Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 475
  • Total: 475

Γιατι οι παντρεμενοι ψαχνουν...

Ξεκίνησε από papi, Οκτωβρίου 25, 2005, 09:38:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Γιατι οι παντρεμενοι ψαχνουν αλλον/αλλη και γιατι δεν περνουν διαζυγιο?
Βλεπω πολλες αγγελιες πχ παντρεμενος/νη ψαχνει σχεση!
Φοβουντε μηπως και μεινουν στο ραφι?

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: τωρα ειναι ερωτηση αυτη που κανεις παπι μου?

:arrow: γιατι και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη.....

papi

δωστε μου ορθη απαντηση σας παρακαλω.Ολοι εχουν ψυχη.

Kassandra

το ίδιο πράμα σκέφτομαι κι εγώ μερικές φορές....ίσως είναι η περιπέτεια που τους εξιτάρει....ίσως είναι οι βόλεψη τους...ξέρεις τι είναι να χωρίζεις από κάτι σίγουρο για κάτι το οποίο δεν ξέρεις που θα οδηγήσει; ....Δεν ξέρω...πολλές φορές είναι και τα παιδιά στη μέση....τι να πω!

Kassandra

Όσο για τα ορθογραφικά είναι ακόμα πρωί!  :(

minoraki

Παράθεση από: "papi"Γιατι οι παντρεμενοι ψαχνουν αλλον/αλλη και γιατι δεν περνουν διαζυγιο?
οταν καποιος παντρευεται δεν μενει στο ραφι! καποτε υπηρχε αυτη η νοοτροπια, οταν μια κοπελα δεν παντρευοταν μεχρι τα 30! τωρα εχουν αλλαξει παρα πολυ τα πραγματα!
και δεν ειναι ευκολο παπακι, για μια παρασπονδια να φτασει ενα ζευγαρι στο διαζυγιο! χρειαζεται πολυ σκεψη!

KiSSeS

ισως οταν αποφασισαν να παντρευτουν ειτε δεν ηταν "ετοιμοι" για γαμο, ειτε λαθος επιλογη συντροφου, ειτε απλα βεβιασμενο γεγονος... δεν ξερω... το μονο ομως που κατα τη γνωμη μου ειναι σιγουρο, αυτοι οι ανθρωποι εχουν "κενα" απο τον/την συντροφο τους και ψαχνουν αλλου να τα καλυψουν. ειτε ψυχολογικα, ειτε σεξουαλικα, ειτε οτιδηποτε αλλο....

μινορακι μου οσο ευκολα παντρευονται τα ζευγαρια σημερα τοσο ευκολα χωριζουν κιολας... δε ξερω γιατι αλλα το ποσοστο διαζυγιων ειναι αρκετα υψηλοτερο απο οτι ηταν σε παλιοτερα χρονια...

gbyzf1000

λοιπόν......

Απορία...1: γιατι οι παντρεμένοι?
.............2:γιατι δεν χοριζουν?
.............3:τι θέλουν?
.........
......

......Ν απορίες.

Απαντάω...για μένα...λοιπόν.

1: τι σημαίνει παντρεμένος? και πώς το έχει δεχτεί...και αισ8άνεται?
Εγώ προσοπικά...αγάπησα ,αγαπώ και θα αγαπώ...της χροστάω πολλά..και μου έχει κάνει το καλύτερο δώρο...την κόρη μας.Ομως έρχονται ώρες..που θέλω των χώρο και των χρώνο μου...περνόντας ο καιρός συνιδιτοπειης οτι είσαι και εσύ...και ότι θές...να κάνεις κάτι άλλο..πέρα απο το να δουλεύεις...κλπ.
2:Για να εφτάνα να χορίσω...θα έπρεπε νάμουν σίγουρος οτι η σχέση πλέον δεν με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα..δεν φτάνει..μωνο το σεξ...η τα λεφτά..η δε ξέρω εγώ τι άλλο...για να έφτανα κάποτε να χωρίσο..έτσι απλά.
3: εγώ προσοπικά ..αναζητώ φιλίες...νέους ανθρώπους να συζητώ...έκανα κάποτε το λάθος....και ξέφυγα...και μου βγήκε σε ..στεναχώρια..έτσι δεν το ξαναεπιδιώκο.....
...
....
......
........

ξέρω οτι δεν σας κάλυψα..απλά είπα να γράψω...κάτι και εγώ....έτσι ώς παντρεμένος....που έχει κάνει το λάθος...και κοίταξε ξένο "γλυκό".

papi

ευχαριστω που απαντατε....ο καλυτερος...η καλυτερη θα κερδισει ενα μεγαλο λουτρινο παπακι με κλαξον παπαπαπα παπαπαπα παπαπαπα :D

Anonymous

Παράθεση από: "papi"Γιατι οι παντρεμενοι ψαχνουν αλλον/αλλη και γιατι δεν περνουν διαζυγιο?

LoL Papi, Esy an xaseis ta kleidia sou, den tha ta psaxneis?  :P  :P  :P  :P
(Kati paromoio symbainei kai edw loipon) Gmt, pou einai ta kleidia mou?  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:

Enia

θα έγραφα τπτ τώρα αλλά έχε χάρη....  :evil:

Anonymous

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Bijoux

παντρεμένοι του ποστ ενωθείτε χεχεχεχε

Ramos

Βαλε εσυ μια φωνη
κι αν δεν ειμαι εδω
Χαρη να μην με λενε

i garsona tou SoTi

475 Επισκέπτες, 0 Χρήστες