Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Ποιον συμπαθείτε στο α33; Πολύ, όμως.

Ξεκίνησε από tristana, Νοεμβρίου 02, 2005, 02:18:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

νομιζω οτι το θεμα θα επρεπε να τεθει αντιστροφα.....<<ποιον δεν συμπαθουμε μεσα στον α33>>!
αλλά και παλι νομιζω οτι οπως και να την κανουμε την ερωτηση...μια θα ειναι η απαντηση :
οτι εφ οσον βρισκομαστε οικειοθελως εδω....ολοι συμπαθουμε & εκτιμουμε ολους.....διαφορετικα δεν θα βρισκομαστε εδω!

chriastina

minoraki, σε γενικές γραμμές μπορεί και να συμφωνούσα μαζί σου...θα καταθέσω όμως μια παράμετρο....εαν μέσα στο site υπήρχε ένα άτομο που δεν θα συμπαθούσες θα ήταν αυτό αρκετό για να μην ξαναμπείς?
απoφεύγω να απαντήσω στην ερώτηση του topic ειδικά και ξεχωριστά διότι απο τον καθένα εισπράτω μια ποιότητα-μια εικόνα διαφορετική και μέσα απο τη  διαφορετικότητά σας δημιουργήται ένα πάζλ μιας μικρής κοινωνίας που συνεχώς αναδιαμορφώνεται με νέες εισδοχές ή με απουσίες απαραίτητες για να εμπλουτίσουν την εικόνα ή για να διαπιστώσω (στις απουσίες κυριότερα) ποιά ποιότητα μου λείπει.
επιτρέψτε μου παρ όλα αυτά να κάνω μια δήλωση....ως άνθρωπος με αδυναμίες (και ποιός δεν έχει άλλωστε?) δηλώνω φαν της tristana και μου έχουν λείψει οι απίστευτες ατάκες της poison με το φιλεναδούμπι της enia (σετάκι άπαιχτο)

Enia

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: (*Ενιάκι κόκκινο σαν παντζάρι...)

antiope

:bounce:  :bounce:  :bounce:

APITHANO TRISTANA .....EUGEEEEEE!!!!!!!!!

Sotis

τελικα  εμενα μονο  ο  αντρεας  με  σημπαθει....εδω μεσα καταλαβα............ :cry:  :cry:

minoraki

Παράθεση από: "Sotinolka"τελικα  εμενα μονο  ο  αντρεας  με  σημπαθει....εδω μεσα καταλαβα............ :cry:  :cry:
ψιιιιιιιιιιιιττττττττ λευτεριδιον....αν διαβασεις καλα την δικη μου καταχωρηση σε αυτο το θεμα, θα διαπιστωσεις οτι δεν αφησα κανεναν απ εξω....σας συμπαθω, σας εκτιμω και σας σκεπτομαι ολους/ολες σας.....! φιλια πολλα και φιλικωτατα παντοτε Π Ο Λ Λ Υ!

KiSSeS

Παράθεση από: "Sotinolka"τελικα  εμενα μονο  ο  αντρεας  με  σημπαθει....εδω μεσα καταλαβα............ :cry:  :cry:

εμένα δύο σοτι... η Τρις και το παπίδιον.... από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.....

σνιφ σνιφ.....

antiope

kala an metrhsw kai gw mono enas...me sumpathei..
alla den nomizw oti to thema einai na xekinhsoume mia mikropsuxh aparithmhsh..tha sumfwnhsw me to minoraki oloi briskomaste ed wgiati mas aresei h parea.

:bounce:

Nikos28

Μη στεναχωριέσαι καλή μου Antiope, κι εγώ άπαξ εμνημονεύθην!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nikos28

Μονο-α-μνημόνευτοι του Α33, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Egw pantws eimai erwteymenos me ton d33  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

tristana

Ρίκι, ΟΚ. Το εμπεδώσαμε ότι είσαι καλόγουστος, αλλά άτυχος!!!
Μακριά λέμε! :lol:  :twisted:

riaghul

ΤΡΙΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

κανουμε συμπληρωματική...με γέλιο????

(αντε τωρα που εχω έμπνευση..λεμε....
λέγε ονοματα...)

:)  :)  :)  :)

tristana

tristana

'Ηταν μεσάνυχτα... το φόρουμ άδειο... νέκρα
μέχρι που μύτη έσκασε μια γελαστή μπεμπέκα.
Η Ένια μπήκε ακροποδητί
ξοπίσω της ο Φρικ
έτοιμος για ανατρεπτικά σχόλια
και πανηγύρια Παναθηναϊκά.
Η Ρία λείπει όπως και η Χημεία
νορμάλ άνθρωποι κοιμούνται όχι αστεία!
Η Σι Μι πιθανόν κάπου να χορεύει
-ίσως να έχει βάλει στο ταψί κανέναν καψερό
γιατί δεν χωρατεύει-.
Ο Ματεσαλάτο σκέφτεται -Αμάν πια! Τι μανία!-
Το Μάτσου-Πίτσου τον κοιτά μες τη μελαγχολία.
Κάνω μια βόλτα και κοιτώ ζερβά και δεξιά μου
η Κριστιάνα λείπει απ'τα Παιχνίδια
μισή είναι η χαρά μου.
Ο Απ όπου νά'ναι θα φανεί
να πει μια "Καλησπέρα"
ενώ το χαρωπό Παπί κοιμάται στη μπανιέρα!
Το Μινοράκι, Ο Μπιγκ Εφ, αλλά και η Γαυρίνα
αυτές τις ώρες τις μικρές δεν δίνουνε στίγμα.
'Οσο για τις αγάπες μου το Σκου Μου και τη Γιάσπερ
μ'αυτούς καθημερινά βρισκόμαστε
στα γέλια λυνόμαστε
μαζί με τον "Βλαχάντερ".

Ρία, δικό σου! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης