Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 564
  • Total: 564

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥ Α33.GR

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 24, 2005, 11:46:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Εδω γραφουμε οτι θα εγραφαν σε μια εφημεριδα.

Δεν προλαβενουμε να δουμε διαφορες ειδησεις ετσι δεν ειναι;Υπαρχει η λυση γραφοντας ολοι απο κατι που βλεπουμε σε τηλεοραση,στο ραδιο,σε διαφορες εφημεριδες και το σχολιαζουμε.

Μπορουμε να γραφουμε μεγαλα θεματα οπως του freak.Καλο ειναι να μην χανονται αυτα τα ομορφα απο εδω και απο εκει σε διαφορες ενοτητες.

papi

Πχ ξεκιναω την αρχη

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

Δεν υπαρχει κρουσμα εδω στην Ελλαδα

Σημερα αναμενεται να γινουν γνωστα τα τελικα αποτελεσματα των εργαστιριακων ελενχων για τις γαλοπουλες απο τις Οινουσες.Ο υφυπουργος αγροτικης αναπτυξης κ.Αλ.Κοντου επισημαινεται οτι στην Ελλαδα δεν εχει εντοπιστει ο ιος της γριπης των πτηνων

Anonymous

Νομίζω ότι σαν θέμα μπερδεύει.
Έχουμε ειδικές ενότητες στο Forum για αρθρογραφία από εφημερίδες περιοδικά κλπ, όπως και άρθρα πρωτότυπα.

Εκεί είναι και καλά ταξινομημένες και δεν χάνονται διότι είναι ενότητες.

Αντίθετα εδώ ως ένα θέμα από τα εκατοντάδες του φόρουμ ακόμα και αν παροδικά αποχτήσει κίνηση το θέμα κάποια στιγμή θα χαθεί.

Άποψη μου φυσικά και μπορεί να κάνω και λάθος.

papi

Υπαρχει λυση!

ΣΤΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ! :evil:

junkie

Παπάκι σε αυτό που είπε ο Κώστας συμφωνώ γιατί υπάρχει η αρθογραφία που γράφουμε ειδήσεις και άλλα διάφορα νέα....Μην θυμώνεις λοιπον δεν νομίζω να στο πε με κακό σκοπό απλά το επισήμανε....

Φιλικά Μαρία ή Junkie

:study:  :study:  :study:  :study:

Anonymous

Παράθεση από: "papi"Υπαρχει λυση!

Που κολλάει τώρα αυτό??

papi

κολλαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ(σαν να μην υπηρχε) :evil:

pingo

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί ό,τι κατέβει στο κεφάλι του καθενός πρέπει να το διαβάζουμε;

papi

μην το διαβαζετε και μην απαντατε για να δειξετε εντυπωσεις κακου σχολιασμου πινγκο

papi

δλδ πινγκο οτι γραφει ο καθενας ειναι μαλκια αυτο μου λες;Εισαι ωραια!Αξια!Μπραβω!!!

minoraki

Παράθεση από: "papi"Υπαρχει λυση!

κολλημενος με τα διασπαρτα εισαι βρε παπι μου!  :roll:  :roll:  :roll:  καθε φορα στα διασπαρτα θελεις να πηγαινει ενα θεμα σου, οτι υπαρχει διαφορα αποψεως.....μπαααααααααααααααα σε καλο σου!

junkie

Παράθεση από: "pingo"Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί ό,τι κατέβει στο κεφάλι του καθενός πρέπει να το διαβάζουμε;

Γλυκιά μου pingo κανένας δεν μας υποχρέωσε να διαβάζουμε τα θέματα του φόρουμ ,αν θέλουμε τα διαβάζουμε....Οπότε αυτό που είπες (χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το παπί )  ήταν τελείως άτοπο και άσχετο γιατί κανένας δεν βάζει ούτε εμένα ούτε εσένα ούτε τοn καθένα να τα διαβάσει με το ζόρι...

Και πάλι Φιλικά Μαρία ή Junkie....   ]

Anonymous

Papi
Δεν κολλάει. Εκτός αν βάζεις θέματα που από μόνος σου θέλεις να διαγραφούν??
`
Έκανες μια πρόταση είπα την γνώμη μου και τσουπ μου λες στα διάσπαρτα.
Λες και έχουμε μια τάση να σουτάρουμε θέματα κατά κανόνα και την βρίσκουμε από πάνω.

Εκτός και αν αυτό που λες εδώ είναι κάτι ανάλογο σαν εκείνο που μου ζητούσες, δλδ όλα σου τα θέματα να τα πάμε στα διάσπαρτα (και φυσικά ούτε εκείνο κατάλαβα).

Πες ότι θες, κανένα πρόβλημα, και φόβο του διαλόγου δεν υπάρχει ποτέ ειδικά όταν είναι καλοπροαίρετος.

Αν όμως ότι και να σου πει κάποιος από την διαχείριση ή από τους συντονιστές πας και αμολάς ρίχτω στα διάσπαρτα είναι σαν να λες ότι θες ειδική υπηρεσία να ασχολείται με τα δικά σου θέματα.

Ειλικρινά αν νομίζεις ότι βοηθάει ζήτησε μας να φτιάξουμε ενότητα Papi, να μη μας λες κάθε λίγο και λιγάκι αυτό στα διάσπαρτα και το άλλο στα διάσπαρτα.
Θα ληφθεί σοβαρά  υπ όψιν παντός αν το θέλεις.

Ανεξάρτητα των παραπάνω το θέμα το έβαλες
Δημοκρατία έχουμε και όποιος θέλει να βάζει σε αυτό το θέμα ειδήσεις ας τις βάζει. Απλά είπα και ξανάλεω ότι ως θέμα στο καφέ κάποια στιγμή θα χαθεί.

Και ενημερωτικά έχουμε ξεκινήσει διαδικασία να φτιάξουμε και ειδική ενότητα για Πρωτοσέλιδα εφημερίδων, Μικρές ειδήσεις,  Παραπολιτικά εκεί που είναι και τα ανάλογα με την αρθρογραφία

papi

συμφωνω οτι παντα υπαρχουν διαφορες αποψεις του κοσμου και εγω ως μελος του σαιτ αυτου ζηταω να παει στα διασπαρτα!Που το κακο;Τι ειναι πιο καλο,να το μπαχαλεψουμε το θεμα;να κανουμε το παπι ρομπα με διαφορα υπονοουμενα πχ τις πινγκο;Σας αρεσει αυτο;Εδω προσπαθω να κανω μια καλη εικονα στο σαιτ για μενα και παντα εγω την πληρωνω την νυφη στο τελος!Απο την στιγμη που το λεει ο κωστας εγω σηκωνω τα χερια ψηλα και ζηταω να παει στα διασπαρτα.πιο απλα δεν γινετε βρε παιδια!Θα γραψουν και αλλα 10 ατομα να το μπαχαλοποιησουμε το παπι.Σας αρεσει αυτο;Γιατι να γινετε παντα αυτο περι μπαχαλοποιησεις;Τι να πω :cry:

junkie

Παπάκι κανείς δεν θα στο μπαχαλέψει το θέμα αν εσύ δεν το κάνεις πρώτος....Γνώμη μου....  Αλλά μην γίνεσαι και συ αρνητικός με την πρώτη κουβέντα που θα σου πει κάποιος.... ]

564 Επισκέπτες, 0 Χρήστες