Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 149
  • Total: 149

.......ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ???

Ξεκίνησε από sedini, Σεπτεμβρίου 28, 2005, 11:36:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sedini

ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ,ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ?

junkie

Θα πήγαινα να μιλούσα ακόμα και σε άτομα που μου έχουν κάνει "κακό" , θα χάριζα όλα τα πράγματα μου σε φτωχούς, και θα προσπαθούσα όσο περισσότερο μπορούσα να μαι με άτομα που αγαπάω οικογένεια και έτερον ήμισυ.........  ΑΑΑΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ BUNGI JUMPIN (αφού τώρα δεν ανεβαίνω ούτε για πλάκα.... ]

papi

το ιδιο θα εκανα οπως η junkie.Θα πηγαινα στον Σπυρακο το φιλαρακι μου που ειναι ο εκπεδευτης στο Bungi jumpin στο allou και θα πηδουσα :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16: :blobs16:

Jezebell

Polu kali erwtisi fle.Basika den perimenw ekeini tin mera gia na niwsw enohes. Otan tis niwthw prospathw na epanorthwsw opote oses enohes ehw einai gia lathi pou eihan stoho ton eafto mou. Opote tha ekana osa fovithika na kanw.Sigoura pantws tha ginomoun dwritis organwn kai tha edina oti ehw se osous ta theloun.

sedini

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ..ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ Η ΑΥΠΝΙΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

sedini

ΦΤΟΥ...ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΜΙΣΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑ  :D

*ΟΙ ΑΥΠΝΙΕΣ......... :P

apol

οι ενοχες μας δεν ειναι δεδομενες

kuria

οταν ερθει η ωρα να φυγω θα με πνιξουν οι ενοχες που θα εγκαταλειψω τον κοσμο στην τυχη του...

κοντα τα χερια απο το καλαμι μου... ετσι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

barby

[size=24][/size]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.

seagull

bungi jumpin προφτάσαμε... να βλέπεις το σκύλο στη γη με το κεφάλι προς τα κάτω και να τσιρίζεις γουστάρωωω, με αυτούς που με έχουν πειράξει μια και το κακό είναι όπως το αντμετωπίζει κανείς το πράττω εξάλου και τι στα κομμάτια νόημα έχει..πάμε παρακάτω,την περιουσία μου ..το σκύλο το χαμστερ κτλπ ας τα μοιραστούν οι κληρονόμοι ..με την οικογένεια μου και κοινοφελη ιδρύματα
τα ψιλοβολέυω οταν τους στήνω και κάπου κάπου..δωρητής οργάνων είμαι, άσε που κάτι μου λέει πως συμβιβάστηκα και με την ίδια την λέξη,ενοχές δεν έχω ούτε απλήρωτους λογαριασμούς, βάλε κάποιες υποχρεώσεις και το ότι δεν θα πειράξω το καλάμι της κυριας/(παϊδάκι κ τσιπουρα δεν είπε!)
όμως η ερώτηση είναι τι θα έκανες σε δυο μέρες για να μην έχεις ενοχές (θεωρητικά..)...και επίσης η ερώτηση
γιατί ρε φιλαράκι αυτό να μην το έκανες κάθε μέρα ...ε? θα μου έλεγα..δεν έχεις ενοχές?
Η ζωή δεν περιφρονεί τους εραστές της ..Η στάση που κρατάμε στην ζωή είναι νομίζω που μετράει και το ίδιο στην ερωτησή σου ...
Για μένα σημαντικό ειναι και αυτοί που περπάτησαν πολύ κοντά μου να νοιώθουν "'ομορφα" και όταν θα με θυμούνται να έχουν το καλύτερο κομμάτι της ζωής τους

149 Επισκέπτες, 0 Χρήστες