Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 334
  • Total: 335
  • Leon

Τι εσώρουχο φοράς αυτή την στιγμή?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 06, 2005, 09:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

caramela

twra  tipota  mono  o  sotien mou to  rozaki... :oops:  :oops:

papi

ουχ προσεχε μην παγωσεις

Σημερα 8-12-2005 τι εσωρουχο φορας αυτη την στιγμη? :oops:

KiSSeS

αααααα

εγώ σήμερα έκανα το μπανάκι μου (το προγραμματισμένο ανά δίμηνο...) και φόρεσα την καλή μου μαύρη σωβρακοφανέλα! είπα σήμερα να είμαι πιο.... "πρόστυχη"!!!!!!!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

χμ :roll: ξανθια και σωβρακοφανελα παει; :roll:

διμηνο;καθε διμηνο κανεις μπανιο;αααα τωρα καταλαβα...γι αυτο εισαι τοσο γλυκια και ομορφη; :roll:

(και προστυχη;πως τα καταφερνεις ολα μαζι; :roll: )

minoraki

Παράθεση από: "KiSSeS"αααααα

εγώ σήμερα έκανα το μπανάκι μου (το προγραμματισμένο ανά δίμηνο...)
:D  :D  :D  :D χαχα! και εγω τα ιδια κισσουλινι μου.....καθε μηνα που πληρωνομαι, αγοραζω σαπουνι και τοτε κανω μπανιο....χιχι! :roll:  :D  :roll:  :D

KiSSeS

ναι βρε!!!! από την λίγδα είναι!!!! σιροπιάζει με τον καιρό!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

το πως τα καταφέρνω είναι μυστικό του επαγγέλματος!!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

KiSSeS

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D χαχα! και εγω τα ιδια κισσουλινι μου.....καθε μηνα που πληρωνομαι, αγοραζω σαπουνι και τοτε κανω μπανιο....χιχι! :roll:  :D  :roll:  :D

χαχαχαχαχαχα μινορακι μου!!! μονο εσυ με καταλαβαινεις!!! εγω κανω ανα διμηνο γιατι το αφρολουτρο που παιρνω (με αρωμα κερασι παρακαλω!!!!!!) ειναι πανακριβο και πρεπει να κανω οικονομιες για να το παρω........  :mrgreen:

minoraki

ετσι...ετσι....κισσουλινι μου....να κανουμε οικονομια.....οχι να ξοδευομαστε τσαμπα και βερεσε για να κανουμε μπανιο.....να μενει και λιγο η μπιχλα πανω μας.....μυριζει πιο ωραια..... :D  :D  :D

papi

λιγδα κασιδα...δλδ το μαλλι αν το τριψεις θα βγαλει τυρι :?:  :roll: ...πιασε μια μακαροναδα λα κασιδα...μπλιαχ :evil:

KiSSeS

αμεεεεεεεεεεε!!!!

ενυδατωνει και το δερμα βρε!!!!!!! αυτο που το πας????

εξαλλου δεν ειναι καιροι για εξοδα.... ακριβαινουν ολα συνεχεια! δε πρεπει να ειμαστε απαιτητικοι!!!!

ρε παπικο με αηδιασες!!!!!! ειπαμε λιγδα... μη το ξεφτυλισσουμε!!!! σε λιγο θα μας πεις να βαλουμε για μακαρονια τα "μακαρονια" που βγαζει το δερμα...... μπρρρρρρρρρρρ!!!!! ανατριχιασα!  :puker:

minoraki

αααααααααααααααα παπι μου....δεν ξερεις τι χανεις.....η μακαροναδα αλα κασιδα ειναι απαιχτη....για δοκιμασε και πες μας μετα!

papi

πτου τι ηθελα και το ειπα αυτο με την κασιδα..αηδιασα...ξενερωσα..εμετος..μπλιαχ...βρε απο αναρωτικη αδεια ερχομε. :evil:  :evil:  :evil:

λοιπον ας παμε ξανα στα εσωρουχα

Πιο ειναι το πιο προστυχο εσωρουχο(ΣΟΒΑΡΑ πεστε) :evil:

KiSSeS

papi

KiSSeS

αχμ...

Καλημέρες!!!

Σήμερα φοράω διπλή σωβρακοφανέλα γιατί νιώθω μια ψύχρα... Μπρρρρρρ!!! Λέτε να ρίξει κανά χιόνι ή τσάμπα κρυώνουμε????  :?

334 Επισκέπτες, 1 Χρήστης