling ....  Δεν είμαι απ'τους ανθρώπους που μπροστά σε ένα πρόβλημα το βάζουν στα πόδια αλλά πολλές φορές "δειλιάζω"...  Ποτέ μου όμως δεν το χα βάλει στα πόδια ούτε σκοπεύω να το κάνω για να είμαι εγώ καλά ...  

Και έβαλα αυτό το θέμα γιατί ξέρω πως δεν είμαι η μόνη που μπορεί να χει κάποιο πρόβλημα ,το 90% των ανθρώπων έχουν καποιο πρόβλημα είτε στην οικογένεια τους είτε από εξωτερικούς παράγοντες και έτσι δίνω ένα "βήμα"  προς αυτά τα άτομα να μιλήσουν και να μην τα κρατάνε μέσα τους γιατί η εσωστρέφεια είναι το χειρότερο...

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

avra

Junkie!
Πρίν, όχι και πολλά χρόνια, που είμουν στο απόλυτο σκοτάδι , κάποια φίλη μου είπε το εξής:
"ξέρεις πότε είναι η πιό σκοτεινή ώρα της νύχτας? Λίγο πριν το ξημέρωμα"

Αυτό το κράτησα. Με βοήθησε και με βοηθά πάντα. Το λέω τώρα με την σειρά μου και σε σένα και σε ολους τους φίλους μας εδώ!

junkie

Νομίζω πως κατάλαβα τι σημαίνει αυτό... Θα το θυμάμαι....   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

apol

νομιζω οτι εχεις παψει ν αισθανεσαι χαλια.....και το θεμα πλεον δεν υφισταται

junkie

Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι ίσως και γι'αυτό ηρέμησα λίγο...... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

junkie

Εκεί που πάω να ηρεμήσω από μια κατάσταση δημιουργείται άλλη......

Ειλικρινά δεν αντέχω κάθε τόσο όλο και με κάποιον να γίνεται κάτι...
:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

apol

να βοηθησω μπορω ................

488 Επισκέπτες, 0 Χρήστες