Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 557
  • Total: 557

Το πρωτάθλημα μπάσκετ της αγωνιστικής περιόδου 2005-2006...

Ξεκίνησε από jcdenton, Οκτωβρίου 27, 2005, 09:16:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

μια ιστορικη επαρχιακη ομαδα  ο Απολλων Πατρων αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα και δυσκολα θα αποφυγει τον υποβιβασμο...
χωρις δευτερο ξενο,εφυγαν δυο προπονητες και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανεις ,ο Χαρισης εγκατελειψε την ομαδα.........

jcdenton

Δεν πιστεύω πως ο Απόλλων Πατρών είναι ιστορική ομάδα, αλλά μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Λυπάμαι που έφτασε σ' αυτό το σημείο.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Δεν πιστεύω πως ο Απόλλων Πατρών είναι ιστορική ομάδα, αλλά μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Λυπάμαι που έφτασε σ' αυτό το σημείο.
Ross Perot (1930 - ...)

energizer

...οντως το basketball(καλαθοσφαιριση) δεν συγκρινεται με το soccer/football (ποδοσφαιρο)...
...στο 2ο ο παραγοντας τυχη ειναι πολλαπλασιος ως προς την εκβαση...
...στο 1ο (οχι το 2ο ειναι απεξω...) ο παραγοντας διαιτησια μπορει να κανει την διαφορα (ευαισθητοι κανονισμοι)...
...γνωμη μου... η καλαθοσφαιριση ειναι πολυ ανωτερο αθλημα...αλλα πολυ μικροτερης εμβελειας στις μαζες...( Α ΡΕ ΓΚΑΛΗ ΗΡΩΑ basketοσημο πρεπει να σου πληρωνουν,χωρις να τον θεωρω απαραιτητα υπερπαικτη!).
 :roll:
..στα συλλογικα τωρα...ευτυχως που εμεις οι βαζελοι ειμαστε μπασκετικοι...η μηπως γιναμε  :?: ...
 :twisted:
...να σημειωσω οτι στο basketball μαζευονται (αναλογικα) περισσοτερες γυναικες,οικογενειες,παιδακια στις εξεδρες & λιγοτεροι χαχολοι...
...& κλεινω...& στα 2 (πλην Γιαννακοπουλαιων...) εχει μαζευτει το κακο συναπαντημα σε διοικητικα συμβουλια-προεδρεια...μυρισανε χρημα & εξουσια(εμμεσα)...

jcdenton

Το μπάσκετ είναι το άθλημα που ο ισχυρός είναι και άρχοντας.
Ross Perot (1930 - ...)

energizer

...τι λεγαμε  :?:
...α...ναι για το πρωταθλημα καλαθοσφαιρισης  :!:
...αυτο ειναι αθλημα...αρχοντικο  :!:
 :wink:

jcdenton

Κι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει σαν τρένο την πορεία του. Ελάχιστες ομάδες κατάφεραν μέχρι στιγμής να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία του. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πρωτάθλημα; Η μήπως να κάνουμε μεταγγραφή τον Παναθηναϊκό σε άλλο πρωτάθλημα; Ίδωμεν...
Ross Perot (1930 - ...)

apol

μετα την ηττα απο την εφες πιλσεν μενει εκτος ευρωπης ο παναθηναικος φιλε μου.....

jcdenton

Εγώ αναφέρομαι άπολ στο πρωτάθλημα Ελλάδος. Για να είμαι ειλικρινής, αγνοώ το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟ - Εφές
Ross Perot (1930 - ...)

apol

δυστυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!  αν και ειμαι θρυλος και απολλων Π.  στο μπασκετ

jcdenton

Απόλλων Πατρών, ε; Συμπαθητική ομάδα
Ross Perot (1930 - ...)

aneidikefti

[quote user="apol" post="76445"]εμενα μ ενδιαφερει ποια θα βγει πρωτη επαρχιακη ομαδα και βαζω και τις ομαδες της Θεσ....[/quote]

Δεν χρειάζεται να μας "δείχνεις" πως είσαι Αθηναίος. Το ξέρουμε...

557 Επισκέπτες, 0 Χρήστες