Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 763
  • Total: 763

παραλληλες σχεσεις

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:32:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "pingo"Ποιές παράλληλες σχέσεις;...Εδώ μία και δεν μπορούμε ντην κουμαντάρουμε... :lol:  :lol:  :lol:
χαχα! ελα ντε....εδω εναν εχουμε και δεν μπορουμε να τον κανουμε καλα! φαντασου να ειχαμε και δευτερο! φτου φτου..... :D  :D

:arrow: και επι του θεματος ειμαστε....περι της εξειδικευμενης απιστιας μιλαμε και οχι γενια!

apol

υπαρχει αποφαση του αρειου παγου που λεει οτι η επαφη εως τρια ατομα θεωρειται σχεση..............

apol

υπαρχει αποφαση του αρειου παγου που λεει οτι η επαφη εως τρια ατομα θεωρειται σχεση..............

apol

edv mesa lete na yparxei kamia paralili sxesi.............

chriastina

είσαι και κουτσομπόλης ε?  :wink:

apol

spellbound

δεν ειναι κουτσομπολης το παιδι βρε χριστινα, απλως ασκει κοινωνικη κριτικη  :wink:   :D

papi

Εγω εχω παραλληλη σχεση.... :roll:

spellbound

ωπα! παπι για πες μας λεπτομερειες  :wink:  :P

minoraki

Παράθεση από: "papi"Εγω εχω παραλληλη σχεση.... :roll:
ωωωωωωωωωωωππππππππαααααααααααα....δηλωσεις το παπι! για λεγ....για λεγ.....!  :shock:  :D  :shock:  :D

papi

εχω πολλες παραλληλες σχεσεις......με το δωματιο μου....με την τουαλετα....με την κουζινα....με το πισι μου.....με το σαλονι μου....και παει λεγοντας :oops:  :oops:  :oops:

minoraki

υπεκφυγες....υπεκφυγες ειναι αυτα που λες νομιζω παπι!  :wink:  :wink:  :wink: αλλά τελος παντων....ας πουμε οτι σε πιστεψαμε!

spellbound

Μινορακι, μαρη μη του λες τετοια και ξαναπαρεξηγηθει ο παπιος και θελησει να τον βαλουνε στα διασπαρτα βρεεεεε!!!  Ειναι ευαισθητουλικο το ατιμουτσικο  :wink:

minoraki

ουπς! λες να παρεξηγηθει? οχι βρε σπελλουκο δεν το πιστευω....αφου ξερει οτι το πειραζουμε το παπακι μας....ενα παπακι εχουμε στο α33! δεν γινεται να το στενοχωρουμε! φιλια πολλα παπακι μας και συνεχισε τις παραλληλες σχεσεις σου εσυ!  :D  :D

spellbound

εμ, ξερω και εγω βρε Πολλυ, καθε τρεις και τοσο ...τσουπ! ζηταει να του μεταφερουν τα θεματα στα διασπαρτα! (ουτε εγω δεν ειμαι τοσο απαιτητικη πια  :P )!   λοιπον, παω να συνεχισω την παραλληλη σχεση μου στα games  :P  :P  :P  :P  :P

763 Επισκέπτες, 0 Χρήστες