Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 762
  • Total: 763
  • Leon

παραλληλες σχεσεις

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:32:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROMEO

:hug2:  :hug2:  :hug2:  :hah:  :hah: ΦΟΒΕΡΟ   ΠΑΡΑ  ΠΟΛΗ  ΩΡΑΙΟ  
Αρκεί  να  αντέχεις  ποιανού  το  λέει  η  καρδιά του :lol:  :lol:  :lol:

apol

μου φαινετι οτι πολλα μελη του α33επειδη εχουν γνωριστει στα δυσκολα θεματα κολανε να ξεκουμπωθουν......
καποιος απο εδω σε προσωπικο μηνυμα μου ειπε οτι το θεμα αυτθ και αυτα της απιστιας θα ηταν τα πιο δημοφιλη αν υπηρχε πληρης ανωνυμια...........

Enia

προσωπικά δεν συμφωνώ με το παραπάνω. δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα, με ενδιαφέρει μεν να το παρακολουθήσω αλλά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να συνεισφέρω.
και έπειτα, ακόμα και αυτοί που έχουν δεν νομίζω πως το πρόβλημά τους θα ήταν ότι έχουμε γνωριστεί.
τα θέματα σχέσεων είναι λεπτά. οι παράλληλες σχέσεις είναι κάτι που δεν θα βγεις να το καφχιέσαι. και σε κολλητούς μας φίλους μπορεί να μην το παραδεχόμαστε. (όχι κωτίκο, μην τρομάζεις, δεν έχω να σου πω κάτι!)
άλλα θέματα περί απιστίας είχαν φοβερή συμμετοχή. ίσως γιατί μπορεί να δει κανείς το θέμα από όλες τις απόψεις, ενώ ετούτο είναι ποιο εξειδικευμένο.

και στην τελική αν όντως κάποιος έχει να πει κάτι μπορεί να το πει με τρόπο... ξέρετε... [size=18]'ακούστε τι συνέβει σε ένα γνωστό μου που είχε παράλληλες σχέσεις...!'  [/size]:wink:  :lol:

το μόνο επί του θέματος που έχω να πω είναι ότι δεν θεωρώ απίθανο να αγαπάει/νοιάζεται κανείς δύο ανθρώπους ταυτόχρονα. πιστέυω όμως πως μόνο με τον έναν από τους δύο θα είναι ερωτευμένος. από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής, αρχών και στάσης ζωής...

apol

ωραια το εθεσες παρα την ελειψη εμπειριας που εχεις.....

Anonymous

Εμένα δεν μου αρέσουν οι παράλληλες σχέσεις, θέλω πολλές.....κάθετες  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Labrokratis

Παραλληλες σχεσεις: Κάτι που μπορούν να έχουν μονο οι άεργοι, οι άνεργοι και αυτοί που θεωρούν "σχέση" τις ξεπέτες

Enia

Παράθεση από: "apol"ωραια το εθεσες παρα την ελειψη εμπειριας που εχεις.....

μερσί.  :D

εν μέρη συμφωνώ με τον labrokrati. μια σχέση θέλει τόσο πολύ χρόνο, πως προλαβαίνει ένας εργαζόμενος δύο σχέσεις (σωστές σχέσεις) ταυτόχρονα?!

μήπως το 'λάθος' κατά μια έννοια είναι και των έτερων συντρόφων που δεν παίρνουν χαμπάρι τι συμβαίνει?  :roll:

Labrokratis

Enia

εεε!! όπα, όπα! μην τον βγάλουμε και άγιο τον αμαρτωλό!

apol

το δε παιρνω χαμπαρι τι μου γινεται   και μαλιστα σε ορισμενες περιπτωσεις που οαλλος δε τηρει ουτε στοιχειωδεις κανονες αξιοπρεπειας ,ευγενειας και σεβασμου τιμωρειται και δειχνει οτι αξιζει την τυχη που εχει

Enia

Ναι, και κάποιος που αφήνει πολύτιμα αντικείμενα σε κοινή θέα φταίει και είναι άξιος της μοίρας του, αλλά δεν πάει να πει ότι ο άλλος καλά κάνει και τα κλέβει, ούτε θα του πούμε μπράβο που 'του έδωσε ένα μάθημα'!

Μια σχέση πρέπει να στηρίζεται καταρχάς στην ειλικρίνια και στο σεβασμό. Λίγο ευκολόπιστος και καλοπροαίρετος να είσαι, μπορεί να μην καταλαβαίνεις -ή μάλλον να μη θες να παραδεχτείς- ότι κάτι συμβαίνει. Πόσο μάλλον όταν ο σύντροφός σου το αρνείται κατηγοριματικά.

apol

στη κοινωνια που φτιαξαμε  ο αφελης ,ο απροετοιμαστος, ο ανυποψιαστος............χανουν

Labrokratis

Διαφωνώ: Στην κοινωνία που φτιάξαμε, τα στερεοτυπα οδηγούν και σε θέλουν πολύ συγκεκριμένα, για να σε εκμεταλευτεί το σύστημα συμφερόντων που αυτά υπηρετούν.
Το να εισαι 'Ανθρωπος ειναι φυσιολογικό.

apol

το φυσιολογικο ειναι σπανιο ειδος πλεον....

Labrokratis

Το φυσιολογικό δεν ειναι σπάνιο: Ειναι ντεμοντέ, δεν έχει γκλάμουρ, δεν ανάγεται απο το life style και συστηματικά γελιοποιήτε απο το αφύσικο. Ετσι στην εποχή μας κρύβεται για να επιζήσει.

Για το φυσιολογικό δεν υπάρχει distribution system όπως υπάρχει για το αφύσικο, έτσι ισχύει η ρήση: "Οποιος ελέγχει τα μέσα, ελέγχει τις μάζες".

762 Επισκέπτες, 1 Χρήστης