Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 413
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 415
  • Total: 416
  • Leon

Νίκη Πάοκ επί Ολυμπιακού 1-2...

Ξεκίνησε από pingo, Οκτωβρίου 17, 2005, 12:13:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pingo

Δεν θα θριαμβολογήσω...ποτέ μου δεν το κάνω άλλωστε...
Θέλω να αναφερθώ απλά σε αυτόν (όνομα δεν θυμάμαι) που έκανε την αναμετάδωση από τον Alpha...
Νομίζει ότι απευθύνεται σε φιλάθλους/οπαδούς ΜΟΝΟ του Ολυμπιακού;
Χθές είπε τα απίστευτα πάλι...
Αφού έχει βάλει ο Πάοκ το 2ο γκολ...το μόνο που έλεγε ήταν: να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός...
Δείχνει ο 4ος διαιτητής 5 λεπτά καθυστερήσεις...λέει: να δούμε...θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει; (τέτοιος πόνος)...
Εμένα η απορία μου ήταν αν θα έβαζε και 3ο γκολ ο Πάοκ... :lol:
Βέβαια να λέμε δόξα τον Θεό που δεν έκανε την μετάδωση ο Παπαδημητρίου...Εκεί μά τον Θεό θα τον έκλεινα τον ήχο και θα έβαζα ραδιόφωνο...
Αλήθεια...δεν του λέει κανείς τίποτα; Δεν παίρνει κανέις τηλέφωνο να διαμαρτυρηθεί;
Την επόμενη φορά που θα παρατηρήσω κάτι ανάλογο...θα πάρω τηλέφωνο, θα στείλω mail...ό,τι μπορώ...
Σιχάθηκα...

Argiro

Εγώ λέω να θριαμβολογήσω λίγο... πειράζει;

:bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce: :bounce:  :bounce:  :bounce:

purple

re eidate fatsa o ppadimitriou stin ekpompi tou meta?htan teleiws xlwmos.

jcdenton

O Solind και τα λοιπά ψαράκια α βλέπουνε τον Κωνσταντινίδη και στον ύπνο τους. Ήδη υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Σωκράτη Κόκκαλη να διώχνει όποιον λέγεται Κωνσταντίνο ή έχει παράγωγο όνομα. Κωνσταντινίκο το έκανε (σε παραβολή του Μακεδονικού).
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

purple

KRIMA RE GMT DEN EDWSE KAI KANA PENALTY.NA TETOIA KANOYN KAI XALANE TIS PARADOSEIS

fmas

Πάντως το 80% των sportcaster είναι για μπουνιές.... Ευτυχώς που τα 7 DVD για το Euro είχαν και την περιγραφή του Χειλάκη και ακούγαμε αυτόν αντί του Βλακίκου........

jcdenton

το ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ εστί φιλοσοφείν
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

mitsosg4

Άσε Πέτρο τα παιδάκια. Παιδάκια είναι και παίζουν.

415 Επισκέπτες, 1 Χρήστης