Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτο τον καιρο μαζευουμε λεφτα για να δωσουμε-να παρουμε-

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 13, 2005, 08:56:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Αυτο τον καιρο μαζευουμε λεφτα για να δωσουμε-να παρουμε-να φτιαξουμε κλπ.
Εγω πχ μαζευω λεφτα για να παρω χρωματα και να φτιαξω το δωματιο μου...βλεπε σχεδιο...

σε 4 μηνες πιστευω να το εχω τελειωσει :roll: (θελω χρωμα στην ζωη μου και αυτο ειναι μια ευχαριστη λυση  :roll: )

apol

μου αρεσει γιατι ειναι απλο πολυ

chriastina

η xhmeia θα το λατρέψει......

papi

εεεεεεεεεεε δικο μου ειναιιιιιιιιιιιιι :twisted:

Απολ ειδες ειδες ποσο ευκολο ειναι;;αχαχαχα να δεις τι προεργασια θελει!!αστα βραστα...αλλα θα το κανω(μουτζουρες βλεπω να κανω :evil: )

Argiro

Είσαι, βλέπω, ευαισθητούλης και ρομαντικούλης. Για φαντάσου...

minoraki

Παράθεση από: "papi"(θελω χρωμα στην ζωη μου και αυτο ειναι μια ευχαριστη λυση  :roll: )
και εγω αυτο θελω στη ζωη μου παπακι! χρωματα και αρωματα! και ειμαι απο εκεινους τους ανθρωπους που ζουν βουτηγμενοι μεσα σε χρωμα και αρωμα.....για αρχισε εσυ με την αλλαγη του δωματιου σου, για να συνεχισω και εγω με την αλλαγη του δικου μου! :D  :D  :D

papi

εμ τα χρωματα και τα αρωματα μας δινουν ζωντανια στην ζωη μας...τωρα που ειπες για αρωματα,εκανα καποτε και αυτη την δουλεια να ασχολουμε και να πουλαω καλλυντικα...πυραμιδες..φαντασου τι τρελλα εχω με τα αρωματα...αλλα δεν κοιταω τις μαρκες..κοιταω την ποιοτητα και την περιεκτικοτητα σε λαδι που εχει το καθε αρωμα..το λαδι ειναι το μυστικο στο αρωμα :clown:

riaghul

παπακι μου..βαλε χρωμα..
και αρωμα..εσυ ξερεις τα μυστικα του??
θα μου τα πεις...??

κι εγω βαζω χρωμα στη ζωη μου...(και το ντουβαρι  :wink: να μην εχει..
μολις μπαινω σ'ενα σπιτι...το κανω να εχει... :)
κι οσμιζομαι τα αρωματα...του γιασεμιου, του αγιοκλιματος, της μαντζουρανας και του απιγανου....με την πρωινη υγρασια της φυσης..

junkie

Αυτό τον καιρό μαζεύω λεφτά για να πληρώνω το λογαριασμό του κινητού για τους επόμενους μήνες και για να φτιάξω τα μαλλιά μου...

energizer

....ωραιο δωματιο!
...εγω απλα μαζευω λεφτα...
...ενδεχεται δε στα πλαισια οικονομικων περικοπων ν'απουσιασω απο τα διαδικτυακα δρωμενα (ελπιζω πως οχι!)...
...δυστυχως (ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΩ) ερχονται ακομη πιο δυσκολες μερες!
 :(

Bijoux

παπί τζάμπα ζωγράφος είμαι; :P
φώναξε με και θα με στον τόπο σου
με μπογιές και πινέλα

papi

βυζουξ θα σε εχω στα υποψη μου.....στο σαίτ που ειδα αυτες τις εικονες,ζητανε 3,000 δολλαρια δλδ καπου στα 2,900 ευρω πρεπει να ειναι(ωραια θα παρω προτασεις για να βαψω και αλλα δωματια!χιχιχι)

τι να πουμε......το ονειρικο χασιμο.......μπαινεις και δεν θες να ξαναβγεις....

apol

παπι δεν ειναι απλο βαψιμο ειναι η απολυτη καλλιτεχνια.......θελεις βοηθους σιγουρα πχ η βυζουξ πρεπει ναναι καλη στο βαψιμο,στο φτυσιμο ωχ μπερδευτηκα με αλλο θεμα............

papi

απολ ηρεμα με της λεξεις,γιατι απο τι ειδες το σβησανε το θεμα τις βυζουξ και δεν ειχαν αδικο.
Τωρα οσο για εδω,θελει πολυ δουλεια,ωρες ατελειοτες και μερακι για να κανω τον τελειο τοιχο.Πρωτα να μονωσω τον τοιχο με καποιο ειδικο χρωμα για την υγρασια,μετα να ζωγραφισω με μαρκαδορο ολο το σκηνικο και μετα να περασο τα διαφορα χρωματα(εκει θελει την τεχνη).

apol

papi κακως το σβησανε παροτι διαφωνω με το τροπο που ετεθη το θεμα ..............
παμε στη δουλεια μας την καλλιτεχνια γιατι ως Ζυγος μου αρεσουν αυτα..θελεις καταλληλους βοηθους εξοικιωμενους με το πινελο......

556 Επισκέπτες, 1 Χρήστης