Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 437
  • Total: 438
  • Leon

αφηνω ενα μηνυμα για τον/την....................

Ξεκίνησε από apol, Οκτωβρίου 16, 2005, 05:37:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

επειδη σε αφορα, νομιζω, εχω καμερα.... για αχ κ βαχ δεν ξερω... αλλα κατι θα κανουμε.

Enia

Παράθεση από: "freak"επειδη σε αφορα, νομιζω, εχω καμερα.... για αχ κ βαχ δεν ξερω... αλλα κατι θα κανουμε.

θα στα λιανίσω τα παΐδια!!!

freak

σχετικα με το φορουμ τωρα... αναρωτιεμαι αν αυτη η αναζητηση που λετε μπορει να βγαλει ενα θεμα που υπαρχει ηδη κ καποιος αλλος επιχειρει να το βαλει με αλλη διατυπωση.

επισης δεν καταλαβα το προβλημα... αυτο το θεμα μπορει να υπηρχε οταν ηταν το φορουμ με 10 ατομα, λεμε τωρα, κ να ξανατεθηκε τωρα που εχει 100... δεν μπορουμε ολοι να ξερουμε τι εχει υποθει πριν μπουμε στην σελιδα αυτη, ουτε οταν απανταμε σε κατι μπορουμε να ψαχνουμε αν το θεμα αυτο υπαρχει ηδη.. ασε δε που γνωμες αλλαζουν πολυ ευκολα.. κατι που μου ακουγεται καλο κ χρησιμο ειναι οταν καποιος/α βλεπει ενα θεμα που εχει ξανατεθει να αναφερει το προηγουμενο θεμα κ κατα καποιον τροπο αυτα τα δυο να ενωνονται, να επισυναπτεται το ενα στο αλλο, ωστε η κουβεντα να συνεχιζεται.

συντροφικα.

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak"επειδη σε αφορα, νομιζω, εχω καμερα.... για αχ κ βαχ δεν ξερω... αλλα κατι θα κανουμε.

θα στα λιανίσω τα παΐδια!!!

θα μου τι? τι εκανα?

freak

συνεχιζει να ισχυει η προσφορα... με η χωρις παιδια..

papi

Ωραια αφου δεν ειναι το φορουμ τσατ πεταξετο και αυτο στα διασπαρτα.Μηπως θελετε να φυγουμε απο τον α33?Αφου μπορουμε να ζητησουμε να ανεβει μια ενοτητα,πως θα σας φενοταν να ζηταγε το καθε μελος να σβηστουν ολα τα μηνυματα του?θα το κανατε?(μονο τα δικα του μηνυματα).

Η ανανεωση ειναι οπως και στον εαυτο μας Ενια.Εσυ μπορεις να τρως το ιδιο πραγμα καθε μερα?μπορεις να ντυνεσε με τα ιδια ρουχα?μπορεις ζεις συνεχεια στην ιδια πολη?Μπορεις να εχεις τα ιδια κλπ?Αλλαζεις ανανεωνεσε!Ετσι και τα γραφομενα ανανεοντε ακομα και οι επικεφαλιδες.

Επισεις επιδει σας κανω τον εξυπνο σταματαω εδω να γραφω και τελειωνει και για εμενα το θεμα στο να γραφω διαφορα σε ολες τις ενοτητες.

Οποιος ή οποια θελει ας ερθει σε pm ή σε εμαιλ να τα λεμε.Αγαπησα πολυ το φορουμ εδω και τον κοσμο.Δεν εχω τπτ αλλο να πω.
Συνεχιστε την καλη δουλεια που κανετε στο φορουμ και αυτα που γραφει ο κοσμος.

Φιλικα
papi Βασιλης

Enia

βρε κωσταντίνε μου, φυσικά και δεν εννοώ κάθε φορά που απαντάς να κάνεις αναζήτηση! αλλά για να σηκώσει κανείς ένα καινούριο θέμα, καλό είναι να ρίχνει μια ματιά πρώτα. ακριβώς επειδή τα θέματα του φόρουμ μας είναι πλέον τόσα πολλά, καλό είναι να είμαστε λίγο μετρημένοι. (σωστή είναι η λέξη 'φειδωλοί' που μου ήρθε!?  :roll: )
εξάλου, έχω την εντύπωση πως για να ανέβει ένα καινούριο θέμα, πάει να πει πως έχουμε όρεξη και ενδιαφέρον. έτσι δεν είναι!?

η προτασή σου οταν καποιος/α βλεπει ενα θεμα που εχει ξανατεθει να αναφερει το προηγουμενο θεμα κ κατα καποιον τροπο αυτα τα δυο να ενωνονται, να επισυναπτεται το ενα στο αλλο, ωστε η κουβεντα να συνεχιζεται. είναι μεν τεχνικά εφικτή, αλλά κατά πρώτον καλό θα ήταν να ερωτηθεί ο συγγραφέας του (δεύτερου) θέματος, και να το έχει δει και εγκαίρως κάποιος συντονιστής. δηλ κατά την γνώμη μου καλό στη θεωρία, δύσκολο στην πράξη. ενώ με μια γρήγορη αναζήτηση ο εκάστοτε χρήστης μας βγάζει όλους από το πρόβλημα και το δίλλημα.

όσο για την αναζήτηση είναι πολύ δυνατό εργαλείο. μια δοκιμή θα σας πείσει!

freak

λιλου μου καταλαβαινω τι λες... το σχολιο του παπιου το τελευταιο δεν το πολυεπιασα...
δεν αντιλαμβανομαι την ολη ενταση που υπαρχει γυρω απο το θεμα... εγινε μια συσταση στον απολ.. διατυπωσε την απορια του, συμπληρωσε καποιος κατι αλλο κ φ8ασαμε να λεμε πως δεν ξανα απαντω κ ας παει στα διασπαρτα... νομιζω οτι γινεται πολυ φασαρια για το τπτ...

Enia

ούτε καν σύσταση δεν ήταν. προσωπική μου γνώμη και πρόταση.
τα είπαμε και πριβέ με το παπί, πιστεύω συνεννοηθήκαμε. ας το αφήσουμε εδώ το ζήτημα, και θα βρεθεί η άκρη.

μιας λέμε και για μηνύματα...:

σου βρήκα το βραχιολάκι που ήθελες. μαϊμού βέβαια, αλλά second best. γι'αυτό ήθελα διεύθυνση. σμούτσες.

freak

got u... α κ που 'σαι.. χωρα καμια φανελα της Τottenham μεσα???? χεεχεχεχε.....

Enia

ναι, και στείλε μου αντάλλαγμα εκείνον τον ψηλό μελαχρινό ιππότη στο άσπρο άλογο, νισάφι πια!

:lol: χαχαχαχαχα!  :lol:

SCHMOUTCH!  :wink:

freak

ιπποτη θες? πανε αυτα... κατι πιο πεζο? κατι σε ενα φτωχο πλην τιμιο βιοπαλεστη μεσα στο yugo του? μιας κ μιλαμε με στερεοτυπα παντα...

apol

αν φυγει ο παπι εγω θα εμφανιζομαι με μαυρο περιβραχιονιο και επειδη δε ξερω πως να το φτιαξω θελω να με βοηθησετε.....
σημερα εμαθα  οτι τα χρυσοψαρα  εχουν φοβερη μνημη.....μεχρι τωρα μονο για τους ελεφαντες ειδατε τι χρησιμη ειναι η επαναληψη των θεματων......
τελος σοβαρα πολυ πλεον  ο καθενας γραφει οπως γουσταρει ,οπως μπορει σεβομενος φυσικα τους αλλους αλλα και τον εαυτο του ......
μη βαζουμε και παρα πολλους κανονες  γιατι περα αν ειναι σωστο η οχι  εγω κουραζομαι ....
οσο για το θεμα που δημιουργηθηκε εκ του μη οντος    .......
εγω θαλεγα στο παπι αγορι μου παιξε τη μπαλλα που ξερεις και μας αρεσει και ολα τα αλλα......

apol

με στεναχωρει ιδιαιτερα η αποχη και πιθανη αποχωρηση του παπιου.....

Enia

Παράθεση από: "freak"ιπποτη θες? πανε αυτα... κατι πιο πεζο? κατι σε ενα φτωχο πλην τιμιο βιοπαλεστη μεσα στο yugo του? μιας κ μιλαμε με στερεοτυπα παντα...

an o kurios biopalaisths einai pshlos melaxrinos kai to yugo tou aspro, mou kanei :P
lol

bre apol, to anti8eto ennoousa, ta xrusopsara DEN exoun kalh mnhmh.
oso gia to peribraxionio pianoun ta xerakia mou, alla tetoia pragmata den ftiaxnw, arnoumai.

poio htan to 8ema mas?  :roll:

xexe :lol:

437 Επισκέπτες, 1 Χρήστης