Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 290
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 385
  • Total: 385

Metanoiosate pote pou...

Ξεκίνησε από Coupe, Οκτωβρίου 24, 2005, 12:20:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Άντε άντε coupe! Σου 'φεξε πάλι.... χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι   :wink:

Coupe

Dhladh otan leo vlakeies eimai super gohteutikh??????Ax!!sas euxaristo!!!!!!
 :evil:

Coupe

Nai mou efekse pali........De ksereis to blue???Einai teleio...tha se pao mia mera... :wink:

KiSSeS

Αχ ναι!!!!!!

Κανονίζουμε σκ??? Θα είμαι FREE για σένα!

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:   :oops:

Coupe

Ok gia S/k alla thelo na foreseis ta prostuxa ta esorouxa sou..... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

jcdenton

Coupe τυχερούλαααααααα
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

viki

Παράθεση από: " Coupe "Metanoiosate pote pou ton/thn afhsate na fugei eno tha mporousate na

ton/thn krathsete me mia sas mono leksi?

Pou de tou/ths dosate thn eukairia na katalavei poso polu ton/thn

agapate??Pou de kanate auto pou thelate gia na mh sas

sxoliasei o 'kosmos'???

Pos tha noiothate tora an telika ta eixate kanei?

Akrivws se auth th fash vriskomai twra,den 3erw ti na kanw...den ton exw afhsei akoma na fugei alla apo emena e3artatai...any advice?

Nikos28

Εγώ, προσωπικά, δεν έχω μετανοιώσει για κάτι τέτοιο. Για να μην πω ή να μην κάνω κάτι την επίμαχη στιγμή, σημαίνει ότι ήθελα να μην το πω ή να μην το κάνω ή δε μου έβγαινε, εν πάση περιπτώσει, ακόμα κι αν το ήθελα εν μέρει. Οπότε τι νόημα έχει να νοσταλγώ περασμένες καταστάσεις, αφού έβαλα κι εγώ το χέρι μου για να γίνουν έτσι όπως έγιναν ή για να μη γίνουν έτσι όπως θα μπορούσαν να είχαν γίνει;  :)

Coupe

Viki an kai den eimai eidikh sto na dino sumvoules an pragmatika aksizei kai ton agapas,nomizo oti prepei na doseis mia eukairia sth sxesh sas....
An kai de ksero ti exei ginei kai ti exei upothei...ama theleis pes mas kati parapano mhpos kai mporesoume na sou dosoume kammia 'sumvoulh'....

Me ektimhsh...

Coupe

Niko,apo th stigmh pou den exeis metanoiosei gia kati einai logiko kai na mh to nostalgeis....To kalutero gia olous mas tha htan na mh metanoionoume pote kai gia tipota..... :)

Me ektimhsh...

Nikos28

Το καλύτερο για όλους μας δεν είναι να μη μετανοιώνουμε ποτέ και για τίποτα. Η μετάνοια και η νοσταλγία είναι φυσιολογικά συναισθήματα... το καλύτερο, πιστεύω, είναι να συνειδητοποιήσουμε την τραγική απλότητα των κινήτρων μας και να σταματήσουμε να κρίνουμε τον εαυτό μας (και τους άλλους βέβαια!) τόσο αυστηρά. Τι εννοώ με αυτό...
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος τα έχει με μια κοπέλα. Κάποια στιγμή χωρίζουν. Δεν έχει σημασία γιατί, π.χ επειδή καυγάδισαν και είπαν μια κουβέντα παραπάνω, επειδή δεν είπαν καμία κουβέντα ενώ θα έπρεπε κλπ. κλπ. Σημασία έχει ότι δεν είναι πια μαζί... Πότε θ' αρχίσει ο λεγάμενος να τη νοσταλγεί; Θα τη νοσταλγήσει, άραγε, αν αμέσως μετά βρεί τη γυναίκα των ονείρων του; Ή αν, τέλος πάντων, βρει κάποια άλλη, εξίσου ταιριαστή για τα γούστα του, κοπέλα; Όχι βέβαια, ΔΕ θα τη νοσταλγήσει έτσι... Θα τη νοσταλγήσει αν τον ζώσουν οι μοναξιές ή αν φάει δυό-τρεις χυλόπιτες αμέσως μετά! Και το ίδιο, βέβαια, θα ίσχυε και με μια κοπέλα που θα έπαιρνε εκείνη την πρωτοβουλία να χωρίσει...
Γιατί όλα αυτά; Γιατί στη μια περίπτωση ξεχνάμε ελαφρά τη καρδία ενώ στην άλλη θυμόμαστε και πονάμε;
Προφανώς, γιατί ο έρωτας δεν είναι τόσο προσωπικός όσο νομίζουμε. Ο έρωτας είναι, κατά βάσιν, ένα ένστικτο και τα ένστικτα είναι τυφλά: Δεν τα νοιάζει και τόσο σε ποιόν ή ποιά θα διοχετευτούν, όσο το να διοχετευτούν...κάπου.
Αν αφαιρέσουμε όλη αυτήν τη συναισθηματική και ηθικολογική φλυαρία (του τύπου, έπρεπε ή δεν έπρεπε; να χωρίσω ή να μη χωρίσω; κλπ) θα βρούμε ότι το μόνο που υπάρχει πραγματικά είναι ο πανάρχαιος και πανανθρώπινος φόβος της μοναξιάς... που κι αυτός, με τη σειρά του, οφείλεται στο αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!
Με δυό λόγια, η γνωστή ατάκα ''ο έρωτας με έρωτα περνάει'' καταργεί τον ίδιο τον προσωπικό έρωτα...
Γι' αυτό λοιπόν, ας απαλλαγούμε από όλες αυτές τις ''ροζ τύψεις'' ή τα ''ροζ διλήμματα'' που μας βασανίζουν κι ας χαρούμε τη ζωή. Ό,τι έγινε, έγινε γιατί το θελήσαμε κι εμείς οι ίδιοι! Και στο κάτω-κάτω, κανείς και καμία δε θα μείνει μόνος του/ μόνη της αν δε το θέλει και ο ίδιος/ η ίδια...

Nikos28

Με εκτίμηση, κι απο μένα...  :)

jcdenton

Μετάνιωσα που μέτάνιωσα.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

chriastina

Nikos28,  
να είσαι καλά παληκάρι μου! τοποθετήθηκες επι της ουσίας και προσπέρασες τα "φιογκάκια" του περιτυλίγματος.....

Nikos28

Chriastina,
κι εσύ να είσαι καλά, χαίρομαι που συμφωνούμε...

385 Επισκέπτες, 0 Χρήστες