Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

Η μεγαλη ιστορια του ΔΟΝΗΤΗ!!!

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 01, 2005, 11:38:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Κάτι σε ξανθό όπως και να έχει........

papi

χμ ξανθοπουλεϊκη ψειρα....(γιατι τα γραφουμε ολα αυτα στους ΔΟΝΗΤΕΣ;;; :oops:  :P )

KiSSeS

Λες να ανοίξουμε Topic με θέμα ΨΕΙΡΕΣ???????

χμμμ...  :roll:

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: δονητης απο πετρα ή ξυλο! ουτε που μπορουσα να το φανταστω! και αν το ξυλο ειχε αγκιθες πανω του? χριστος & παναγια..... :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

KiSSeS

ελα βρε μινορ..!!!!

ανατριχιασα!!!!!!! Αουτςςςςςςςς!!!!!

papi

αμα ησουν στην αρχαια εποχη,θα το εκανες ανετα με τσακμακοπετρα  :P (ασε που θα εβγαζε και σπιθες και θα ηταν και ηδονικο :twisted:  :oops: )

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: τι να πω βρε κισσες μου....αφου αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα.....φανταζεσαι ο μαραγκος να μην ειχε λειανει καλα το ξυλο????????? εεεεεεεεεε την ερμη και κακαμοιρα οποια της ελαχε να τον αγορασει! καλλιτερα να παρεμενε  υστερικη..... :?  :?  :?

KiSSeS

βρε μινορακι ΠΟΝΑΩ λεμε!!!!!!!! μη λες τετοια!!!! μονο που το σκεφτομαι ποναω!!!!!!!

παπι με σπιθες???? σε βρισκω λιγο βιτσιοζο ή μου φαινεται??????  :tongue: θα παρει φωτια το .....*****..... μας!!!!!

papi

:roll: εδω βαζουν κερια λιομενα...(τι ειναι η σπιθα μπροστα στο λιομενο κερι;τπτ! :oops: )λες να ποναει;αχμ :oops:

minoraki

Παράθεση από: "papi"αμα ησουν στην αρχαια εποχη,θα το εκανες ανετα με τσακμακοπετρα  :P (ασε που θα εβγαζε και σπιθες και θα ηταν και ηδονικο :twisted:  :oops: )
:shock:  :shock:  :shock:  :shock: αχουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι διαβαζω η γυναικααααααααααα.....τι λες παπακι μου? εαν εβγαζε σπιθες..θα επιανε φωτια το "κορδελιο"...... :oops:  :oops:  :oops:  :roll:  :roll:

KiSSeS

Παράθεση από: "papi":roll: εδω βαζουν κερια λιομενα...(τι ειναι η σπιθα μπροστα στο λιομενο κερι;τπτ! :oops: )λες να ποναει;αχμ :oops:

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ρε παπακι... εδω κανουν piercing και μετα κρεμανε βαρυδια και χιλια δυο αλλα πραγματα...... τι λες τωρα??????? δε νομιζω να με εκφραζει ενα παντελονι-σακος για να κουβαλαω και οτιδηποτε κρεμμεται μετα......

αππαπαπαπαπαπαπαπ!!!!!

Υ.Γ.: Ματαξανα ανατριχιασα και πονεσα! :?

minoraki

Παράθεση από: "papi":roll: εδω βαζουν κερια λιομενα...(τι ειναι η σπιθα μπροστα στο λιομενο κερι;τπτ! :oops: )λες να ποναει;αχμ :oops:
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: εεεεεεεεεεεεπππππππππ....νομιζω οτι το παπακι εξετραπη τελειως.....καιρος να φευγουμε σιγα-σιγα.....εδω μεσα γινονται ΣΟΔΟΜΑ & ΓΟΜΟΡΑ....μπουρλοτοοοοοοοοοο(μεγαλη σαπφω νοταρα.....)

(μινορακι παιρνει αγκαζε την κισσες και το στριβουν αλά γαλλικα...)

papi

:shock:  :shock: το κορδελιο!!!αχαχαχαχαχαχααχα :P

ποναει δεν ποναει,ποναει δεν ποναει,ποναει δεν ποναει :flower:

βαρυδια;;;(καρυδια!)...κουνια μπελαααα εσπασε η κουτελαααα και βγηκε μια κοπελααααααα που ετρωγε σταφυλιαααααααα...της ζητησαααα μια ρωγαααααααααα και μου δωσε ενα μπατσοοοοοοοοο και επεσααααααα στο βατοοοοοοοο και βγηκα το Σαββατοοοοοοοοοοοοοοο......γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι(ζητω οι δονητες με σπιθες! :P  :lol:  :lol:  :lol:  )

KiSSeS

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

αμάν λάλεψε ο παπίς μας!

λες να δοκίμασε τον δονητή με τις αγκίδες????? ή μηπως το λιωμένο κερί?????

λογικό είναι να ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ τότε...............................

:roll:

papi

ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ :oops:  :lol:  :lol:

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες