Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 753
  • Online ever: 2,916 (Χθες στις 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 955
  • Total: 955

Πιο τραγουδι νομιζετε οτι γραφτηκε για εσας?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 04, 2005, 02:35:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

η αρχικη του εκτελεση ειναι με την αρλετα, καθως επισης και οι στιχοι και η μουσικη.
νομιζω οτι ειναι αξεπεραστη! παρ ολο που δεν μου πολυαρεσει η αρλετα, σε αυτο το τραγουδι ειναι μοναδικη.
υ.γ. παντα εκφραζω την δικη μου γνωμη.....εξ αλλου οι προτιμησεις του καθενος μας στην μουσικη, ειναι δικη του υποθεση.

pingo

Ειμαι 99% σίγουρη ότι στιχοι και μουσική είναι του Παπαδόπουλου...γιατί όταν το είχα δει στο cd είχα πάθει σοκ...και μου έμεινε...
Όσο για την Αρλέτα...και χωρίς παρεξήγηση...είναι προσωπική σου γνώμη...εγώ ακούω Αρλέτα και μου σηκώνεται η τρίχα..δεν μ'αρεσει καθόλου...

KiSSeS

να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, σαν μικρή χαζή που είμαι, ποιά είναι η Αρλέτα?????

:roll:

minoraki

σωστααααααααααααα τζουτζουκα μου....εισαι πολυ νεα....που να ξερεις την αρλετα! ειναι μια τραγουδιστρια του "καλου νεου κυμματος"! κουμιωτη, βιολαρης, αρλετα, χατζης κλπ κλπ.....

KiSSeS

αχαμμμμμμμμ........

ακουστά είχα το όνομα αλλά μέχρι εκει οι γνώσεις μου...

πάντως, χθες που έβλεπα μια σειρά στην TouVou είχε το τραγούδι αυτό που λέμε, και το έλεγε μια γυναίκα... δε ξέρω ποια, αλλά προτιμώ την εκτέλεση από τον Κότσιρα......

pingo

Παραείσαι μικρή εσύ...χαχαχαχα

minoraki

κισσουλινι μου, ο,τι και εαν τραγουδησει ο κοτσιρας, ειναι μοναδικο....ενας ειναι ο γιαννακης μας!  :D  :D  :D....παρ ολη την προτιμηση μου στην συγκεκριμενη εκτελεση του τραγουδιου απο την αρλετα, εν τουτοις ακουγοντας το και απο τον κοτσιρα, με απογειωσε.....οπως ολα τα τραγουδια του αλλωστε....μας στελνουν αλλου....

kap

2 τραγούδια μου έρχονται

το psycho - sonics
Don't belive a word-thin lizzy

και άλλα πολλά

xhmeia

θα τα βροντηξω ολα κατω κ θα φυγω .......τελειο ειναιιιιιι

matesalato

fmas

Δεν είναι ένα και δύο τα τραγούδια μου..... Είναι μπόλικα..... Πρέπει να κάτσω να τα μελετήσω και να τα γράψω....... Βασικά κλαίω με μαύρο κλάμα όταν ακούω το Ας κρατήσουν οι χόροι και το Αθήνα....... Μάλλον λόγω της Ολυμπιάδας η οποία και έχει μείνει και είναι λογικό χαραγμένη μέσα μου.......

Kisses το εχθές αργά στο μπαρ το ναυάγιο άμα το έχεις ακούσει αυτή που το τραγουδάει είναι η Αρλέτα... Μετά δεν νομίζω να το επιχείρησε κανένας..... Παρεπιμπτόντως μου άρεσε και δεν ξέρω γιατί.......

Αναφορικά με το ακόμα κι αν κάνω..... Το τραγούδισε η Βανδή στους Δύο Ξένους και μου άρεσε........

Fmas

pingo

Minoraki...
το βρήκα στο internet...έκανα λάθος στον στιχουργό...

13.Τα ήσυχα βράδια
    Καλλιτέχνης: Αρλέτα
    Συνθέτης: Λάκης Παπαδόπουλος    
    Στιχουργός: Μαριανίνα Κριεζή

Είμουν σίγουρη για τον Παπαδόπουλο....(έστω και στο ήμισυ...χι χι χι )

riaghul

καλα εδω τι λέτε???
 :roll:  :roll:
ποιά τραγούδια σας αρέσουν 'η ποιά τραγούδια
γραφτηκαν για σάς??

(εγώ  παντως έγραψα εκείνο που γράφτηκε για μένα)
χιχιχιχι

:P

αν είναι έτσι θα πω πολλά
κυρίως απο   dire Straits
κι άλλα όμως
 :)  :)

tristana

Εγώ περιμένω το τραγούδι του Ματέ!!!  :lol:  :twisted:

papi

αμπεμπαμπλομ τουκιθε μπλομ μπλιμ μπλομ :roll:

955 Επισκέπτες, 0 Χρήστες