Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 332
  • Total: 333
  • Leon

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ?

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 14, 2005, 12:37:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

...& αν τη ξερει γιατι να την μοιραστει μαζι μας  :?:
...οσο για την κουβεντα...αν οτι ηταν αντικειμενο διαλογισμου & διαλογου υπηρχε...πιθανοτατα οι ερωτησεις θα ηταν ανυπαρκτες!
...γενετικως (η αλλως!) καθορισμενες απαντησεις!
 :twisted:

KiSSeS

Παράθεση από: "antiope"AN SE MIA EPITAGH TWN 1O EYRW PROSTHESOUME KAMIA 6ADA MHDENIKA ...DEN THA EXOUN SHMASIA KAI NOHMA?????

POLLA MHDENIKA KUKLOFOROUN GYRW MAS EPISHS ...

OPOTE SAN SUMPERASMA THA PW OTI TA MHDENIKA AN KAI ANUPARKTA GIA POLLOUS DINOUN MIA GEUSH STH ZWH!!

THAT ' ALL FOLKS!!

ωρε αντιοπη... οχι οτι ειμαι φιλοχρηματη... αλλα αυτο με την επιταγη μου καλαρεσε... δε μου τη δινεις εμενα να την κανω κορνιζα (λεμε τωρα) να αναρωτιεμαι αν υπαρχει το 0?????

με τοσα τιποτα επανω ('000) δε νομιζω να πειραξει κανεναν........  :D   :roll:   :tongue:

Labrokratis

To 0 ειναι το σημειο που τέμονται ολες οι αγνωστες διαστάσεις του κόσμου μας

gon

Πρόκειται, ίσως, για την πιο δυσνόητη και κατατρεγμένη έννοια του πολιτισμού. Ο λόγος για το κενό, το τίποτα, το μηδέν το οποίο εμφανίζεται με διάφορα πρόσωπα στην επιστήμη, στην τέχνη, στη φιλοσοφία.

Bijoux

αν πάρω υπόψη μου αυτό

Παράθεση από: "gon"Μηδέν συν μηδέν συν μηδέν ίσον μηδέν. Κενό.
Το μηδέν όμως είναι το τίποτε. Και το τίποτε δεν έχει ταυτότητα. Δεν υπάρχει...

+

Παράθεση από: "gon"Πρόκειται, ίσως, για την πιο δυσνόητη και κατατρεγμένη έννοια του πολιτισμού. Ο λόγος για το κενό, το τίποτα, το μηδέν το οποίο εμφανίζεται με διάφορα πρόσωπα στην επιστήμη, στην τέχνη, στη φιλοσοφία.

τότε ένα έχω να πω
πως αφού δεν υπάρχει το μηδέν κατ εσέ
το δίνεις και ''υπόσταση'';

gon

Ωστόσο η έννοια του μηδενός δεν έγινε εύκολα δεκτή απ’ όλους. Για παράδειγμα, το μηδέν στα μαθηματικά προκαλούσε τέτοια απέχθεια στους αρχαίους Έλληνες που ούτε καν το ανέφεραν. Αυτοί που το καθιέρωσαν ως μαθηματικό σύμβολο και του έδωσαν οντότητα ήταν οι Άραβες ή οι Ινδοί.

Bijoux

gon

με απάντησες τώρα; :P

ινδοί ήταν νομίζω αυτοι το καθιέρωσαν

gon

Σήμερα, το μηδέν κινεί στη κυριολεξία ολόκληρο τον κόσμο αφού τα μπιτς των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν είναι τίποτα άλλο από άπειρες σειρές άσσων και μηδενικών.

jcdenton

Γιατί ασχολούμαστε με μηδαμινά πράματα? Το πιάσατε το υπονοούμενο?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

gon

Άρα σαν να υπάρχει το μηδέν και ο Θεός λέει: «όχι, δεν θα ενεργήσει το μηδέν. Γενηθήτω ο κόσμος!»

jcdenton

Gon πολύ επιστημονικά τα θέτεις όλα.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

332 Επισκέπτες, 1 Χρήστης