Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 785
  • Total: 786
  • Leon

παραλληλες σχεσεις

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:32:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

ειναι επικινδυνη σχοινοβασια στην κοψη του ξυραφιου

apol

μερικες φορες η επιφανειακη αστικη ζωη ειναι θανασιμα ανιαρη-παραειναι ορατη,βλεπεις πολυ καθαρα το τελος και ολες τις πραξεις που οδηγουν σε αυτο.....γι αυτο ενδεχομενως να αναζητησει κανεις μια παραλληλη σχεση,μια διπλη ζωη...
η πολυπλοκοτητα της διπλης ζωης ,της μυστικης αυτης ζωης δεν παει σε ολους ομως?  η πολλες φορες δεν την αντεχουν οταν τους προκυψει....

mourmouritsas

δεν μου αρεσουν οι παραλληλες σχεσεις...μια να εχω και αυτη μου αρκει...τι να την κανω και την δευτερη?! :roll:

apol

υπαρχει μια αποψη που λεει οτι η διπλη ζωη ειναι μια επιπλεον ζωη και υποσχεται την προεκταση της ζωης μας.....νιωθει κανεις οτι ο χρονος καταβροχθιζει τις δυνατοτητες της επιφανειακης ζωης ,ενω η κρυφη ζωη ειναι αστειρευτη...

apol

και μη ξεχνατε οτι περισσοτερο ερωτευομαστε τον ιδιο τον ποθο απο το αντικειμενο του.........

apol

παραλληλη αγαπη .......λαικο ασμα της Αντξυ Σαμιου

heinrich

εφόσον δεν τεμνονται και διατηρηθούν παράλληλες επ απειρον, δεν υπάρχει λόγος να μην είναι καλές.

Aν για κάποιο λόγο σταματήσουν να  είναι παράλληλες τότε έχουμε μαθηματική ανακρίβεια αλλά εφαρμόζουμε το νόμο της παντόφλας και την εξαλείφουμε

apol

ειναι μια τοποθετηση πολυ ενδιαφερουσα

Anonymous

Παράθεση από: "apol"τι γνωμη εχετε για τις παραλληλες σχεσεις..........
σας εχει συμβει ποτε...........μη βιαστειτε να τις καταδικασετε.......γιατι ετσι μπορει να καταδικαζετε το μεγαλυτερο κομματι της κοινωνιας μας.......τι μας οδηγει σε αυτες.....αν μας οδηγει.....και οτι αλλο θελετε εσεις γυρω απο το θεμα..........................

Ειχα και εγω καποτε παραλληλη σχεση με την Μονικα Μπελουτσι.
Εγω τοτε τα ειχα με την Βαγγελιο (την κορη του κυρ Σταθη του Σπινουλα
 με το τρικυκλο. Ξερετε τωρα...) , και παραλληλα η Μονικα με εναν Γαλλο με μια
απαισια μυτη σουβλερη , ασχημαντρας . Δεν συναντηθικαμε ποτε με την
 Μονικα αλλα ηταν ενα υπεροχο καλοκαιρι που δεν θα το ξεχασω ποτε.
Το κακο με τις παραλληλες γενικος ειναι οτι δεν τεμνονται ποτε οι ρημαδες.

apol

αυτη κι αν δεν ηταν παραλληλη σχεση.......νασαι καλα καραμπα

barby

[size=24][/size]ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 100%.ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΩ ΑΛΛΟΝ

apol

ναι αλλαποσο συχνα αγαπας ?

tseriko

[to pan eine na mporeis na mhn kaneis sygrhseis me thn paralhlh sxesh ama emplexes kalynhxta :alien:  :alien:  :alien:  :jocolor:  :rendeer:  :santa:  :alien:

Nikos28

Αν έρθει η κατάλληλη,
στον κόρακα η παράλληλη...

:lol:

saliara

Καλύτερα να βγαίνεις από την μία όταν μπαίνεις στην άλλη,γιατί υπάρχει και ο χώρος συνάντησης... :P

785 Επισκέπτες, 1 Χρήστης