Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 378
  • Total: 379
  • Leon

Έίδηση που σίγουρα θα προβληματίσει !

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 13, 2005, 11:48:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Έίδηση που σίγουρα θα προβληματίσει !
Tα νέα που έρχονται από την Αμερική μάλλον θα απογοητεύσουν πολλούς. Ένανέο μοντέλο σχέσεων λοιπόν, που χαρακτηρίζονται πολυερωτικές  έρχεται να ταρακουνήσει το ήδη πολύπαθο τοπίο των διαπροσωπικών σχέσεων και, αφού κατέκτησε τις ΗΠΑ, έχει βάλει πλώρη προς Ευρώπη.

Ο λόγος για την υπέρμετρη αίσθηση ελευθερίας που αισθάνονται κάποιοι συνάπτοντας ερωτικές σχέσεις με άτομα του άλλου ή και του ίδιου φύλου.
 Πρόκειται για ανοικτές σχέσεις συντρόφων, που γνωρίζουν και αποδέχονται τη σεξουαλική δραστηριότητα του άλλου, και μάλιστα με χαρά. Και με τη ζήλια τι γίνεται; Η ζήλια είναι άγνωστη λέξη. Επειδή όμως βιώνουν συναισθήματα για
 τα οποία δεν υπάρχουν λέξεις να τα περιγράψουν επινόησαν νέες όπως, π.χ.,τη λέξη «wibble», που περιγράφει το αίσθημα της παροδικής ανασφάλειας.

papi

ela bre gon min ta pisteveis einai fimes

Enia

μου θύμησες ένα άρθρο που είχα διαβάσει στο αγγλικό cosmo (το cosmopolitan ντε!) πριν πολύ καιρό...

για τρεις ανθρώπους που συγκατοικούσαν και όπως προυσιαζόταν στο άρθρο είχαν μια άριστη σχέση -ερωτική και σεξουαλική εννοείται!
μια γυναίκα και δύο άντρες. συζούσαν και οι τρεις σε πλήρη αρμονία, ίσως όπως θα έκαναν τρεις καλοί φίλοι... πχ τα βράδια που έβλεπαν τηλεόραση ο ένας της χάιδευε τα μαλλιά και ακουμπούσε τα πόδια της πάνω στον άλλο... (ο απόλυτος παράδεισος ε?! χεχε!)
και καλά η κυρία, γιατί να έχει πρόβλημα αφού έπαιρνε την ευχαρίστηση επί δύο! (προφανώς έδινε και επί δύο!  :shock: OMG!) και οι κύριοι όμως δήλωναν πως δεν ζήλευε καθόλου ο ένας τον άλλο και είχαν μια πολύ υγιή σεξουαλική ζωή! σημειωτέο πως δεν έκαναν ποτέ τρίο! (μην τρελαθούμε τώρα, τι άρρωστα πράγματα είναι αυτά!? :tongue: )

κοίτα κάτι πράγματα που συμβαίνουν στην -αγγλική!- κοινωνία!!! 8) :roll:

τι να απέγιναν άραγε?!  8)  :roll:

apol

Enia

να σου ευχηθώ και στα δικά σου δηλαδή!? :P

(τέτοια δικά μου δεν θέλω, άλλα είχα κατα νου!)

minoraki

στην ολλανδια αυτο συμβαινει εδω και παρα πολλα χρονια....και οχι μονο ζουν μαζι δυο ανθρωποι του ιδιου φυλου, αλλά υιοθετουν και παιδια απο διαφορες ηπειρους, με διαφορετικη θρησκεια και διαφορετικο χρωμα δερματος, που κανεις δεν ξερει απο που κραταει η σκουφια τους....τωρα κατα ποσον βγαινουν νορμαλ ανθρωποι μεσα απο τετοιες καταστασεις..αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο....

apol

ποιος μιλαει για δυο απο τρεις εχουμε ξεκινησει και παμε για γκρουπακι............

Argiro

Πιστεύετε πως πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα; Εμείς εδώ έχουμε άλλη νοοτροπία και δεν γίνεται να την ξεπεράσουμε  έτσι απλά. Όσο για την προσωπική μου γνώμη για το θέμα, κι εγώ Ελληνίδα είμαι,  παρόλο που θεωρητικά γνωρίζω πως ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον...

spellbound

Αργυρω,  σε διαβεβαιω εχει ηδη αρχισει να γινεται στην Ελλαδα. Τωρα ποιοι το αποδεχονται και ποιοι οχι αυτο ειναι αλλη υποθεση. Προσωπικα δεν ασχολουμαι με κανενος τη ζωη και πως θελει να τη ζησει οπως δε θελω να ασχολουνται και με τη δικη μου !

Να ζησουν λοιπον τα παιδια!!  

:P

Argiro

Σίγουρα. Πιστεύω πως η προσωπική ζωή του καθενός είναι προσωπικό δεδομένο. Εκείνο που θέλω να πω είναι πως αυτό δεν γίνεται σε γενική κλίμακα εδώ στην Ελλάδα, ενώ σε άλλες χώρες γίνεται και μάλιστα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας.

spellbound

Δυστυχως η ευτυχως Αργυρω μου τα χρονια περνανε και οι καιροι οπως και οι συνηθειες αλλαζουν.  Απλα στην Ελλαδα μας κατι τετοια συγκαλυπτονται ποικιλοτροπως. Κοινως: συμβαινουν αλλα δεν το βροντοφωναζουν.   Εκει νομιζω διαφερει το πραγμα  :roll:  :roll:

TetiQ

:shock:  :shock: DHLADH OTAN 8A ER8OUN STHN ELLADA OLOIIIII AUTOI MAZI GIA VACANCE...EKEINOI OI ERMOI STA 3ENODOXEIA...TA DIKLINA TOUS TI 8A TA KANOUNE... :?:  :lol:  :lol:  :lol:

:greece:
(8a strimoxtoune oloi sta camping...xexexeexexe)

Enia

lol tetiq  :lol:

αν και δε νομιζω να υπαρχει πρόβλημα. συνηθως τέτοιοι τύποι προτιμάνε να πηγαίνουν διακοπές μόνοι ή με γυναικοπαρέες/αντροπαρέες... να μπορούν να γνωρίσουν και κανέναν άνθρωπο εκτός της σχέσης τους βρε αδερφέ! :P

Bijoux

γκον, αυτό γίνεται και εδώ

κάποτε είχα ένα φιλαράκι που ναι επέτρεπε στην γυναίκα του τέτοιου είδους σχέσεις..και όταν τον ρωτούσα τι γίνετε με την ζήλεια
απαντούσε πως την αγαπούσε
μου εξήγησε πως έβλεπε την αγάπη και την ζήλια, την κτητικότητα
αλλά και την ικανοποίηση της γυναίκας, ακόμη και το ίδιο το σεξ..
ο εγωισμός μου και η ζήλεια μου δεν θα επιτρέψει τέτοια σχέση..

gon

Είναι και αυτή μία από τις διαφορές των δύο φύλων. Όπως δείχνουν νέες επιστημονικές έρευνες για τις γυναίκες... το κλειδί για τη σεξουαλική κορύφωση βρίσκεται στο μυαλό, ενώ για τους άνδρες, πιο χαμηλά.

378 Επισκέπτες, 1 Χρήστης