Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 677
  • Total: 677

Βαλε μια εικονα και κανε προταση χωρις λογια!!!

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 18, 2005, 10:18:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TetiQ

...oeeoooo.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

χιχι! τετουλιιιιιιιιιιιιιιι.....το προβλημα ειναι σε πιο θεμα θα εβαζες την πιο πανω φωτογραφια.....?????   :D  :D  :D  :D  :D
πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καληηηηηηηηηηηηηηηηη.....μπραβο σου.....με εκανες και γελασα.....μου εφτιαξε την διαθεση!!!! χαχα!

apol

TetiQ

Και συνεχιζω...γιατι μου αρεσει να κανω το minoraki να  :lol:  :lol:  :24:  :24:

minoraki

:D  :D  :D  :D χιχι! τετουλινι....αυτο δεν μας τιμα και πολυ εμας τις γυναικες....γιατι??? δεν αγαπαμε, δεν λατρευουμε και δεν τιμουμε το στεφανι μας???? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:....τι λες καλε....εγω άλλα πιστευω!

TetiQ

:oops: minoraki μου...για ολα ειμαστε ικανες...αλλα νααα... τα περισσοτερα που κυκλοφορουνε ειναι υλικο ανδικου "εγω" :rendeer:  :evil: ...
Οι γυναικες δεν ασχολουντε...απλα  :24:  :24:

minoraki

εμεις δεν ανηκουμε σε καμμια κατηγορια απο αυτες που ανηκουν οι κυριες που εμφανιζονται στην φωτογραφια που εβαλες....!!!! ειμαστε υπερανω!!!  :!:  :!:  :!:

papi

papi

tetiiiiiiiiiiiii auto sou miazei!! :P  :P

TetiQ

:shock: Poio kale papie... :?:  :roll:

Ante kai kati akoma pou ta leei ola mono tou :roll: ....axxx...euxomai mono na mhn einai alh8eia :cry:

TetiQ

Papie  :@: ela na paitsoume me tis photoooo :bom: .....tlexa leeeeee.... :tongue:  :rabbit:

minoraki

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

Argiro

Οι γαλοπούλες γνωρίζουν πότε είναι τα Χριστούγεννα...

papi

Οι συνέπειες του σεξ

papi

677 Επισκέπτες, 0 Χρήστες