Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 497
  • Total: 498
  • Leon

Ποιον συμπαθείτε στο α33; Πολύ, όμως.

Ξεκίνησε από tristana, Νοεμβρίου 02, 2005, 02:18:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

ααα ενδιαφερον...σκεφτομαι να κανω ομαδα μπασκετ :clown:

naiada05

ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΑΧΑΡΗ ΠΑΠΑΚΙ Μ?

papi

εγω;απαπαπαπα τι λες τωρα;;;;

εγω ειμαι 1,90 αρα ειμαι αχαρος;;

μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ με προσβαλε :cry:  :cry:  :cry:

naiada05

:P  :P  :P  :P  :P  :P
ΑΒΡΕ ΠΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.................. :hug2:

papi

ειδες ειδες σε περασα στο υψος :roll:  :oops:

naiada05

ΖΗΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!! :cry:  :lol:  :D  :P  :P

minoraki

συμφωνα με το υψος-φαρδος-πλατος παει η συμπαθεια???? :roll:  :shock:  :roll:  :shock:

Sotis

και  να  με  μισεις γιαννα  μου ουτε που με νειαζει.. :roll:  :roll:

papi

Παράθεση από: "naiada05"ΖΗΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!! :cry:  :lol:  :D  :P  :P

καλα αμα βαλεις ενα πεδιλο η μποτα στιλετο...με εφτασες...και ασε που θα σου πηγαινει και τελεια :oops:

papi

Παράθεση από: "minoraki"συμφωνα με το υψος-φαρδος-πλατος παει η συμπαθεια???? :roll:  :shock:  :roll:  :shock:

που παει;;βγηκε εξω για βολτα;;;αμαν!εμενα με ρωτησε;; :evil:  :roll:

naiada05

Παράθεση από: "Sotinolka"και  να  με  μισεις γιαννα  μου ουτε που με νειαζει.. :roll:  :roll:

AFOY DEN SE NOIAZEI TI SKAS KI XEFYSAS? :P  :P  :P
THN APANTHSH STHN EDWSA TETERIIIIII MH PSAXNESAI AFOU EISPRATEIS THN SYMPATHEIA THS PLEIOPSHFIAS EDW MESA ........KRYVE LOGIA ONOMATA DEN LEME SPITIA DEN KLEINOUME.......
TWRA EPEIDH EXW MIA ADYNAMIA STO PAPI STO PAPAKI M TI NA KANW H GYNAIKA ........EXEI TIS KRYFES TOY XARES ALLA DEN TIS ANAKOINWNW GIATI MOU TO MATIAZETE OUTWS H ALLIWS KI MOU TO ARRWSTHSATE.....................FTOU SKORDA TO PAPI.......... :wink:  :wink:  :P

Sara

Παράθεση από: "naiada05"ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΟΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΦΑΓΕΣ?????? :P  :P  :P
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΑΡΑ ΜΕ ΕΦΤΥΣΕ ΘΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΓΙΟΚ ΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕ ΠΟΤΕ :evil:
ΚΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΦΑΩ ΚΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΓΩ.......ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :cry:  :(

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24: ...Θα σε σκοτώσω λεμε..Με πέθανες..
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΗ :lol:  :wink:

ΥΓ.ο μπακλαβάς εφυγε..για τυχον ελλείψεις ψαξε τον κούριερ..

Sara

:? Σαν να χω χασει συντεταγμένες..τι παθατε σοτι κ ναιας?
 8) κατι που θα πρεπε να ξέρω,ίσως? :wink:
...Οσο για σένα,μικρή....τι να σου πω...που 2 μέρες ......
Τες πα..Ας είναι καλά εκείνος ο καλός άνθρωπος(να δεις...ricky martin πρέπει να λέγεται).... :wink: που στομα έχει και μιλιά δε βγάζει.. :twisted: ....καταφερε τελικά να ειδωθούμε..πολυαγαπημένη μου, :shock: νεραιδογεννημενη μου, :shock: ,τρυφερή μικρή μου αγαπουλινουλίτσα μου?.. :D

naiada05

δεν με κοβεις με τα καλοπιασματα σαρα σαριτσα σαρακι...................με εγραψες στα παλαιοτερα των υποδηματων σου..................οσο για τον σοτι δεν ξερω γιατι παραπονιεται..................ειπαμε εγω παπι κι ξερο ψωμι...................αμεεεεεεεεεεε οχι θα κατσω να σκασω...............

naiada05

Παράθεση από: "Sara":? Σαν να χω χασει συντεταγμένες..τι παθατε σοτι κ ναιας?
 8) κατι που θα πρεπε να ξέρω,ίσως? :wink:
...Οσο για σένα,μικρή....τι να σου πω...που 2 μέρες ......
Τες πα..Ας είναι καλά εκείνος ο καλός άνθρωπος(να δεις...ricky martin πρέπει να λέγεται).... :wink: που στομα έχει και μιλιά δε βγάζει.. :twisted: ....καταφερε τελικά να ειδωθούμε..πολυαγαπημένη μου, :shock: νεραιδογεννημενη μου, :shock: ,τρυφερή μικρή μου αγαπουλινουλίτσα μου?.. :D

κι μπραβο του του αντρε για το αμιλητο επαγγελματιας.........μιλαει οταν κι οπου πρεπει    τνχ ρικακοοοοοοοοοοοο

497 Επισκέπτες, 1 Χρήστης