Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ξεχνατε ευκολα...και τι ξεχνατε?

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 03, 2005, 09:47:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Εγω ξεχναω που εχω βαλει το αυτοκινητο!!γιατι εδω στην Αθηνα οπως ξερετε ειναι ζουγκλα :evil: (ασε που γυρναω ολα τα στενακια :evil:  :evil: )

tristana

Πάπιε, να μην παίρνεις το τουτού, λοιπόν! Ορίστε σας!

Ξεχνάω πάντα να πάρω τις δισκέτες ή τα σενάριά μου.

minoraki

εγω ξεχναω επιτηδες....γιατι ολοι με ρωτανε στο σπιτι συνεχως που εχω βαλει το ενα και που το αλλο :evil: ! οποτε νευριαζω αφανταστα που πρεπει να θυμαμαι εγω αυτα που πρεπει να ξερουν οι αλλοι.....

fmas

Εγώ ξεχνάω αν έχω κλειδώσει το αυτοκίνητο οπότε πάντα γυρνάω πίσω να το ελένξω......

papi

τι πικρα και αυτη fmas...και να ειναι και μακρια το αμαξι,εκει να δεις....

papi

χμ ολο ξεχναω....αχ γερασααα :roll:

sonia

ksexnaw to kinhto sto spiti arketa syxna
ksexnaw to fws ston khpo
ksexnaw stixous apo tragoudia!!!

SoFiA24

Ξεχνάω υλικά αντικέιμενα ή υποχρεώσεις μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένη...

Δεν ξεχνάω ποτέ εκείνους ή εκείνες που με πληγώνουν αλλά κι εκείνους ή εκείνες που μου φερθηκαν καλά...αυτό δε σημαίνει ότι τους εκδικούμαι απλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει το γεγονός οτι με πλήγωσαν...

papi

αχ Σονια τι τραβαμε...ολο ξεχναμε...μαλλον πρεπει να κανουμε πιο πολυ σεξ...να γυμναζουμε το...μυαλο!! :oops:

chriastina

συνήθως ξεχνάω αυτά που εγώ έχω αξιολογήσει ως μην σημαντικά
ή αυτά που με βολεύει να πω ότι τα ξέχασα έστω κι αν τα θυμάμαι

kuria

δεν θυμαμαι αν ξεχναω και τι....     :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

sonia

Παράθεση από: "papi"αχ Σονια τι τραβαμε...ολο ξεχναμε...μαλλον πρεπει να κανουμε πιο πολυ σεξ...να γυμναζουμε το...μυαλο!! :oops:

xaxaxxaa kai pou ksereis esy an kanw, poso kanw ...kai ti epiptwseis exei se mena??? :P  :P  :lol:  :P  :P

papi

αφου ξεχνας και ξεχναω η λυση ειναι το σεξ...τωρα που τα λεμε κανει καλο και στην καρδια και το αιμα πηγαινοερχετε...δεν μενει μονο σε μια θεση...εμ ετσι ειναι αυτα  :wink:

minoraki

καλα που το λες παπακι μου.....τωρα που το ξανασκεπτομαι σα ναχεις δικιο μου φαινεται.....το αιμα που κυκλοφορει, κανει καλο στην καρδια.....και οχι μονον..... :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

papi

εμ Πολλυ μου εγω τα λεω σωστα αλλα μου φωναζουν στο τελος :roll:

552 Επισκέπτες, 1 Χρήστης