Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 229
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 261
  • Total: 261

παλι ενα λαθος.

Ξεκίνησε από matesalato, Νοεμβρίου 01, 2005, 02:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

matesalato

Στη Ζωη ολα μπορουν να συμβουν.Το ονειρο διεκδικει το μερτικο του αφου μορφοποιειται και παιζει το ρολο ισορροπιστη αναμεσα στο πραγματικο και το φανταστικο και εγω παλι λαθος εκανα παλι θα πονεσω το ξερω...

TetiQ

Παράθεσηmatesalato
 Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 01, 2005 3:56 pm   Θέμα δημοσίευσης: παλι ενα λαθος.

--------------------------------------------------------------------------------

Στη Ζωη ολα μπορουν να συμβουν.Το ονειρο διεκδικει το μερτικο του αφου μορφοποιειται και παιζει το ρολο ισορροπιστη αναμεσα στο πραγματικο και το φανταστικο και εγω παλι λαθος εκανα παλι θα πονεσω το ξερω...

Στα λογια σου υπαρχει και το "χρυσομενο χαπακι της λυσης"...Μονο στα ονειρα μπορω να σε αγγιζω... να αφηνεις χρωμα πανω στο δικο μου γκριζο...:roll:

Bijoux

Παράθεση από: "matesalato"Στη Ζωη ολα μπορουν να συμβουν.Το ονειρο διεκδικει το μερτικο του αφου μορφοποιειται και παιζει το ρολο ισορροπιστη αναμεσα στο πραγματικο και το φανταστικο και εγω παλι λαθος εκανα παλι θα πονεσω το ξερω...

κι όσο θα πονάς ξανά και ξανά
άλλο τόσο θα χαμογελάς..
τα λάθη για μας τους ανθρώπους είναι
όσα και να κάνουμε μαθαίνουμε
θα ναι για πάντα ανα-μνήσεις
και όσο θα πονάμε άλλο τόσο θα σηκώνομαστε
και δεν θα μενουμε ποτέ κάτω χαμηλά...

Evitaki

τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους
ολοι απο τα λαθη μας μαθαινουμε κανενας αλανθαστος
καλο θα ειναι ομως να μην τα ξαναεπαλαμβανουμε

KiSSeS

Το να κάνουμε όνειρα δεν είναι λάθος... Ο πόνος μας κάνει δυνατότερους για να κάνουμε μεγαλύτερα όνειρα και να συνεχίζουμε...

Εξάλλου τι αξία θα είχε η ευτυχία χωρίς τον πόνο?

matesalato

Παράθεση από: "Evitaki"τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους
ολοι απο τα λαθη μας μαθαινουμε κανενας αλανθαστος
καλο θα ειναι ομως να μην τα ξαναεπαλαμβανουμε
ακομα και ενα λαθος καντο σωστα...

matesalato

Παράθεση από: "KiSSeS"Το να κάνουμε όνειρα δεν είναι λάθος... Ο πόνος μας κάνει δυνατότερους για να κάνουμε μεγαλύτερα όνειρα και να συνεχίζουμε...

Εξάλλου τι αξία θα είχε η ευτυχία χωρίς τον πόνο?
Ολα συμβαινουν στ` ονειρο ακομα και η πραγματικοτητα...

atropa_

το λάθος που δεν το έκανες........
αυτό είναι πιο οδυνηρό.
το όνειρο της πραγματικότητας που χάριζε χαμόγελο σε μια ψεύτικη γκριμάτσα.σε μια ανόητη,σε μια ανώρημη που δώθηκε αξία

sidi

Παράθεση από: "matesalato"Στη Ζωη ολα μπορουν να συμβουν.Το ονειρο διεκδικει το μερτικο του αφου μορφοποιειται και παιζει το ρολο ισορροπιστη αναμεσα στο πραγματικο και το φανταστικο και εγω παλι λαθος εκανα παλι θα πονεσω το ξερω...

μερικά λάθη πρέπει να τα αγαπάς... πρέπει να τα έχεις φυλαχτό στο μοναχικό ταξίδι σου... να τα προφυλάξεις ακόμα και απ'τον εαυτό σου που τα αφορίζει.... είναι αυτά τα λάθη που σε έκαναν αυτό που είσαι σήμερα.... αν τα αγαπήσεις θα αγαπήσεις και τον εαυτό σου.... αν τα μισήσεις.... κάπου.... κάποτε... θα τα ξαναβρεις μπροστά σου....

tristana

Ακόμα και ο Μελαγχολικός 'Αντρας (Η μετάφραση του ματεσαλάτο για να μαθαίνετε) ενίοτε γελάει, όμως!

sidi

Παράθεση από: "tristana"Ακόμα και ο Μελαγχολικός 'Αντρας (Η μετάφραση του ματεσαλάτο για να μαθαίνετε) ενίοτε γελάει, όμως!

...πράγματι.... και αυτό το γέλιο... φωτίζει!!! :)

KiSSeS

Όνειρο και Πραγματικότητα... Τόσο διαφορετικά αλλά τόσο ίδια... Δε μπορείς να ζήσεις μόνο στο ένα...  Εύκολα τα μπερδεύεις... Και μ'αυτό τι? Και από τα λάθη κερδίζεις... Μαθαίνεις... Ωριμάζεις... Κοιτάς για λίγο πίσω... Και κάνεις ένα βήμα μπροστά... Κοιτώντας το μέλλον....

Τι κι αν ξακάνω λάθη? Τι κι αν ξαναπονέσω? Θα ξέρω ότι έζησα την κάθε μου στιγμή στο έπακρον... Ο φόβος του πόνου και του λάθους σε κάνει να χάνεις όλα τα μικροπράγματα που σε κάνουν χαρούμενο...

chriastina

τα ανεκπλήρωτα όνειρα δεν πονάνε....τα ανεκπλήρωτα σενάρια πονάνε

matesalato

Παράθεση από: "KiSSeS"Όνειρο και Πραγματικότητα... Τόσο διαφορετικά αλλά τόσο ίδια... Δε μπορείς να ζήσεις μόνο στο ένα...  Εύκολα τα μπερδεύεις... Και μ'αυτό τι? Και από τα λάθη κερδίζεις... Μαθαίνεις... Ωριμάζεις... Κοιτάς για λίγο πίσω... Και κάνεις ένα βήμα μπροστά... Κοιτώντας το μέλλον....

Τι κι αν ξακάνω λάθη? Τι κι αν ξαναπονέσω? Θα ξέρω ότι έζησα την κάθε μου στιγμή στο έπακρον... Ο φόβος του πόνου και του λάθους σε κάνει να χάνεις όλα τα μικροπράγματα που σε κάνουν χαρούμενο...
οχι δεν τα παραταω συναχιζω απογοητευμενοε με λιγοστη ενεργεια που εχω

papi

χμ σε ολα τα σαιτ απογοητευμενος εισαι;(Συνεχισε...μπορεις!)

261 Επισκέπτες, 0 Χρήστες