Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 799
  • Total: 800
  • Leon

τι αναζητουμε στο δικτυο περα.................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 11, 2005, 03:25:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

τι αναζητουμε στο δικτυο;

μα φυσικα σεξ με τα καλωδια! :oops:  :P  :P  :P  :P  :clown:  :dwarf:

apol

η φωτογραφια αλλα δειχνει.......παπιε ενοεις με το κονταρι???!!!!

papi

με το κονταριον με τρελλα και κορδελλα :P

apol

μπορει ναναι κι ετσι !!!!!!!!!!!!!

papi

βαζεις μια αναζητηση στο δικτιο ΣΕΞ και σου βγαζει_______---_____--___--__ 100,000,000,000 αντε μετα να βγαλεις ακρη...ασε που βλεπεις πραγματα που δεν τα εχεις ξανα δει ποτε στην ζωη σου! :shock:  :D

apol

ετσι θα περασω το υπολοιπο της ζωης μου να διαβαζω το αποτελεσμα της αναζητησης..........

papi

ναι ναι τελεια ειναι :D

patos

egw proswpika serfarw gia na vrw mia kokkinomalla ellinida.
kapote  eixa vrei mia real life alla htan gria.

apol

συντομος και σαφης ο πατος

papi

και οι γριες εχουν το ζουμι...ασε που σου κανουν ολα τα χατηρια στο κρεβατι :oops: και ασε που ειναι και τσαχπινογαργαλιαρες :D

Sophia

Το internet δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα ενημέρωσης και επικοινωνίας. Είναι ανθρώπινο δημιούργημα με δυναμική μορφή (σταθερά εξελισσόμενο). Υπάρχουμε, βλέπουμε, αναπνέουμε και το πιο σημαντικό σκεφτόμαστε! Όταν λοιπόν υπάρχει ένα τόσο σημαντικό δημιούργημα όπως το internet o όποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος είναι φυσικό να το χρησιμοποιήσει!

Όπως και να το χρησιμοποιήσει πάντως ένα είναι βέβαιο.... σε κάθε περίπτωση ικανοποιεί την ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ του!!! ....το ίδιο και εγώ  :D

apol

η περιεργεια ειναι μονο η αρχη νομιζω.................

Sophia

nai alla ola ekei stirizontai apol....
exallou tha empenes sti diadikasia na mas rwtiseis ti zitame sto dyadiktio an den eixes enos eidous periergeia? :D

eye_

simfwnw me ti sophia.. apla merikes fores ginetai la8os xrisi kai gia na ginw pio safis.. kataxrisi tou mesou autou opws kai ka8e eidous kataxrisi odigei se lan8anouses katastaseis

yoda

πληροφοριες για το αμαξι μου,καμια σοβαρη κουβεντα καμια φορα (εχω διαβασει εδω μεσα πραγματα που δεν περιμενα να τα βρω στο internet),και πιο πολυ απολα εναν απλο τροπο για να γελασω λιγο και να ξεχασω τα προβληματα που με κυνηγουν ολη μερα.

799 Επισκέπτες, 1 Χρήστης