Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 192
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 225
  • Total: 226
  • Leon

Κανε φορουμ CHAT!

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 11, 2005, 08:57:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Μπες στο φορουμ CHAT και μιλησε με τους φιλους φιλες αγνωστους αγνωστες και κανε παρεουλα (το βλεπω στα διασπαρτα το θεμα!χαχαχα) :lol:

papi

riaghul

παπακι μου..ποιον ψαχνεις?????

:roll:  :roll:

(που τα βρισκεις βρεα αυτα...
στα Διασπαρτα???
και τα Διασπαρτα που ειναι???)
 :oops:

minoraki

αντικαμαρα κανεις εσυ εδω παπακι? αφου εχουμε το τσατ! γιατι δεν μιλαμε απο εκει?  :roll:  :roll:  :roll:

papi

α δεν ξανα μπαινω στο τσατ..ασε που κολαει συνεχεια...και ασε που δημιουργουντε παρεξηγησεις..οποτε εδω ειναι μια χαρα

minoraki

παρεξηγησεις? :roll:  :roll: αντε καλε.....αφου ολοι ειμαστε μια παρεα....και συμπαθουμε παρα πολυ ο ενας τον αλλον! τελος παντων....παντως αφου εσυ δεν μπαινεις στο τσατ, ας μιλαμε λοιπον απο εδω!

papi

ειστε μια παρεουλα..εγω δεν ειμαι γιατι απλα δεν ξερω απο κοντα τα περισσοτερα ατομα..και εγω σπανια θα βγω σε μεγαλες συναντισεις...
Αυτα που λες μινορακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

minoraki

Παράθεση από: "papi"ειστε μια παρεουλα..και εγω σπανια θα βγω σε μεγαλες συναντισεις...
:roll:  :roll:  :roll: γιατιιιιιιιιιιιιιιιι??????  :(  :(  :( ....περναμε πολυ καλα οσες φορες εχουμε συναντηθει!

papi

τις αποφευγω τις μεγαλες συναντησεις..πιο πολυ μου αρεσει να κανονισουμε ενα παρεακι και να βγουμε εξω για καφε,ποτο,φαγητο παρα με πολλα ατομα.Ασε που σε κοιτανε λες και ηρθες απο το διαστημα :D

bousoulitsas

Eγω που δεν ξερω κανεναν να μεινω?

Καλα ειστε???

minoraki

ΟΚ το κανονιζουμε το μικρο παρεακι για ουζακι! μεσα ειμαι!
 :arrow: αλλα βρε πουλακι μου παπακι...κανενας δεν σε κοιταζει σαν να ηλθες απο το διαστημα! για να πω την αληθεια ειναι η πρωτη φορα που βρισκομαι με αγνωστα ατομα που τα συνανταω για πρωτη φορα στη ζωη μου και νιωθω πολυ ανετα!  τουλαχιστον ετσι αισθανομαι εγω.....αλλά οπως διαπιστωνω και ολοι οι αλλοι το ιδιο νιωθουν.....ειναι σαν να γνωριζομαστε χρονια! αυτη ειναι η δικη μου αποψη!

bousoulitsas

papi

μαλλον επιδει εισαι μονο εδω το λες αυτο,αλλα εγω που εχω παει σε πολλες συναντησεις απο πολλα site εχω δει...ασε πικρα....γι αυτο οπως ειπα μου αρεσει να βγω εξω με λιγα ατομα.Τεσπαν ευχομαι καλα να περνατε στις συναντησεις.

papi

chriastina

225 Επισκέπτες, 1 Χρήστης