Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 752
  • Total: 753
  • Leon

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥ Α33.GR

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 24, 2005, 11:46:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

energizer

...εγω θελω να απαντησω στο  :?:  της pingo!
...το forum ως ενοτητα εξυπηρετει το αυτονοητο!
...δημοσιο βημα για τον εχοντα(συνδεση/προσβαση!) & κατεχοντα(γνωση#αγνοια)...
...ως εκ τουτου αν νομιζεις οτι περιοριζεται η ελευθερια σου εντος site πολυ απλα δεν υπεισερχεσαι εκ νεου!
...σχετικα με θεματολογια...
...απουσιαζουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ   :?:
...ΟΛΑ εχουν κορφη & πατο,αρχη & τελος...
ΑΡΑ & ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!
 :roll:

papi

Καλη μου Μαρια

Δεν θυμομουν οτι υπηρχε αυτη η ενοτητα τις αρθογραφιας και γι αυτο εγραψα να παει στα διασπαρτα το θεμα μου και με εικονιδιο καταφατικο διαβολικο που σημαινει κατι σε χιουμορ αυτο το εικονιδιο.Δεν θελω να κραταω σε κανεναν μουτρα για κατι που μου ειπαν.Απλα μην τα μπαχαλοποιηουμε τα πραγματα πεταγοντας διαφορα υπονοουμενα που ναι μεν θυγουν εμενα αλλα θυγουν και τον κοσμο.

Τελικα κυριες και κυριοι το εφημεριδακι επιασε τοπο ως μπαχαλοποιηση! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Βρε παπί αν δεν κατάλαβες ότι έγραψα το έγραψα με τον μέγιστο σεβασμό προς εσένα και με καμία διάθεση να μειώσω.
Δεν το κάνω ποτέ έμμεσα αλλά μόνο άμεσα αν κάτι προσωπικά με ενοχλήσει.

Οκ είπες μια άποψη λαμβάνοντας 5 παράγονται που πιθανά είχες κατά νου (και φυσικά αποδεχτό ότι ήταν και καλοπροαίρετη η άποψη σου) Εγώ είχα και μερικούς παράγοντες ακόμα κατά νου και έγραψα κάτι άλλο.
Μη τρελαθούμε κι άλας ότι γίνετε κάποιος ρόμπα

Τεσπα εγώ λεω έτσι για τιμωρία σου να μη παει στα διάσπαρτα και ας σκούζεις σαν παπί.......]
................. :moonwalk:

papi

αααααααααααααααααααααα ολα και ολααααααααααααα θα φωναξω τον Λαμπροκρατη !

Λαμπροοοοοοοο Λαμπροοοοοοοοοο σουσαμι ανοιξεεεεεεεε! :twisted:

Κωστας πεφτω σα κατ και προσκυνω να παει στα διασπαρτα...λυπησου το πτηνο!!! :cry:  :cry: ουααααααααααααααααααααα ουααααααααααααααααααα

(γμτ δεν ειναι και ο freak να δωσει στιγμα με 500000 λεξεις να μην μπορειται να πειτε λεξη!!FREAKKKKKKK πουσε βρεεεεε help) :lol:  :lol:

ΥΓ γμτ μου ας βοηθησουμε τον πολιτικο λογο...τελικα με τον τζιτζιριγκο τι εγεινε; :P  :P  :P

Anonymous

Παράθεση από: "papi"Κωστας πεφτω σα κατ και προσκυνω να παει στα διασπαρτα...λυπησου το πτηνο!!! :cry:  :cry: ουααααααααααααααααααααα ουααααααααααααααααααα

Βρε άει ξεπουπουλιάσου .........να διασπείρεις τα πούπουλα σου...... ]

papi

τι ειναι διασπειρεις;

εχει σχεση με την Σπειρα;Μαφια;!!!(ποπο!! :roll: (εδω μεσα μαθενω ολο νεες λεξεις!)

pingo

To forum δεν είναι μέρος όπου ο καθένας γράφει την άποψή του;
Κι εγώ την άποψή μου έγραψα...δεν καταλαβαίνω τον  σχολιασμό...
Γράφει ο καθένας ό,τι του έρθει στο κεφάλι...και κάνω σχόλιο...
Ενοχλώ;Μήπως πρόσβαλα κανέναν;Εκτός αν το παίρνετε προσώπικα...τότε κακώς...
Απλά παρατηρώ τον τελέυταίο καιρό διάφορα θέματα που επαναλαμβάνονται από συγκεκριμένα άτομα....που γράφουν και μετά απαντάνε στον εαυτό τους....
 :?
 Αυτά είχα να πώ....

papi

τελικα με την τουρτα και τα 5000 ευρω τι θα γινει;
Τελικα εχουμε κυβερνηση ή δεν εχουμε;
Μηπως επρεπε να βαλουν πρωθυπουργο της Ελλαδας τον κ.Τριανταφυλλοπουλο;Διοτη απο τι βλεπω οι δημοσιογραφοι εχουν γινει εισαγγελεις! :roll:

Enia

aporia...: [size=24]how is Tzitzirigkos??? [/size] :roll:

Argiro

Όχι, όχι... να μην τα διασπείρει τα πούπουλά του. Χρειάζομαι μερικά μαξιλαράκια επειγόντως...

Bijoux

Παράθεση από: "Enia"aporia...:

ρώτα τον φρικ ξέρει..
αχχχ :P

Ramos

Παράθεση από: "junkie"
Παράθεση από: "pingo"Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω...γιατί ό,τι κατέβει στο κεφάλι του καθενός πρέπει να το διαβάζουμε;

Γλυκιά μου pingo κανένας δεν μας υποχρέωσε να διαβάζουμε τα θέματα του φόρουμ ,αν θέλουμε τα διαβάζουμε....Οπότε αυτό που είπες (χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το παπί )  ήταν τελείως άτοπο και άσχετο γιατί κανένας δεν βάζει ούτε εμένα ούτε εσένα ούτε τοn καθένα να τα διαβάσει με το ζόρι...

Και πάλι Φιλικά Μαρία ή Junkie....   ]

Gia fantasoy omws na perimeneis ena lepto na anoigei h selida gia na deis kati poy to exeis dei xilies fores, h kati poy den se endiaferei
katholoy?

Filika kai apo mena

freak

αν δεν σε ενδιαφερει το θεμα, τοτε απλα μην το διαβαζεις.... δεν χρειαζεται να παθει κανεις καταθλιψη..
οσο για τον τσιτσιριγκο ειναι ενας που εμπλεκεται, μαζι με τον αδερφο του, στην υποθεση μιας παρατραπεζας στην Γλυφαδα κ πως πληρωνε 100, 000 ευρω σε αρεοπαγιτη προκειμενου να μεριμνει για τις οποιες δικαστικες εκρεμοτητες μπορει να εχει...

οκ ατμουλα μου?

Bijoux

ναι κων/νε μου καλά τα λες :D  :oops:

όσο για τον ζορζ
κάποια θα σε ενδιαφέρουν κάποια όχι
το φόρουμ είναι ελεύθερο βήμα για όλους
και δεν απαιτούμε από τον καθένα να γράφει της αρεσκείας μας
ότι δεν μας αρέσει δεν το ανοίγουμε/διαβάζουμε..
και μετά λένε εμένα περίεργη 8)  8)

freak

Παράθεση από: "Enia"aporia...:

tzitzirigkos is fine.

752 Επισκέπτες, 1 Χρήστης