Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 333
  • Total: 334
  • Leon

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!

Ξεκίνησε από selene, Οκτωβρίου 01, 2005, 11:03:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

κατεβασε τον στα σκουπιδια.........

Argiro

Όχι, τι λες... Αν τον πετάξω θα μείνει κενή η γωνία που τον έχω βάλει...

olive

...καλε τι ωραια που τα ξερει η see_,me...πειραζει ομως που δεν καταλαβα ...λεξη????... νοιω8ω.....πολυ ασχημα..παντως.... :?  :?  :?  :roll:

See_Me

Αργυρώ έχω και το Link για να τα κατεβάσεις μόνη σου, αλλά και τα έχω σε φάκελο στο pc μου. Οπότε δώσε μου ένα μειλάκι για να στα στείλω, ή μέσω μσν. Εκτός αν θέλεις να πας μόνη σου στην ιστοσελίδα να τα κατεβάσεις.

Εγώ βάζω κι εδώ τις ιστοσελίδες με τους οδηγούς (drivers)

]πατήστε εδώ-σελίδα[/url]

:arrow: πατήστε εδώ-σελίδα

Το πρώτο είναι σαν εξτρά προσθήκη, ενώ το βασικό πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσεις είναι το δεύτερο Link. Έτσι λέει τουλάχιστον η HP.

Καλή τύχη :D  :D

apol

μηπως μπορει να μου πει καποιος διευθυνσεις απ οπου μπορω να κατεβασω δωρεαν το real player gia na blepv ert kai ena antivirus

Enia

Παράθεση από: "apol"μηπως μπορει να μου πει καποιος διευθυνσεις απ οπου μπορω να κατεβασω δωρεαν το real player gia na blepv ert kai ena antivirus

πήγαινε στο πατήστε εδώ-σελίδα όπου έχει τρία λινκ στο κάτω μέρος της σελίδας] - [Windows Media] - [Real Player] . κατέβασε από εκεί το real player, και θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και το peercast (δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς κάνει, νομίζω όμως είναι σαν encoding, δηλ χωρίς αυτό ο player δεν θα διαβάζει το σήμα).
με το peercast και το real player βλέπω κι εγώ ERT SAT από εκεί (άψογα!), όπως και MAD. δυστυχώς MEGA και ANT1 δεν βλέπω να παίζουν :(

όσο για antivirus, εγώ έχω το AVG της Grisoft, και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. μπορείς να το κατεβάσεις εδώ: πατήστε εδώ-σελίδα

apol

gkokk

Εύχομαι πως ακόμα διατηρείς τον χαλασμένο σου εκτυπωτή ανέπαφο! Πιθανόν να έχει χαλάσει, αλλά αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να σε γεμίσει με χρυσάφι!!!!!! Για φαντάσου το, μαργαριτάρια, κοσμήματα, λεφτά, να τρέχουν απο τα μπαντζάκια σου!!!!!!!!!!! ]

Enia

:shock: Μπορεί να γίνει και με χαλασμένο scanner?!!?  :shock:

gkokk

Ναι, κι όχι μόνο με χαλασμένο σκάνερ ή χαλασμένο κινητό ή χαλασμένο τηλέφωνο, αλλά μπορώ να σου φέρω και τα δικά μου χαλασμένα μηχανήματα, σαν δωρεά, προκειμένου να τα "τακτοποιήσεις" με τα πόδια σου κατά τη διάρκεια που γράφεις σε βίντεο αυτές τις σκηνές!! ]

333 Επισκέπτες, 1 Χρήστης