Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 538
  • Total: 538

o star

Ξεκίνησε από Sotis, Οκτωβρίου 19, 2005, 05:39:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Argiro

ΠαράθεσηΤο papi είπε:

Η συνεχεια της ταινιας νουμερο 2!Ο SOTIS ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ!!

Εγώ, ως θεατής αυτής της ταινίας, έχω μια απορία... :shock:  Πώς στο καλό θα του την πέσουν όλες οι γκόμενες σ' αυτή την ερημική παραλία που τον έχεις βάλει; Εκεί όχι γκόμενα δεν υπάρχει, αλλά ούτε θηλυκή γάτα... :twisted:

antiope

[size=18][/size]ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!!

αντε και οσκαρ...θα το παρεις βεβαια απο μενα αλλα ειμαι ανωτερος ανθρωπος!!!

minoraki

περιμενουμε την συνεχεια των δυο ταινιων....ενας σταρ δεν μενει μονον με 2 ταινιες  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Evitaki

sthn trith kaigetai................... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
pswnioooooooooooooo

papi

Η νεα ταινια ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΟΤΙ!!!

Δειτε πως τσακωνοντε για τον ΣΤΑΡ! :lol:

http://mm.dfilm.com/mm2s/mm_route.php?id=2637704

minoraki

:D  :D  :D  :D παπακι! καταπληκτικη η τριτη ταινια για τον σοτι μας! η μουσικη υποκρουση μου αρεσε! :D  :D  :D

junkie

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πολύ καλό.......
  :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24:

Anonymous

O STAR?   POIOS STAR?
O STAR X / MOY??????

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: :roll:  :roll:

Sotis

ΚΑΛΑ  ΔΕΝ  ΕΙΠΑΡΧΗ   ΚΑΝΕΙΣ  ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΡ  ΑΠΟ  ΜΕΝΑ..... :sonstige:  :sonstige:

caramela

εισαι μεγαλος  σταρ....σοτι  μου....... :wink:

cuba

oles oi gynekes sfazontai sthn podia sou soti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papi

δεν τον ειδες που ολο φωτογραφιες ηταν με τις γυναικες στην συναντηση την Παρασκευη?εμ γι αυτο μας βαλανε βρε cuba στην γωνια :evil:

cuba

eprepe na eixame fotografikes mhxanes perisoteres kai me thn emfanish na ton trelaname sta flash. na doyme pos 8a antidoryse. les mas tis espage? na  mas tis petage? na mas ekane tipota mynhseis?

papi

Χμ ικανος ειναι να το κανει!!απα πα πα εγω δεν κανω τετοια πραγματα που λεει και το τραγουδι :P...αφου ειναι ΣΤΑΡ...η ζηλεια ενος σταρ κανει πολλα πραγματα!!εμ σου ειπα γι αυτο μας βαλανε στην γωνια στο πιανο....το μονο δεν παιξαμε κανα κομματι Να ζηση ο λεβεντης που τον λενε ΣΟΤΙ! :P  :lol:

Anonymous

Μα έχει φωτογένια είναι δυνατόν να μην βγάλει φωτογραφίες με όλα τα κορίτσια??? :wink:

538 Επισκέπτες, 0 Χρήστες