Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 734
  • Total: 734

Τελικά , το μέγεθος μετράει;

Ξεκίνησε από gon, Οκτωβρίου 28, 2005, 09:37:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

τριστανα, με αυτα που εγραψες με καλυψες απολυτα. οπως το αντιλαμβανομαι ο συγχρονος (ισως κ στο παρελθον) αντρας νοσει/πασχει απο το 'συνδρομο/φοβο του πεους'. επιζητει η ανακαλυπτει την επιβεβαιωση του 'εγω' του μεσα απο το μεγεθος του μοριου του η τον θαυμασμο των αλλων σε αυτο. ετσι οταν δεν επιβραβευθει για αυτο καταρεει ολη η αυτοπεποιθηση κ συνειδηση της αντρικης του υποστασης. Προσοχη!!!! δεν ειναι ορισμος.. το πως το καταλαβαινω εγω λεω. ως ενα αποτελεσμα της αναγωγης του σεξ στον χωρο του θεαματος, κ ενιοτε του θεαματικου κ της επιβεβαιωσης του ανθρωπου μεσα απο τον ρολο του/της σε αυτο.
δεν ξερω αν μπορει να παρατεθει ως ουσια με το τι λεγεται κ θεωρειται για το 'γυναικειο στηθος'... παντως φρονω πως εχουν πολλα κοινα ως θεωρεια.

υπαρχουν δε κ περιπτωσεις οπου καποιοι παρομοιαζουν το μοριο τους με καποια αλλα 'φαλικα συμβολα' (ατιμη φρουδικη πλακα) με αποτελεσμα να τα χρησιμοποιουν πιο πολυ απο το πρωτο (συνανταται σε επαγγελματα που προυποθετουν την χρηση στολης η εξουσιας).

συντροφικα.

υγ. προσωπικα θεωρω πως παιζει ρολο η ποιοτητα. οχι μονο λογω των συγκεκριμενων διαστασεων του γυναικειου κολπου (ισως κ της γυναικειας ανατομιας) που ανεφερε κ η τρις (καπου διαβασα οτι ειναι 13 εκατοστα, χωρις να ειμαι κ απολυτα σιγουρος) αλλα κ λογω του οτι εχει κανεις καλο ειναι να ξερει να το χρησιμοποιει - οχι μονο αυτος αλλα κ η/ο συντροφος του. βεβαια στο σεξ/ερωτα χρησιμοποιουμαι ολα τα οργανα του σωματος μας κ οχι μονο το θεμα της συζητησεως μας.

freak

λαμπροκρατη συμφωνησα μαζι σου οτι πρεπει να εχουμε σχεση με τους νεους κ κατα συνεπεια τα ποκεμον.... κοτζαμ Κροποτκιν (κ ξερο ψωμι) εγραψε το "Προς τους νεους", εγω θα διαφωνησω?

αλλα νομιζω οτι πρεπει να συμφωνησεις κ 'συ μαζι μου πως λαος χωρις παρελθον (λιλιπουπολη, τενεκεδουπολη, 'ο παραμυθας' με τον νικο πιλαβιο) η εστω γνωση του παρελθοντος του, δεν εχει κ μελλον.

συντροφικα.

υγ. θα ωφελουσε να μας παραθεσεις τις διαστασεις που εχεις συναντησει σε 'γυναικειους κολπους' για να το αντιπαραθεσεις με αυτα που λεει η τρις. ωστε να μπορει να γραψει κ ο γουρουνομορφος το 'Ο Τριστανοθωδορη κ οι ασχετοι'.
ευχαριστω.

Labrokratis

Freak, μην ψαρώνεις....
Οι αρχαίοι ινδοί, αναφέρουν στο κάμα σούτρα, ότι οι γυναίκες είναι τριών ειδών: Ελαφίνες, Ελεφαντίνες και Φάλαινες
Οι σύχρονοι επιστήμονες, καταρίπτουν ανατομικά αυτή την πανάρχαια δήλωση του κάμα σούτρα.

Ο Λαμπροκράτης, μετά απο πολυετή πειράματα και εις βάθος έρευνα σε αυτό το θέμα, μπορεί να δηλώσει ότι ισχύει το κάμα σούτρα. Επίσης, προτείνει στους επιστήμονες (και τους / τις οπαδούς τους) να πάνε να πειραματιστούν οι ίδιοι στο αντικείμενο για να βγάλουν συμπεράσματα...

freak

απο οσο γνωριζω παντως για να ισχυσει ενα πειραμα πρεπει να επαλειθεφθει στις συνθηκες που οριζει. οποτε πρεπει να βρουμε ενα 'εργαλειο' το οποιο θα το εφαρμοσουμε σε ολες τις γυναικες του κοσμου για να εξαγουμε τα συμπερασματα μας.
τωρα θεωρω οτι η χρωματικη αποχρωση του εργαλειου δεν θα επηρεασει καθολου την χρησιμοτητα του. για την ηλικια κ τη 'διαμετρο' του διατηρω καποιες επιφυλαξεις... βεβαια δηλωνω α-προθυμος να πειραματιστω με την γυναικα-φαλαινα.. απο οσο ξερω (θενκ γιου ανιμαλ πλανετ) ο κολπος του συγκεκριμενου ζωου εχει ανοιγμα γυρω στο μετρο κ προσωπικα αδυνατω 'εργαλιακα' να την καλυψω. αναλογα σκεφτομαι πως θα ειναι κ με την ελεφαντινα...
για το ελαφι τελος τι να σου πω.. λες να ειναι τυχαιο οτι μονο τα αρσενικα ελαφια βγαζουν κερατα?

Enia

Παράθεση από: "freak"βεβαια στο σεξ/ερωτα χρησιμοποιουμαι ολα τα οργανα του σωματος μας κ οχι μονο το θεμα της συζητησεως μας.

αχ πως με πιαν'ς, πως με πιαν΄ς! (μάστορης είσαι Γιώργημ!)

Παράθεση από: "freak"δεν ξερω αν μπορει να παρατεθει ως ουσια με το τι λεγεται κ θεωρειται για το 'γυναικειο στηθος'... παντως φρονω πως εχουν πολλα κοινα ως θεωρεια.

οποία η θεωρεία και για εμάς τους ανίδεους?
πάντως μιας και μιλήσαμε για αισθητική να υπενθυμίσω το 'παν μέτρο άριστο'. Εξάλλου, τόσο το γυναικείο στήθος όσο και το ανδρικό μόριο [size=9](μα τι επίπεδο! χεχε!) [/size]όταν γίνονται υπερβολικά γίνονται και δύσχρηστα!

freak

το συνδρομο του στηθους λιλουκο μ΄ ειναι αυτο που οδηγει τις γυναικες στο να βαζουν μοσχευματα σιλικονης... οτι κ καλα μια γυναικα πρεπει να το 'χει μεγαλο κ στητο κ οχι οπως της το δινει η φυση κ ο οργανισμος της... ισως κ λογω του οτι ειναι εμφανες σε αντιθεση με το πεος να το κανει κ βασανιστικοτερο.. αλλα κ παλι αυτα εξαρτωνται απο το ατομο που τα βιωνει..

οσο για εσενα μαρια μ' σε πιανω λεει??? σε πιανω κ δεν σ' αφηνω. αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε.

α κ κατι που ειδα καπου αλλου δικο σου κ ηθελα να το διορθωσω.. ας το κανω εδω.... ο βασιλακης ο καιλας λεει: μην κλαις ΜΑΝΟΥΛΑ (οχι αδελφουλα) θα κανουμε κ φετος χριστουγεννα.

συντροφικα.

tristana

Λαμπροτέτοιε, πάλι αδιάβαστο σε πιάνω! Αχ, πρώην αγιάτρευτε έρωτα... Αχ!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ(Σύμφωνα με το ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ) Ζαρκάδι, Φοράδα, Ελέφας.

Πού να έβρισκαν τη φάλαινα οι αρχαίοι Ινδοί;;;;;;;; Ευφάνταστε, μεσήλικα!

('Ενια μου, σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Θα αντέξω η παιδόγρια)

Α, και Λαμπροτέτοιε, αστειάκια όσον αφορά στο φύλο μου δεν θέμε! ΟΚ;

Enia

εν προκειμένω όμως την εν χριστώ αδερφή τρις δεν θα μπορούσα να την αποκαλέσω μανούλα. Μου βγήκε σε αδελφικό το φίλτρο, τι να κάνουμε τώρα!!? :P

και επανέρχομαι:
άλλο το μέγεθος και άλλο η εμφάνιση. Οι γυναίκες δεν έχουν τόσο κόλλημα με το μέγεθος (εκτός αν πραγματικά έχουν ελάχιστο έως ανύπαρκτο στήθος) όσο με την εμφάνισή τους, και δεν έχει να κάνει με τη λειτουργία, όπως το σκέφτονται οι άντρες. οι άντρες αναρωτιούνται αν μετράει για τις γυναίκες -και καλά!-, ενώ μια γυναίκα αν θέλει -και αφού μπορεί γιατί όχι- θα φτιάξει το στήθος της -μεγαλώσει, σηκώσει, αλλάξει, ακόμα και μικρύνει- για να αρέσει πρωταρχικά στην ίδια, γνωρίζοντας πως έτσι κι αλλιώς το ίδιο καλή δουλειά θα κάνει...
(τα ίδια περί πλαστικών ισχύουν και για τα γυναικεία γεννητικά όργανα, προχτές έβλεπα κάτι σχετικό στην τηλεόραση)

freak

εχω μια μικρη ενσταση στο ''για να αρεσουν στην ιδια'' αλλα τεσπα.

οσο για το εν χριστω αδερφη, τ' αντιπαρερχομαι.

Ballader

Ούτε εγώ μπορώ να την αποκαλέσω 'μανούλα'.

Κάτι προς 'μανούλι' μου βγαίνει...

tristana

(Καλημέρα στα ξενυχτόπαιδα, κατ'αρχήν)

Και γιατί το αντιπαρέρχεστε, αγαπητέ Φρικ;;;

Επίσης, οφείλω να συμφωνήσω με την 'Ενια. Πρωταρχικά, μας ενδιαφέρει
να νιώθουμε εμείς καλά στο πετσί μας.
Και εν κατακλείδι, συμφωνώ 100% με τις απόψεις της στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλει και μαστορική και γευσιγνωσία η απόλυτη αναρχία (στον έρωτα) Χεχεχεχε!

tristana

Και έχω να καταγγείλω ότι ο Μπάλα είναι εκτός θέματος χεχεχεχεχεχχεεχε!

:twisted:  :lol:  8)  :twisted:  :evil:

Επιτέλους!!!! Δεν παραδειγματίζεσαι από εμάς;;

Enia

Αχαχαχαχα! Να, για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η υπομονή μου! Φιλώ σας σταυρωτά! ;)

(Μπάλα, κοίτα να μαθαίνεις ωρέ!)

tristana

Φρικ, τι ωραίο αυτό!!!!!!!!!!!! Καλή σου νύχτα.

(Φιλώ σε, Ένια) Και πάντα εντός του θέματος -για να δίνουμε και το καλό παράδειγμα στη νεολαία... τ'ακούς, Μπάλα μου; χεχεχε-

Ε, ναι, κύριοι... τα είπαμε όλα νομίζω. (Καλό για ξεκάρφωμα;;)

Ballader

Balla με δύο ΛΛ παρακαλώ :)

Φρεντς κίς ;

734 Επισκέπτες, 0 Χρήστες