Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 657
  • Total: 657

με ποιους/ες διασημους θελετε να περασετε καποιες νυχτες

Ξεκίνησε από apol, Νοεμβρίου 04, 2005, 06:00:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Με τον Επίτιμο χεχεχεχεχε! Αποφάσισα να αυτοκτονήσω λέμε!
Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;

riaghul

βρε ας το ξαναπω...

ο κυρ-Μιχάλης ο περιπτεράς...
δεν πιάνεται για διάσημος???

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

apol

minoraki

Παράθεση από: "riaghul"βρε ας το ξαναπω...

ο κυρ-Μιχάλης ο περιπτεράς...
δεν πιάνεται για διάσημος???

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:
πως δεν πιανεται καλε! και μαλιστα πολυ....θα παιρνεις και δωρεαν τσιγαρα..... :D  :D  :D.....βρε μπας να ξαναριξω μια ματια και εγω στον κυρ-χαραλαμπο....αλλά δεν καπνιζω κιολας....φτου να παρει η ευχη!

apol

δε μιλω μονο για διασημους ....χωρια που οι περιπτεραδες ειναι εξ υποθεσεως διασημοι......ποσο μαλλον ο Μιχαλης που γιορταζει κιολας

Evitaki

τπορτζ κλουνει για ενα βραδυ δεν θα με χαλουσε καθολου
πεστε το βιτσιο πεστε το οπως θελετε ενα βραδυ να περνουσα κ να μιλουσα με το σον κονερι παλι δεν θα με χαλουσε ο ανθρωπος εχει μια φωνη που σε στελνει αδιαβαστο
χμμμ κφυσικα ακομα ενα βραδυ με τον Νικο σεργιανοπουλο παλι δεν θα με χαλουσε μονο που αυτο το βραδυ δεν θα το χαραμιζα για να μιλησουμε
εχω μια ταση προς τους σιτεμενους η μου φαινεται? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

apol

παρασυρομενος απο το εβιτακι να εκδηλωσω την επιθυμια μου για μια σιτεμενη τη Δημητρα Χατουπη

papi

τελικα απολ με την κινεζα τι θα γινει?θα την παρουμε....? :roll:

apol

papi

ασε ειδα σε ενα σαιτ μια κινεζα και σε θυμηθικα!!μιλαμε για πολυ πιπινι... :oops:  :roll:

apol

ο θεος να σε φυλαει............

papi

apol

με γλωσσοφαγατε και η κινεζα στη τραπεζα μετατεθηκε σ ενα υποκαταστημα στου διαολου τη μανα.........

tristana

Ναι, αλλά το σπίτι σου τελείωσε! Σύμπτωση;;; (Σου τα έλεγα εγώ για τους Κινέζους εργάτες, αλλά... χεχεχεχε :twisted: )

apol

λες....φαρμακογλωσση εισαι.......δε πειραζει εχει πολλες κινεζες εδω θα βρεθει αλλη.........

657 Επισκέπτες, 0 Χρήστες