Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 765
  • Total: 765

Αυτο τον καιρο μαζευουμε λεφτα για να δωσουμε-να παρουμε-

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 13, 2005, 08:56:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

τωρα πρεπει να υπολογισω τα χρωματα(βαρεμαρα)  :roll:

papi

Παράθεση από: "chriastina"κάτι λένε στις ειδήσεις για τα πτηνά.....κάτι για γρίπη λένε,κάτι για πανδημία λένε.......
μήπως να το αποφύγετε?

papi?
είσαι εμβολιασμένος?????????????????????????????????????

λες να παω να κανω το εμβολιο?κατσε να μαζεψω λεφτα να παω να το κανω(ειμαι ακριβο παπι....οποτε ειναι και ακριβα τα εμβολια!γμτ μου@$^$&&^*##!@!!!~@#%#&^* :evil:

papi

ωραια παει η δουλεια με το δωματιο!!! :D

Enia

εεεεεε!!! φωτογραφία θέλουμεεεεεε!!!

papi

δεν εχει φωτο!τι να την κανουμε βρε την φωτο?εμεις οπου ειμασταν εκει φωτογραφισαμε τους αλλους με τα ματια μας!(αχ ωραια απαντηση :P )

papi

ααααααα καλα κρασια!αχαχαχαχα σε αλλο τοπικ ηθελα να γραψω!αχαχαχαχα.....αχ τι κανει ο ερωτας :P

Enia

Ο ΠΟΙΟΟΟΟΣΣΣ?! παπίκο πες τα όλα τώραααα!!!  :lol:  :lol:  :lol:

papi

ο ερωτας που εχω με την ομορφια μου :oops:  :twisted:

papi

ουφ αντε να δω ποτε θα τελειοσο με αυτο το εργο :evil:

Ballader

Εγώ θα ήθελα να έχω όσα χρήματα χρειάζονται για να πάρω σε όσους αγαπάω όοο,τι θέλουν!

(κάντε τις παραγγελίες σας...)

papi

χμ απο τον χειμωνα δεν κανω αλλη δουλεια  στο να περνω χρωματα(Εγεινα ο Σπυρος στο Αλφα!)τεχνοτροπιες σε δωματια  :D

heinrich

εγώ αποφάσισα να πηγαίνω για  ένα τριημερο το 2μηνο να πίνω καφέ στας Ευρώπας.
Καιρός να απολαυσουμε ότι μαζέψαμε τόσο καιρό...

SoFiA24

Εγώ από την άλλη τας Ευρώπας θα κάνω να τις δω πολύ καιρό διότι μαζεύουμε χρήματα για να τα δώσουμε σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, επίπλων κ.ο.κ.  Μπας και το φτιάξουμε και το ανοίξουμε αυτό το σπίτι που λέμε επιτέλους  :D

Μετά βέβαια θα πρέπει να μαζεύουμε για να τα δώσουμε σε εκκλησίες, παπάδες κλπ κλπ αλλά ας ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος και προχωράμε ακάθεκτοι   :D

isabella

Παράθεση από: "heinrich"εγώ αποφάσισα να πηγαίνω για  ένα τριημερο το 2μηνο να πίνω καφέ στας Ευρώπας.
Καιρός να απολαυσουμε ότι μαζέψαμε τόσο καιρό...

..βλεπεις πόσα καλά αποκομίζεις κάνοντας παρέα με αυστριακούς φίλους ΚΑΙ ταύρους;;; :lol:

heinrich

σωστά...
έμαθα πως αντί για 2 να αγοράζω μια μόνο σοκολάτα και να την τρως εσύ

765 Επισκέπτες, 0 Χρήστες