Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 788
  • Total: 788

Privet Forum-Chat....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Νοεμβρίου 03, 2005, 11:32:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Παράθεση από: "Enia"Εγώ ένα έχω να πω...:

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

με τρομαξες μαρη!!!!! λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

λοιπον θα στρωσουμε τις χοντρες φλοκατες και θα κυλιστουμε οκ??????

απο τραταρισματα εχω τουλουμπακια στο σπιτι  :P

Coupe

Exeis dikio Enia....alla auth h Kisses me tous erotes ths de mou afhse eleuthero xrono gia na shmazepso to spiti....Kisses akouses???Tha pame gia psonia shmera....de mas emeine oute tsofli.... :P  :P  :P  :P  :P  :P

KiSSeS

coupe μου να πάρουμε και κανένα αγγουράκι/καροτάκι... είναι πολύ must σαν συνοδευτικά ποτών...... τι λες???????????

:lol:

Coupe

Tha sumfonhso mazi sou agaphth mou.... kserosfiri de leei..... :wink:

Enia

αχ, μη μου λες για φλοκάτες....!!   :oops:  :oops:
έχετε και κάγκελα!?  :shock: :shock:
τι ώρα να περάσω!?  8)  :wink:

Coupe

Kisse????O Pappas mou ekane parapona...mou eipe oti ta fustikia pou tou dosame proxtes htan mpagiatika.....Ego ftaio pou apo th porosh tou mh mas xasei efage ta tsoflia?

KiSSeS

:roll:

καλά δε λέω για το μεγάλο τζάκι...... δεν λέω λέμε!!!!! ΜΗ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΣ!!!!!!!

Enia

:shock:  :shock:  :shock:

*Ένια είναι στον γκισέ της ολυμπιακής στο Heathrow και κλείνει εισητήριο με το πρώτο αεροπλάνο!

KiSSeS

Παράθεση από: "Coupe"Kisse????O Pappas mou ekane parapona...mou eipe oti ta fustikia pou tou dosame proxtes htan mpagiatika.....Ego ftaio pou apo th porosh tou mh mas xasei efage ta tsoflia?

λογικό είναι αφού μέσα στη βιασύνη του βούτηξε τις σταφίδες και έτρεχε..... που να τον προλάβω...???

:?

Coupe

KiSSeS

Παράθεση από: "Enia":shock:  :shock:  :shock:

*Ένια είναι στον γκισέ της ολυμπιακής στο Heathrow και κλείνει εισητήριο με το πρώτο αεροπλάνο!

*** KiSSeS βάζει μπουγάδες, σφουγγαρίζει, καθαρίζει, ξεμπιχλίζει γενικά, απλώνει τα ρούχα (άσχετο), στρώνει τα χαλιά, γυαλίζει τα κάγκελα και ανάβει το τζάκι.... Ουφφφ

Enia

μερσί κουπέ!
κισσάκι, μπράβο κοκόνα μου! :D (το κόκκινο χαλί υποδοχής στο αεροδρόμιο μην 3εχάσεις... :wink: )

να φέρω και καμμιά σοκολατίτσα!? :tongue:

KiSSeS

Παράθεση από: "Enia"μερσί κουπέ!
κισσάκι, μπράβο κοκόνα μου! :D (το κόκκινο χαλί υποδοχής στο αεροδρόμιο μην 3εχάσεις... :wink: )

να φέρω και καμμιά σοκολατίτσα!? :tongue:

λυπήσου με καλέ!! κοψομεσιάστικα!!! έχω και τα λουμπάγκα μου......

οχι μια..... φερε 3-4 κούτες...... με αμύγδαλο, φουντούκι, γάλακτος και υγείας.... αυτα!  :D

Enia

καλά, οκ, αν με παραλάβετε με λίμο δε με πειράζει να μην έχει κόκκινο χαλί... (χαριστικά επειδή είσαι εσύ!)
θέλει και προσοχή στο τελωνείο με τόση σοκολάτα, μη με περάσουν για λαθρέμπορο... και μετά αντίο κουτούπωμα μπροστά στο τζάκι πάνω στη φλοκάτη... ιχ...

KiSSeS

enia φαντασου το σκηνικό..........

Χουχούλιασμα, πάνω στη φλοκάτη, μπροστά από το τζάκι, μετά από ένα καλό κουτούπωμα, να μασουλάς σοκολατίτσα.......

*KiSSeS βλέπει την Εnia να τρέχει αγκαλιά με τις σοκολάτες και από πίσω να ακολουθούν οι σεκιουριτάδες του αεροδρομίου σε έξαλλη κατάσταση....

788 Επισκέπτες, 0 Χρήστες