Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 194
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 203
  • Total: 204
  • Leon

Σας απατά; Τι να του / της κάνετε;

Ξεκίνησε από ASSOS, Οκτωβρίου 24, 2005, 03:46:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ASSOS

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: αμαν! και αλλο ποστ για απιστια? βρε μπας και μας εχει γινει εμμονη ιδεα?

Enia

Tpt na mhn kaneis! suzhthse to! eite ta briskete kai sunexizete eite den ta briskete kai xwrizete. so simple.

aaaama pia!

katinaki

μια φάλαγγα είναι ό,τι πρέπει  :mrgreen:

rain

Τη σφάζω στο γόνατο και πάω να παρηγορηθώ με την κολλητή της που με παρηγορούσε εδώ και μήνες που και που  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

kuria

του λεω να παιρνει παντα προφυλαξεις... διοτι την σημερον ημερα δεν ειναι να χεις ουτε στα οπισθια σου εμπιστοσυνη...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

Του κάνω σαφές ότι δεν υπάρχει απιστία...

Ζούμε ένα είδος μοιρασμένης πίστης... και οι δυο! :razz:  :grin:

larus audouinii

[quote user="minoraki" post="74690"]:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: αμαν! και αλλο ποστ για απιστια? βρε μπας και μας εχει γινει εμμονη ιδεα?[/quote]

:???:  :mricy:
ουδόλως
(και που να χάθηκε αυτή η ψυχή βεβαίως βεβαίως)
Ολα θέλετε να τα ξέρετε πια; εγω δεν λέω  ;-)  :grin:

eimai

η απιστια εχει δυο οψεις....η μια αυτου που απαταει και αλλη αν υπαρχει, ειναι ο λογος.....

pixie

Τον αφήνουμε χαλαρά ελεύθερο - τελείως όμως - επί τω έργω, και αράζουμε εμείς ευγνωμονώντας το τρίτο πρόσωπο για την ξεκούραση και τις στιγμές ανάπαυλας που αιφνιδίως έχουν προκύψει δι' ημάς...  :razz:  :mricy:

gatoyla

αν με κερατωση αυτος θα χασει......γιατι θα χασει εμενα :!:  :!: αλλα αυτο που θα του εκανα θα ηταν να τον πλακωσω στα χαστουκια κ μετα.........χαρισμα της.....της αλλης κοπελας :!:  :twisted:

katinaki

[quote user="katinaki" post="329694"]μια φάλαγγα είναι ό,τι πρέπει  :mrgreen:[/quote]

ξέρω τι έγραφα τότε.
όμως οι απόψεις αλλάζουν ανάλογα με τα αισθήματα  :roll:
αν είναι και νιώσει καλά, ας το κάνει!
εξαρτάται πώς νιώθει κανείς τη συγκεκριμένη στιγμή και ΤΙ ειναι αυτό που θέλει περισσότερο τελικά

εγώ εσένα αγαπώ, εσένα θέλω μόνο....
εγώ για σένα θα καώ
 κι ας έχασα το δρόμο
;-)

titica

Τι έκανε λέει??? Μας απατά? Στο γόνατο και σύριζα κι από δω παν κι οι άλλοι!!!
Τι ανέκδοτα είναι αυτά?

Α, αν τον απατάμε εμείς, εντάξει!

Άκου θράσος............................μας απατά..................................... :razz:  :razz:  :razz:

203 Επισκέπτες, 1 Χρήστης