Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 487
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 480
  • Total: 480

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Παράθεση από: "papi"μα δεν ειναι για cybersex η καμερα και η φωνη.Στο να θες να μιλησεις με καποιον καποια δεν ειναι cybersex...μην τρελλαθουμε και ουτε ιους κολας.Αρα και να μιλησω με καποιον καποια στο τηλεφωνο ειναι cybersex! :lol: Και ο α33 ειναι απο το 2003 απο τι βλεπω.δεν ειναι νεο σαιτ.Τωρα εχω p4 και adsl384 και δεν βλεπω καμια διαφορα με το τσατ του α33 :cry:

τον αναβάθμισες;

ελα τώρα η κάμερα και η φωνή πάει σε σάιμπερ σεξ
όσοι έχουν έβγαλαν ρούχα
και έκαναν αχ βαχ χεχεχεχε
άλλο το τηλ και άλλο η κάμερα

και ναι για να κάνεις κάμερα ή αλλιώς σάιμπερ
πρέπει να κλείσεις προγράμματα προστασίας
αρα είσαι και ευάλωτος σε ιούς

apol

προχωρημενους σας βρισκω     τα τεχνικα κομματια  μου ειναι αγνωστα..

papi

εγω παντως δεν βαζω κανενα προγραμμα ασφαλειας παρα μονο το zone alarm και επισεις αν θελω να μιλησω με τα ξαδερφια μου Αυστραλια ή Αμερικη,δεν μου βγαλανε τα ρουχα! :lol: Ασε που ειναι 100% να μιλας σε μικροφωνο παρα να γραφεις,γιατι τον αλλον τον ακους και σε ακουει ενω με τα γραπτα ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγηθης.
Θα σου φερω ενα παραδειγμα μιας νεας γνωριμιας.Αν μπουμε πριβε σε καποια κοπελα δεν θα παρεξηγηθει που τις μιλαω γιατι με βλεπει.Εδω που ειναι του γραπτου λογου,θα σου γραψει μαιν no prive pls ή δεν θα σου απαντηση καν!ή θα σου πει ααααα εγω τα εχω με αλλον(ασχετο εντελος!)Σπανιζουν οι γνωριμιες των πριβε ή θα σου πει ελα να βρεθουμε με την παρεα ολοι μαζι.Μα αμα ειναι στο εξωτερικο πως να γινει να βρεθουν? :lol:

Enia

apol (και λοιποί) είναι λίγο 'άκυρο' το παρόν θέμα, για δυο λόγους. πρώτον, υπάρχει εδώ και καιρό το αντίστοιχο στο παρακάτω λινκ:

http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=2526&postdays=0&postorder=asc&start=0

εκεί αφήνουμε μηνύματα σε γνωστό ή άγνωστο παραλήπτη, παρόντα ή απόντα, συνήθως απλά και μόνο για να τα πούμε να βγει από μέσα μας, κι ας μην το διαβάσει ποτέ αυτός στον οποίο απευθυνόμαστε...

ο δεύτερος λόγος είναι η δυσκολία αυτού του θέματος, εφόσον θες να απευθύνεται το μήνυμα σε κάποιον συγκεκριμένο χρήστη. δεν είναι ποτέ σίγουρο ότι θα δει κάποιος το μήνυμα που αφήνεις, μόλις το αφήνεις, και να σου απαντήσει κιόλας. αν θέλεις να πεις κάτι συγκεκριμένο σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πολύ καλύτερα να στείλεις ένα τηλεγράφημα (aka IM - instant message) αν το άτομο είναι online (και δεν έχει pop-up blocker!) ή ένα PM (aka personal message) που σίγουρα θα το πάρει.

για όποιον χρειάζεται βοήθεια με τα PM, IM εδώ είμαστε...

papi

πιστευω οτι ειναι καλο που και που να ανανεονετε μια ενοτητα.Φαντασου οτι στην παλια εχει 100αδες μηνυματα.
Εκφραζω παντα την αποψη μου με ολο τον σεβασμο.

apol

οντως το εψαξα και μετα απο αρκετες σελιδες το βρηκα ...ειναι καπως ετσι οπως το λες  μονο που εχει μονο τιτλο και οχι σαφες περιεχομενο.........στα αλλα σχολια σου δεν εχεις αδικο ...απλα σ ενα βαθμο σε δουλεια να βρισκομαστε.....

riaghul

εμ!! ειναι αυτο το "σε δουλεια να βρισκομαστε"
που αν δεν κανω λαθος καπου το ξαναδιαβασα...

Τωρα κατανοω γιατι επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια..

μαλλον στερεψαμε..

:roll:  :roll:

apol

δε νομιζω οτι στερεψαμε καταπιανομαστε με πολλα θεματα τα διαπραγματευομαστε οσο μας επιτρεπει ο χωρος και οσο μας συμπαριστανται η μη οι λοιποι εδω......
φυσικο ειναι να μπαινουν και ιδια η παρομοια θεματα οταν η καθε ενοτητα εχει 10 σελιδες θεματα και ο Χ  μπηκε χθες στοα33..........

Enia

χμ.. ίσως και να το διάβασες από εμένα ρία, αλλά εγώ εκεί εννοούσα άλλο πράγμα! έκανα ερώτηση για να προκαλέσω απάντηση ώστε να αναπτυχθεί το θέμα. 'σε δουλειά να βρισκόμαστε'='κουβέντα να γίνεται'
αυτό δεν σημαίνει ότι στερέψαμε κιόλας.

έχουμε ξαναπεί πως πριν ανεβάσουμε ένα καινούριο θέμα καλό είναι να κάνουμε μια αναζήτηση ([url]http], το βρίσκουμε και από την αρχική σελίδα, στο μενού αριστερά) για να δούμε αν έχει συζητηθεί κάτι αντίστοιχο, και αν ναι, και έχουμε κάτι να προσθέσουμε/σχολιάσουμε είναι προτιμότερο να το κάνουμε εκεί παρά σε καινούριο θέμα.

βέβαια, γνώμη μου είναι πως και αν έχει συζητηθεί κάτι δεν εξαντλείται. τα γραπτά μας μένουν και μπορούμε να αναφερόμαστε σ'αυτά, όμως και οι γνώμες καμμιά φορά αλλάζουν (ξέρω, δύσκολο για σταθερούς χαρακτήρες αλλά συμβαίνει), μπορεί να έχουμε καινούριες εμπειρίες, και πόσο μάλλον όταν αλλάζει το ΄κοινό', οι χρήστες ανανεώνονται, μπαίνουν καινούριες ιδέες, ίσως αλλάζει και ο τρόπος που θα εκφράσουμε κάτι...

papi

Ενια αφου δεν τι θες την ενοτητα αυτη γιατι δεν την βαζεις στα διασπαρτα?Το κανεις και τελειωνει το θεμα.Εγω παντως δεν μπαινω στην διαδικασια να βαζω σε αναζητηση το καθε θεμα που θελω να γραψω.

apol

θεωρω οτι ακομη και η ακριβης επαναληψις ενος θεματος που σ ενα βαθμο ειναι αναποφευκτη....γινεται με μια πιο φρεσκια προσεγγιση..

Enia

παπάκιμ, δεν έχω κανένα λόγο να μην θέλω κάτι που έγραψε κάποιος!
ακόμα κι αν στην τελική δεν μου κάνει κάτι το προσπερνάω και δεν ασχολούμαι!

με το να πάω κάτι στα διάσπαρτα -χωρίς να εξηγήσω- τι καταφέρνω?

δεν έχω καμμία διάθεση να κάνω τον τροχονόμο. να βοηθήσω θέλω. (όπως και εμένα τόσο καιρό έχουν βρεθεί άνθρωποι να με βοηθήσουν και να μαθαίνω, είτε πρόκειται για pc, είτε για chat, forum ή οτιδήποτε άλλο. αυτά για τις απορίες και το 'ρώτα παιδί μου να μαθαίνεις' δεν τα λέω έτσι.)

riaghul

Παράθεση από: "papi"Ενια αφου δεν τι θες την ενοτητα αυτη γιατι δεν την βαζεις στα διασπαρτα?Το κανεις και τελειωνει το θεμα.Εγω παντως δεν μπαινω στην διαδικασια να βαζω σε αναζητηση το καθε θεμα που θελω να γραψω.

παπακι μου τα δικα σου τα θεματα ειναι αλλοιωτικα:)ολο εικονα και φαντασια...

αλλα στα ιδια καλε μου,ουτε κι εγω μπαινω στη διαδικασια να ξαναγραψω
ουτε να τα ξαναδιαβασω....

Ενια μου τυγχανει να μην εχω αλλαξει αποψεις μεσα σε ενα χρονο..:) αφου ομως συμβαινει..ας ειναι...
αλλα το κυριωτερο ειναι οτι δεν ξερω να βαζω link..(:))(ειδες χαμογελαω
γιαυτο...δεν εβαλα λυπημενη φατσουλα..)οχι οτι περηφανευομαι κιολας..
Οταν αλλαξω ομως θα το βρω...και θα το επαναφερω...:)
και για να μη δημιουργησω προβλημα...το παιρνω πισω το "στερεψαμε"
ασε με να το νομιζω μονη μου...

papi

Καλη μου Ενια δεν χρειαζεται να εξηγησεις τον λογο...το πετας στα διασπαρτα και τελειωνει το θεμα.Και εγω στην αρχη ειδα και εγραψα οτι υπαρχει το ιδιο θεμα...αλλα λεω ας γραψω και ας παει στα διασπαρτα...δεν εχω να χασω τπτ.Τα δικα μου θεματα που πεταχτηκανε στα διασπαρτα δεν ειχανε καμια εξηγηση παρα μονο οταν πηγαινε στα σκουπιδια των διασπαρτων μου απευθηνανε τον γραπτο λογο οτι υπαρχει το θεμα στην ταδε ενοτητα.Τωρα τι καθομαστε και γραφουμε τα ιδια και τα ιδια αφου δεν υπαρχει ουσια?Αφου ετσι και αλλιως το θεμα αυτο θα παει στα σκουπιδια.

Οποτε το σταματαμε ολοι εδω και τελειωνει το θεμα.Εγω σταματαω να γραφω σε αυτη την ενοτητα.

Μαρακι ελα στο φορουμ τσατ να σου απαντησω

Enia

Παράθεση από: "papi"πιστευω οτι ειναι καλο που και που να ανανεονετε μια ενοτητα.Φαντασου οτι στην παλια εχει 100αδες μηνυματα.
Εκφραζω παντα την αποψη μου με ολο τον σεβασμο.

ωωωπ! κατά λάθος το προσπέρασα το παραπάνω!
ναι, καλή είναι η ανανέωση. είναι όμως ανανέωση η επανάληψη?

και η κυρίως απορία μου: ποιά είναι η παλιά ενότητα!?

σαφώς είναι άλλο για εμένα (που μπήκα τον φεβρουάριο) άλλο για τον apol που δεν έχει ούτε μήνα, και άλλο για την Βάσω (aka Bijoux, aka Atma) που είναι εδώ από ιδρύσεως κόσμου! *
έπειτα είναι και η χρήση που κάνει ο καθένας. για εμένα το forum ΔΕΝ είναι chat. εδώ όλα μένουν. αυτή ακριβώς πιστεύω πως είναι και η ομορφιά του. οπότε το θεωρώ άκυρο να αναμασάμε κάποια πράγματα.
και διευκρινίζω πως δεν είμαι απόλυτη, σαφώς όταν υπάρχει καινούριο αίμα και καινούριες απόψεις μπορεί να ανέβει ξανά ένα θέμα.

όμως μην το παίρνετε στραβά όταν λέμε πως κάποιο θέμα μας θυμίζει κάποιο άλλο... (και να φανταστείς πως φημίζομαι για την μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτω!) στην τελική θα είναι ακόμα εκεί για να διαβαστεί...

*(τα παραδείγματα είναι μεν τυχαία, αλλά πιστεύω χαρακτηριστικά για αυτό που ήθελα να πω!)

480 Επισκέπτες, 0 Χρήστες