Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 315
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 298
  • Total: 299
  • Leon

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

νομιζω οτι χρειαζεται ενας χωρος ενα θεμα ισως στο οποιο μπορουμε να γραφουμε συντομα σχολια για καποιους και να τους αφηνουμε καποια επισης συντομα μηνυματα...................

apol

βιζουξ απο οτι βλεπεις το τσατ δεν ειναι το καλυτερο μου προλα αυτα σε αναζητησα αλλα με τη διαφορα της ωρας δεν ειναι ευκολο πολυ να βρεθουμε..............

apol

παπι αυτα τα υπεροχα τα βιντεακια πως μπορω να τα αντιγραψω ..........δεν σκαμπαζω και πολυ απο υπολογιστες............

papi

Παράθεση από: "apol"παπι αυτα τα υπεροχα τα βιντεακια πως μπορω να τα αντιγραψω ..........δεν σκαμπαζω και πολυ απο υπολογιστες............

Αν και υπαρχει τετοια ενοτητα περι μηνυματων...Θα πας στην ενοτητα να δεις τι γραφω το πως να αντιγραψεις
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=3628

Bijoux

Παράθεση από: "apol"βιζουξ απο οτι βλεπεις το τσατ δεν ειναι το καλυτερο μου προλα αυτα σε αναζητησα αλλα με τη διαφορα της ωρας δεν ειναι ευκολο πολυ να βρεθουμε..............

τι βιζουξ;; στο τέλος θα με πεις και μπιζάκι :P
τις ώρες μπαίνεις;;

Bijoux

παπί πες του ότι δεν είναι βιντεάκια
αλλά εικόνες gif

apol

υπολογισε οτι ειμαι δεκα ωρες πισω και οτι τα πρωινα δουλευω....
δυσκολα εβαλα.............

Bijoux

τα πρωινά δεν μπαίνω
και γενικά οταν είμαι στην δουλειά
δεν έχω χρόνο για να μπω καθόλου...

όταν λες δέκα ώρες πίσω
εννοείς έχεις διαφορά ώρας με ελλάδα;

apol

ναι τωρα ειναι 1035 πρωι

papi

πλακα εχεις βρε απολ!αχαχαχαχαχαχα σορρυ που γελαω αλλα ειπες στην βυζουξ οτι δεν μπορεις να τα πειτε γιατι εισαι 10 ωρες πισω ε?αχαχαχαχαχα πια η διαφορα να τα πειτε τωρα?αφου εισαι μεσα ετσι η αλλιως :lol:  :lol:

Αυτα που βαζω ειναι κινουμενες εικονες και οχι βιντεο.Αν ηταν ενεργο το HTML θα μπορουσα να εβαζα και βιντεο.

(Παω να φτιαξω το προσωπικο μου αλμπουμ στο προφιλ) :D

apol

το τσατ δεν ειναι το καλυτερο μου παπι γιατι ουσιαστικα δε μπορεις να πεις τιποτα...ολοι ανακατα καλημερα καλησπερα...

papi

κοιτα στο δικο μου σαιτ εχει καμερα και φωνη το τσατ ακομα και στην πριβε συνομιλια εχει και απ τα δυο.Ειναι σαν να μιλας στο αλλο ή στο κοσμο με ασυρματο.Εδω το ασχημο ειναι οτι κολαει.Ολα τα τσατ αυτου του τυπου κολανε οπως του α33.Μην μου πεις ομως να σου πω το σαιτ μου.Δεν θελω να το δωσω σε κανεναν για να μην διαληθει αυτη η ωραια παρεα του α33 και να ερθουν στο δικο μου,κανεις δεν το ξερει απο εδω και ουτε προκητε να το μαθει.Μου αρεσει ο κοσμος του α33 και το φορουμ γιατι εχει εξυπνα θεματα και σωστες ομορφες απαντησεις και ερωτησεις.

fmas

Poisonaki που εξαφανίστηκες βρε????????????

Bijoux

κοίτα να δεις παπί..
είμαστε νέο σάιτ και αναπτυσσόμαστε..
από κει και πέρα
το τσατ δεν κολάει
ίσως να κολάς επειδή έχεις παλιό pc
το τσατ εμένα με πάει σφαίρα

όσο για τις κάμερες και την ομιλία
οχιιιιι αλλο σάιμπερ σεξ :P
όχι άλλους ιουυυυςςςς πια :P

papi

μα δεν ειναι για cybersex η καμερα και η φωνη.Στο να θες να μιλησεις με καποιον καποια δεν ειναι cybersex...μην τρελλαθουμε και ουτε ιους κολας.Αρα και να μιλησω με καποιον καποια στο τηλεφωνο ειναι cybersex! :lol: Και ο α33 ειναι απο το 2003 απο τι βλεπω.δεν ειναι νεο σαιτ.Τωρα εχω p4 και adsl384 και δεν βλεπω καμια διαφορα με το τσατ του α33 :cry:

298 Επισκέπτες, 1 Χρήστης