Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 990
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 937
  • Total: 937

Τι εσώρουχο φοράς αυτή την στιγμή?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 06, 2005, 09:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

χιχιχι σημερα φοραω Guy Laroche!(εμ δεν ειμαι οτι και οτι!ενα παπακι ειμαι και εγω και πρεπει να με προσεχω!)

επισεις και οι πιτζαμουλες Guy Laroche ειναι τελειες μιλαμε! :roll:  :D

minoraki

Παράθεση από: "KiSSeS"
Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Enia"σοβαρά? το calvin klein είναι too much για αιγάλεω!? πω πωωω...
και τώρα μου το λέτε?
την άλλη φορά είχα κατέβει με τα Gucci... πω πω ντροπή!!!
χαχα! λιλουκοοοοοοο μου.....που εισαι μαζωνακηηηηηηηηηη??????? με γκουτσι ειχα παει και εγω καλε!!!!!!!! δεν τρωγομαστε πια με τιποτα!
 :arrow: και πουσαι κισσουλινι μου....τα bylaika (εγραψες με αυτη την ατακα σου :D  :D  :D ) ειναι τα καλλιτερα.....δοκιμασμενα σου λεωωωωωωω.....

πουλάνε Gucci στη λαϊκή??????? δε το ξερα αυτό!!!!!!!  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
οχι καλε....τι γκουτσι στη λαικη λες????? δεν καταλαβες τι εγραψα....οτι αυτα που πουλανε στην λαικη ειναι πρωτο πραγμα....δοκιμασμενα! χαχα! :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

Παράθεση από: "papi"χιχιχι σημερα φοραω Guy Laroche!(εμ δεν ειμαι οτι και οτι!ενα παπακι ειμαι και εγω και πρεπει να με προσεχω!)

επισεις και οι πιτζαμουλες Guy Laroche ειναι τελειες μιλαμε! :roll:  :D
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: τωρα να σε πιστεψω :?: ....να μην σε πιστεψω :?: ....αναρωτιεμαι..... :roll:  :roll:

KiSSeS

Παπίδιον οικονομικός είσαι χρυσό μου..... Θα σε υιοθετήσω βρε! Όχι τίποτα, δεν είχα τι να κάνω όλα αυτά τα λεφτά που βγάζω..... Αχ Βαχ.....

Μινοράκι μου ότι και να είναι, εγώ είμαι ικανοποιημένη... Ασπροπρόσωπη με βγάζουν!! (για να μη πω ασπρο-τίποτα άλλο... ;) )

:roll:

papi

ναι απο ενα μαγαζι στο κολονακι το ειχα παρει σιν τις πιτζαμουλες(μην με ρωτησεις ποσο τα πηρα! :roll: )

κιςςςςςς :oops:

KiSSeS

Παράθεση από: "papi"ναι απο ενα μαγαζι στο κολονακι το ειχα παρει σιν τις πιτζαμουλες(μην με ρωτησεις ποσο τα πηρα! :roll: )

κιςςςςςς :oops:

τρελλό είσαι καλόμ????? προσέχω πολύ το τι ρωτάω... μη με βρουν λιπόθυμη.........!

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

papi

εσυ τι φορας σημερα;;; :roll:

KiSSeS

papi

minoraki

Παράθεση από: "papi"εσυ τι φορας σημερα;;; :roll:
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: περιεργοοοοοοοοοοοοοοοο παπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..... :D  :D  :D  :D  :D και μη μου πεις οτι σημερα φορας μποξερακι καρτιε ή υβ σαιντ λωραν κλπ κλπ.....γιατι ψιλοκαπιταλιστικοπαπο σε βρησκω!

papi

οχι σημερα ειναι καΤι στο κλασικο ΜΙΝΕΡΒΑ η μαρκα :oops:  :P

KiSSeS

Λύσσα καλέ με τις μάρκες!!!!!! Ουφφφφφφ πια!!!!!

Λοιπόν, σήμερα ήρθα ξεβράκωτη! Ήταν στα άπλυτα και τα 2 βρακιά που έχω... οκ?????????????

Άμα πιά!!!!!  :evil:

:wink:  :P  :wink:  :P

minoraki

μπουμπουκα! σωστη σε βρησκω.....τι τα θελεις τωρα τα εσωρουχα? για να πλενουμε συνεχεια και να γεμιζει το πλυντηριο? ασε που μπορει να μπει και κανενα στο φιλτρο και να βουλωσει....και να θελουμε και εργαλεια και υδραυλικο..... :roll:  :roll:

KiSSeS

Ε ΜΑΑΑ!!!!!

καλά βρε μινορ μου.... τι σόι μπουρο-σωλήνες έχει το πλυντήριο σου για να στουμπώνει με τα εσώρουχα???? εκτός κι αν φοράς τόσο μικροσκοπικά που χωράνε.........  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :wink:  :P  :P  :P

olive

..Εγω παλι σημερα....κατι προς..γουνακι...φερνει.... ουριτσα εχει...σκετο λαγουδακι μιλαμε....!!!!!!! :roll:  :roll: Τωρα..cucci xe-cucci... 8α σας γελασω...!!!

937 Επισκέπτες, 0 Χρήστες