Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 578
  • Total: 578

Ποιον συμπαθείτε στο α33; Πολύ, όμως.

Ξεκίνησε από tristana, Νοεμβρίου 02, 2005, 02:18:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Eγώ λατρεύω τον Βροχοποιό!

Έχει ένα δικό του, προσωπικό στυλ που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε κανένα άλλο φόρουμ... Είναι μοναδικός.

Πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά... Βάζω στοίχημα ότι θα είναι 1,90, με τετράγωνες πλάτες, θεληματικό πηγούνι, μπλε ματάρες και κατάμαυρα μακριά μαλλιά που θα πέφτουν ανέμελα στους ώμους... Φαντάζομαι μια ατίθαση μπούκλα να πέφτει στα μάτια του και αυτός με ένα αισθησιακό τίναγμα του κεφαλιού θα την επαναφέρει στην θέση της...
Θα οδηγεί σίγουρα μηχανή μεγάλου κυβισμού. Θα είναι ένας τύπος μποέμ που θα αρνείται να συμβιβαστεί και να γίνει μέρος του κατεστημένου... Θα συνθέτει τραγούδια με την κιθάρα του αλλά θα αρνείται να ξεπουληθεί στις πολυεθνικές δισκογραφικές.... Θα τον έχω δει χωρίς να τον αναγνωρίσω σε κάποιο σταθμό του μετρό στο Παρίσι να γρατσουνάει την κιθάρα του, αδιαφορώντας για το αν οι περαστικοι του αφήνουν τον οβολό τους...

Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένιηηη...

:oops:

tristana

Λουκρέτσια,  φάγαμε πάλι του ματς πονηρά; χεχεχε  :twisted:  :mrblue:

KostasD33

black_velvet

[quote user="lucretia" post="301596"]Eγώ λατρεύω τον Βροχοποιό!

Έχει ένα δικό του, προσωπικό στυλ που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε κανένα άλλο φόρουμ... Είναι μοναδικός.

Πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά... Βάζω στοίχημα ότι θα είναι 1,90, με τετράγωνες πλάτες, θεληματικό πηγούνι, μπλε ματάρες και κατάμαυρα μακριά μαλλιά που θα πέφτουν ανέμελα στους ώμους... Φαντάζομαι μια ατίθαση μπούκλα να πέφτει στα μάτια του και αυτός με ένα αισθησιακό τίναγμα του κεφαλιού θα την επαναφέρει στην θέση της...
Θα οδηγεί σίγουρα μηχανή μεγάλου κυβισμού. Θα είναι ένας τύπος μποέμ που θα αρνείται να συμβιβαστεί και να γίνει μέρος του κατεστημένου... Θα συνθέτει τραγούδια με την κιθάρα του αλλά θα αρνείται να ξεπουληθεί στις πολυεθνικές δισκογραφικές.... Θα τον έχω δει χωρίς να τον αναγνωρίσω σε κάποιο σταθμό του μετρό στο Παρίσι να γρατσουνάει την κιθάρα του, αδιαφορώντας για το αν οι περαστικοι του αφήνουν τον οβολό τους...

Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένιηηη...

:oops:[/quote]

OK! Σήκωσε σιγά σιγά τα μάτια σου ψηλά, [size=14]κλείσε[/size][size=18] και άσε το άρλεκιν κάτω[/size][size=24] τώρα!!![/size]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tristana

Sikose slowly your eyes up, and kleise ase the arlekin below now!

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕ

Βελουδένια, έβαλε γουγλη μετάφραση του Α33 και ιδού εσύ αγγλιστί! ΕΧΧΕΧΕΕ

Ο Τίτλος του θέματος μεταφράστηκε ως εξής:WHO LIKE A33 VERY HOWEVER!!!

Καταπληκτικό! Δοκιμάστε το χεχεχεχε

katinaki

Την "black_velvet"  για την εξυπνάδα, χιούμορ της και τον "Pappas_κάτι γράφει ακόμα που δε θυμάμαι" γιατί είναι Πανάθας!  :D

angelatr21

Ολους αυτους

Κuria ,KostaςD33 ,pappας10, tristana ,broxopiος και φυσικα το γαιδουρι .

spellbound

[quote user="angelatr21" post="302898"]Ολους αυτους

Κuria ,KostaςD33 ,pappας10, tristana ,broxopiος και φυσικα το γαιδουρι .[/quote]

Πω πωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!  Εμεινα οξω!!!

Και τωρα τι καμω Θεε μου ??? :|  :mryellow:

black_velvet

spelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg] [albumimg]9440[/albumimg]

Κουράγιο... θα τ' αντέξουμε κι αυτό.  ]

cuba

ego symba8o thn spellbound, thn kuria, to minoraki, pappas10, ton mpetatzi, kai olon ton ypoloipo kosmo ston a33. pali mesa eisai katerina pote sthn apejo !!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

black_velvet

Κι εγώ επιμένω....

πώς μπορεί κανείς απλά να συμπαθεί την kuria;

katinaki

[quote user="black_velvet" post="302920"]
Κι εγώ επιμένω....

πώς μπορεί κανείς απλά να συμπαθεί την kuria;

[/quote]

[size=18]πολύ όμως![/size] ;-)

black_velvet

Μια kuria δεν την συμπαθείς απλώς.

Την kuria τη σέβεσαι και την λατρεύεις.  ;-)

Teo

[quote user="tristana" post="76970"]Ας πω και εγώ, λοιπόν...

Σκου70                
Γιάσπερ
Σπελ
Κωστής Ντι33
Κίνκυ
Τεό
Κυρία
Ρία
Χημεία
Πόιζον
'Ενια
Σι Μι
Κριστιάνα
Γαυρίνα
Μινοράκι
Τζάνκι
Φρικ
Πάπιος
Απολ
Ελεύθερος
Βέριους
Φόρτσουν

Και γενικώς όλους... ακόμα και εκείνους που δεν ανέφερα και που δεν θα πίστευαν ότι τους συμπαθώ (όχι ότι τους κόφτει, αλλά... χεχεχε)[/quote]

Το'ξερα οτι σε καποιον θα εκανα εντυπωση.........

...............εμενα μ'αρεσουν ΟΛΟΙ παλιοι και καινουργιοι...!

Pappas10

Απ' ό,τι βλέπω δεν έχω απαντήσει επί της ουσίας...

.... και δεν σκοπεύω για να είμαι ειλικρινής.

Θα επαναλάβω την αρχική μου θέση. Συμπαθώ όλον τον κόσμο μέχρι να μου κάνει κάτι κακό... αν συμβεί αυτό αδιαφορώ.

Οι εξαιρετικές μου συμπάθειες το γνωρίζουν.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

578 Επισκέπτες, 0 Χρήστες