Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 727
  • Total: 728
  • Leon

Δείξτε της ότι την αγαπάτε!

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 05, 2005, 08:57:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Θέλετε να της δείξετε την αγάπη σας και να την καταλάβει

Αφήστε της σημειώματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού , του γραφείου της ή ακόμα και στο αυτοκίνητο της , που να λένε « Σ΄αγαπώ...»

• Γίνετε ο Ιππότης της! Αφήστε την να περάσει πρώτη , ανοίξτε την πόρτα γι αυτήν , προσφέρετε της λουλούδια και προστατεύστε την με μια αγκαλιά όταν το έχει ανάγκη!

• Ένα καλό μασάζ θα την πείσει ότι νοιάζεστε γι αυτήν!

• Στείλτε της ένα και μοναδικό τριαντάφυλλο απλά και μόνο για να της πείτε πως την σκέφτεστε!

• Ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο , με κεριά , κρασί και ρομαντική ατμόσφαιρα! Θα το εκτιμήσει....

• Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ακούσετε αυτά που θέλει να μοιραστεί μαζί σας. Μην τις προσφέρετε λύσεις...απλά ακούστε την , ακόμα και αν γκρινιάζει!

• Τηλεφωνήστε της από τη δουλειά απλά και μόνο για να της πείτε ότι την αγαπάτε!

Anonymous

Αυτά γίνονται στις αρχές... μετά ... πάνε τα μέλια!]

Enia

:puker: γιακ!... έτσι μαζί που τα διάβασα όλα... σα να μου ήρθε μια ανακατωσούρα... σα να μου ανέβηκε κατακόρυφα το ζάχαρο για να το πω ευγενικά...

:roll:

'Ιππότης' δεν είναι αυτός που ανοίγει πόρτες και προσφέρει λουλούδια... αν χρειάζεται σκονάκι και μπούσουλα για να συμπεριφερθεί ιπποτικά, άστο καλύτερα!!!

Nikos28

Η ιπποτική πράξη πρέπει να έρχεται πάντα σε ανύποπτη στιγμή και να έχει το στοιχείο της έκπληξης. Αλλιώς, είναι γλυκανάλατη... γνώμη μου, πάντα!

Sara

ενια...τι ειπες τωρα??????ολα τα λεφτα.. :?
Ααααααν την αγαπατε,μην ανυσηχειτε καθολου.
Το εχει ηδη καταλαβει..
[size=18][/size]
........love is in the air...la la la la la la

gon

• Στείλτε της ένα ερωτικό email!

• Μπορείτε να την φωνάζετε «λουκουμάκι μου» , «καρδούλα μου» , «μωρό μου» - δεν μειώνετε τον ανδρισμό σας εάν γίνεται λιγάκι τρυφερή και σίγουρα αυτή θα χαρεί πολύ με αυτή σας τη συμπεριφορά...

• Ετοιμάστε της πρόγευμα... και σερβίρετε το στο κρεβάτι! Θέλει και αυτή να την κακομαθαίνετε που και που...

• Αγοράστε της ένα CD με το τραγούδι σας...

• Βάλτε την φωτογραφία της στο πορτοφόλι σας!

• Χορέψτε μαζί της ένα μπλουζ κάτω από το φως των αστεριών.... (δεν χρειάζεστε μουσική!)

• Πείτε της πόσο όμορφη είναι...

Enia

ξανά:puker:...

πείτε βρε κορίτσια μια γνώμη γιατί αρχίζω να σκέφτομαι πως εγώ είμαι η ξενερουά...  :roll:

και καλά, για το πρωινό στο κρεβάτι τα έχουμε ξαναπεί, πάω πάσο...
το τραγούδι μας λες να μην το έχω ήδη? πρέπει να με γεμίσει με όλες τις διαφορετικές εκτελέσεις!?
αν με πει 'λουκουμάκι μου' μπορεί και να τον δαγκώσω! (στην καλύτερη!) όσο για τη φωτό, αν δεν είναι αυτή που εγώ θεωρώ την καλύτερή μου φωτό ever! και τολμήσει να την δείξει και παραέξω, εύκολα του καίω το πορτοφόλι (ενώ το έχει στην τσέπη του εννοείται!) :evil:

stelios4u

giati koritsia iste anestites???
afta ta mikropragmata einai to trifero meros mias sxesis...
enta3i einai bareto na ginonte oli tin ora alla otan to kani
enas antras me omorfo tropo kai tin katalili xroniki
stigmi pistebo pos to apotelesma einai kalo.

Enia

δεν νομίζω πως είμαι αναίσθητη... απλώς έτσι όλα μαζί, σε υπερβολή, μου φαίνονται γελοία και γλοιώδη... και ακόμα χειρότερο, μου φαίνεται το να δίνει κάποιος συμβουλές για το τι και πως πρέπει να πράτουν οι υπόλοιποι, λες και υπάρχει σωστό και λάθος...
όπως είπα και πριν δεν υπάρχει μπούσουλας για να 'δείξεις' ότι αγαπάς. ή αγαπάς πραγματικά -και φαίνεται μόνο του-, ή όχι. και κυρίως, ή είσαι ιππότης, ή όχι.
και στην τελική δεν πρέπει να είναι όλοι ιππότες. καθένας με τον χαρακτήρα του. αρκεί να είναι αληθινός...
γνώμη μου...  :roll:

pingo

Το τρυφερό σημείο μίας σχέσης είναι να σε παίρνει ο άλλος αγκαλιά το βράδυ όχι από υποχρέωση, αλλά επειδή το θέλει.
Είναι να σε κοιτάει στα μάτια και να βλέπεις ότι είναι ειλικρινής μαζί σου.
Τα δώρα και οι κινήσεις εντυπωσιασμού, ωραία είναι, αλλά δεν μου λένε προσωπικά τίποτα.
Τι να το κάνω εγώ να μου ανοίγει ο άλλος την πόρτα, όταν δεν ανοίγει την πόρτα της καρδιάς του;
Τι να το κάνω εγώ όταν μου φέρνει λουλούδια και μου λέει στιχάκια, όταν την στιγμή που θέλω να του μιλήσω είναι κουρασμένος και πέφτει για ύπνο;
Δεν θέλουμε ιππότες…άντρες χρειαζόμαστε…

tristana

'Ενια, πες τα λουκουμάκι μου! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!
Α, και πού είσαι... (εκεί, ΟΚ) παίζουν το τραγούδι μας.
Αν ανοίξεις το πορτοφόλι μου θα δεις τη φωτό που σου είχα βγάλει
όταν είχες μαγουλάδες.
Πώς είναι δυνατόν, λοιπόν, να ξεχάσω να σου πω ότι είσαι όμορφη,
καρδουλολουκουμάκι μου;  :lol:  :oops:  :twisted:

('Ετσι την έριξα για δύο ολόκληρες βραδιές. Τσ... τσ...
Μετά βεβαίως -αφού με περιέθαλψαν για εγκαύματα Γ' βαθμού-
έχασε την πλήρη αφοσίωσή μου!)

chriastina

σαφώς και δεν υπάρχει "συνταγή" και σίγουρα το έξυπνο και το πρωτότυπο ενδουσιάζει καλύτερα απο τα συνηθισμένα αλλά..... γνωρίζω πολλές μα πάρα πολλές γυναίκες που τους λείπουν έστω και οι πιο συνηθισμένες εκδηλώσεις αγάπης....αν κάποιος απο τους φίλους μας στον α33 δει αυτό το θέμα και τελευταία δεν έχει κάνει ούτε το ελάχιστο απο αυτά ας το ξανασκεφτεί  :wink:
....δεν φταίει η καθημερινότητα, η φαντασία φταίει που παρέα δεν την κάνει....

727 Επισκέπτες, 1 Χρήστης