Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 325
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 323
  • Total: 323

Βαμπίρ Ενωμένα-Ποτέ Νικημένα!

Ξεκίνησε από tristana, Νοεμβρίου 04, 2005, 03:07:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτττττ μαρακι....το ξερω οτι εισαι ξυπνια....εισαι μια εσυ....χμχμχμχμχμχ.....σουσουραδα..... :D  :D  :D  :D  :D

papi

αει καλα :P  Εμας τα ματια μας ειναι τα πρωινα ειναι σαν του βρυκολακα!κατακοκκινα!!!ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :P Βαζουμε αντιστρες κρεμα προσωπου και ετσι μας κραταει σε φορμα :twisted:  8)  8)

Rodrigez

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
mpliax miso to fos :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

minoraki

Παράθεση από: "papi"αει καλα :P  Εμας τα ματια μας ειναι τα πρωινα ειναι σαν του βρυκολακα!κατακοκκινα!!!ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :P Βαζουμε αντιστρες κρεμα προσωπου και ετσι μας κραταει σε φορμα :twisted:  8)  8)
ειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....παπακι.....δεν επιτρεπεται να ξενυχτας! τα πτηνα πανε νωρις για υπνο.....και ενα μικρο παπι θα πρεπει να αποσυρεται νωρις νωρις στο κρεβατακι του με το γαλατακι του! μακιαααααααα

Rodrigez

emena ta matia mou einai katakokkina kano poly nuxterini zoi
mazi me kati paidia jesxizomaste sa vampir :arguement:  :arguement:  :arguement:  :twisted:  :twisted:

freak

Παράθεση από: "tristana"Φρικ, μήπως να το έριχνες στο γκολφ;;;;; ΧΕΧΕΧΕ!

σου ειπε κανεις οτι εχω σημαδι? για να μην σου πω οτι ουτε ισσοροπια εχω...ναι δεν ξερω ποδηλατο τι να κανω τωρα...

(δεν ξερω αν κανω καλα που λεω τα ελλατωματα μου --- βλεπεις μερικα πραγματα ειναι σαν το ποδηλατο, δεν τα ξεχνας ποτε, κ γω ποδηλατο δεν ξερω --- μιας κ κυκλοφορουν κ γυναικες εδω)... τεσπα ας ειναι καλα οι ριζες που 'χω στο χωριο κ ο καλος μου χαρακτηρας.

papi

τεσπα..βεσπα :P αααα ζεν παω στο κλεβατακι μουυ!ζεν με περνει ο υπνος!παπαπαπαπαπα(κανονικα ζεν επρεπε να μιλαω εζω!!ζατι σα τσιπνησω τα βαμπιρακια κου!!

tristana

Καλωσορίζω τον Ροντίγκεζ.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις περαστικές Μινοράκι και Ρία.

Για τους υπόλοιπους ραντεβού μετά τα μεσάνυχτα. ΜΠΟΥ ΟΥ ΟΥ! :twisted:

Enia

άντε, είναι και παρασκευή σήμερα, σας περιμένω για τρελό ξενύχτι... ;)
φιλιά στις αδυναμίες μου...

και μινοράκι... κάποιοι από εμάς έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να δουλεύουμε το βράδυ όταν το θέλουμε... ;) μαγκιά μας! :P

Anonymous

riaghul

Eniaaaa!!!

Να δουλεύουμε....και το βράδυ..

(Τωρα αν ειναι μαγκιά μας αυτο??) :roll:  :roll:

papi

που ειστε βρε δρακουλινια??? :evil: ξυπνηστεεεεεεεεε

Enia

'δω γύρω είμαι αλλά κάνω δουλίτσααα...  :oops:
αφού η βαμπιρέλα μας ξέχασε παπάτσι, εν έχει παιχνίδια σήμερα...
άλλη φορά...
 :wink:

(μαρία μου, τουλάχιστον για τον εαυτό μου μιλώντας, χαίρομαι που έχω την ευχέρεια να δουλεύω όταν εγώ θέλω, όπως με βολεύει, και όχι πχ σε ένα γραφείο 9-5... και ως κλασσίκ νυχτεριδάκι όσο πιο αργά τόσο καλύτερα ;))

papi

βαμπιρακι μου ζατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να εχεις ζουλεια?σνιφ...εμεινα μονος με την μπαλα.........τεσπαν κατι ειναι και αυτο απο το τπτ :cry:

tristana

Ναι, απουσίασα. Το ομολογώ! (Ανακάλυψα μία ασπίδα κατά του προαιώνιου και μισητού μου εχθρού, του ήλιου, και έτσι νά'μαι πρωινή σήμερα. Θα μου περάσει, βεβαίως!)

Γαυρίνα, υπέροχα φαντασματάκια!

Ρία, και εγώ δουλεύω τα βράδια -η ελεύθερη-πολιορκημένη- επαγγελματίας! Είναι η ώρα που το μυαλόμου -καλά... το υποτυπώδες ντε-
λειτουργεί καλύτερα. Συνήθεια από τα φοιτητικά χρόνια. Αχ, ενθυμούμαι
τον Ελευθέριο (Βενιζέλο) που με αποκαλούσε χαϊδευτικά νυχτολούλουδο.
Ρομαντικαί εποχαί εκείναι!

'Ενια μου, θα επανέλθω δριμύτερη. ('Εχω τρία παραμύθια να τελειώσω ως τη Δευτέρα, παιδιά. Και μία ταινία. Σας λέω και τον πόνο μου χεχεχε)

Πάπιε, γκόου-γκόου, λέμε!

323 Επισκέπτες, 0 Χρήστες