Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

με ποιους/ες διασημους θελετε να περασετε καποιες νυχτες

Ξεκίνησε από apol, Νοεμβρίου 04, 2005, 06:00:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Evitaki"εχω μια ταση προς τους σιτεμενους η μου φαινεται? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
και εγω στους ασιτευτους.....  :)  :)  :)  :wink:  :wink:  :wink:

riaghul

κανονισε...να ξαναχρειαστείς..κινέζους εργάτες...
 :P

και μια εμμονή όμως με τις κινέζες βρε παιδί μου... :P

(λέω να σου πω μια ιστορία που μου αφηγήθηκε ένας Αιγύπτιος...
Εκείνος ήθελε να βρεθεί με μια Γιαπωνέζα...(ας μην αναφέρω το λογο :P )
Φαντασίωση..τι να κάνουμε...
Του ¨εκατσε¨λοιπόν η στιγμή...που βρέθηκε...
και με στόμφο ο ξαδερφος...(έτσι αποκαλούσε τους έλληνες που συναντούσε στο Καϊρο) μου λέι ότι η Γιαπωνεζα πάνω στη πραξη..έλεγε και ξανάλεγε.."I Love Egypt"
Eγώ έκτοτε καθε φορά που βλέπω Γιαπωνέζα λεω..από μέσα μου...
I Love Egypt... :lol:  :lol:  :lol: )
Ο αιγύπτιος..διαφήμισε τους λοιπούς ομοεθνούς του...

Να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους....
Με ένα αντίστοιχο.."I love Greece"
 :P  :P  :P

Enia

Παράθεση από: "riaghul"Εκείνος ήθελε να βρεθεί με μια Γιαπωνέζα...(ας μην αναφέρω το λογο :P )

εμένα τώρα πάλι μου έμεινε απορία που είμαι μικρό κι αθώο...  :roll: ποιος ήταν ο λόγος?!  :oops:

papi

apol

επανερχομενος στη σιτεμενη Δ Χατουπη  μου αρεσει και ως ξανθια σε φωτογραφια που την ειδα στο ΒΗΜΑ για τις αναγκες του θεατρικου εργου ΜΑΡΛΕΝ.....αν το δει κανεις ας μου πει τις εντυπωσεις του....................

papi

Για στειλε φωτο να δουμε

apol

δεν εχω θα ψαξω μηπως βρω πουθενα να κατεβασω

Argiro

Ένας ήταν ο Κινέζος: ο Μπρους Λι. Μετά απ' αυτόν, όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες... :roll:

apol

για δες που βρεθηκε κι αλλος κινεζοφιλος

olive

...Ποιο ειναι το 8εμα εδω???? Οι Κινεζες- οι Κινεζοι???? χαχαχαχαχαχα Χμ!!  :roll:  :roll:

minoraki

.....χτυπα τα ποδια σου κινεζα για να μην κοψει η μαγιονεζα....(πως που ηλθε τωρα αυτο????? ασχετο....)

tristana

Απ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά "φλάτερι γουίλ γκετ γιου νόχουερ, ολντ μπόι". Α, και ναι εγώ φταίω για τη μετάθεση της εν λόγω Κινεζούλας που λιμπιζόσουν. Επίσης, εγώ βρίσκομαι πίσω από την μαζική αποχώρηση της Κινεζικής κοινότητας του Καναδά!!! (Την υποκινώ και οσονούπω Κινέζες θα βρίσκεις πλέον μόνο στη Σαγκάη!!!! Επειδή είμαι κακός άνθρωπος και θέλω να βλάψω τις φαντασιώσεις σου!!! Μπουαχαχαχαχαχα!)

spellbound

Τεσπα, επειδη και εγω ειμαι πεζη και ανεγκεφαλη το Σακη θα προτιμουσα  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

:P

matesalato

febre

539 Επισκέπτες, 1 Χρήστης