Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 316
  • Total: 316

Τι εσώρουχο φοράς αυτή την στιγμή?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 06, 2005, 09:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

seagull

[quote user="black_velvet" post="297616"]

[marquee direction=right]:shock: [/marquee]
Αυτή είναι μια άλλη περίπτωση. Άκρως ενδιαφέρουσα.
Ας την... μελετήσουμε λίγο περισσότερο.

[marquee direction=right]  :mrblue: [/marquee]
[/quote]

δεν είναι άσχημο το τοπίο...αλλά μου φαίνεται πως η μικρή παμπόνηρη σαλιάρα έχει δίκιο
Γιατί τι μπορεί να κάνει....ένας ξανθός  ΠΑΡΑφουσκωμένος ( βλέπε αποτριχωμένος) τύπος , ηλιοκαμένος... αλλά με ντάλα ήλιο χωρίς μπλούζα, κρεμασμένος σε σκοινί που θα μπορούσαν να δένουν τα πλοία, πιθανά από ένα γλόμπο της ΔΕΗ ε ? ...Με άγαρπα δεμένες  τις (όμορφες κατά τα λοιπα) γάμπες του .... με γυμνές παλάμες σε ανάλογο τοπίο, υποψιάζομαι πως σίγουρα όχι πολλά πράγματι Θα μπορούσε νορμαλ διαφορετική αλλά αυθεντική έκφραση να του πήγαινε πολύ καλύτερα, και δεν θα χαλούσε καθόλου ακόμη και αν δεν ήταν αθλητικός τύπος

:mryellow:  :mryellow:

lucretia

Καλέ, ξανθός ήταν;;;;
Τωρα που το είπατε, το προσεξα.
Είχα αφαιρεθεί μετρώντας τους κοιλιακους του!

[marquee direction=left]:mryellow: [/marquee]

jcdenton

[quote user="lucretia" post="297515"]Μου διέλευσες φαντασιώσεις χρόνων, με στρατιώτες να τρέχουν για άσκηση με τα λευκα t-shirt και τα παντελόνια παραλλαγής και τα άρβυλα....[/quote]

Για τις φαντασιώσεις δεν πειράζει. Από ότι έμαθα, είσαι west side of the town (δυτικές συνοικίες για όσους αγνοούν την Αγγλική). Θα κάνεις καινούργιες.

Όσο για τις ασκήσεις που κάνουν οι στρατιώτες... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Τί είναι αυτό;;;;;;;;;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

μα πάρε τώρα αυτόν που παίζει σε διαφήμιση για το άρωμα D&G dolce gabbana ναι ναι για εκείνο το μελαχρινό πανέμορφο παλικάρι που πιάνει με τέτοιο τρόπο τη γυναίκα μέσα στη βάρκα που ίσως μέσα σου έχεις πεί κι εσύ...:"Άραγε τι θα γινόταν αν ήμουν εγώ μέσα στη βάρκα"????
Και από πίσω παίζει η γνωστή μουσική της διαφήμισης       Achille Togliani - Parlami d' Amore Mariu
Ε και τώρα έχω άδικο????Με το ξανθό από πάνω καμία σύγκριση... :P

lucretia

[quote user="jcdenton" post="297644"]Από ότι έμαθα, είσαι west side of the town (δυτικές συνοικίες για όσους αγνοούν την Αγγλική). [/quote]

Οχι, οχι!

Ανατολικά μενω... και εχει κατι ξανθα στρατευματα εδω γυρω.

:oops:

jcdenton

Ανατολικά; Λάθος οι πληροφορίες μου (θα τον σκοτώσω τον ρουφιάνο!).

Στην γειτονιά μου να δεις κάτι στρατεύματα που μένουν ;)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

black_velvet

Δεν έχει εσώρουχα. Από μαγιό και... κάτω!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Ο άνθρωπος κρίνετε από δύο πράγματα: από το παπούτσι κι από το βρακί του! Ένας άνδρας θέλει, συνήθως, το εσώρουχο μιας γυναίκας να του πει ότι είναι σέξι και καυτή. Μια γυναίκα   θέλει επιπλέον το εσώρουχό  του άντρα να της πει: «Είμαι καθαρό, εφαρμοστό, χωρίς τρύπες και σπασμένα λάστιχα». Θέλει να ξέρει ότι έχει  να κάνει με έναν ενήλικο που  ξέρει πως χρησιμοποιούνται και το πλυντήριο και το καλάθι απορριμμάτων (σηκώνεις το καπάκι, πετάς το παλιό ξεχειλωμένο εσώρουχο, το ξανακλείνεις κι αγοράζεις καινούριο!).Καμία δεν θέλει να πέσει πάνω σε τίποτα μπόξερ με αρκουδάκια και καρδούλες, αλλά δε θέλει να πέσει και πάνω σε λεοπάρ στρινγκ!
Τις παλιές μέρες, βέβαια ,ο άνδρας ήταν απλοϊκό όν και γι� αυτό είχε στη διάθεσή του μονάχα έναν τύπο εσωρούχου: το σώβρακο. Σήμερα, όμως, υπάρχουν 700 διαφορετικά είδη αντρικών εσωρούχων στην αγορά βάσει των όσων υποστηρίζει ο Μαικλ Κλειμεν, πρόεδρος του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος εσωρούχων.

Αθλητικά εσώρουχα, μπόξερ, σλιπ, μπόξερ σλιπ, μπικίνι (έτσι λέγεται το πολύ μικρό ανδρικό σλιπ), μεγάλα σλιπ που φτάνουν μέχρι τη μέση, μικρά χαμηλοκάβαλα σλιπ, μπόξερ-σορτς (απόγονος του σώβρακου), G-string και Jockstraps  με δυο λωρίδες μόνο στο πίσω μέρος. Αυτά ήταν μερικά από τα γνωστά και περισσότερο φορεμένα ανδρικά εσώρουχα, αλλά υπάρχουν κι άλλα που σιγά σιγά γίνονται μόδα.

Μπόξερ από δαντέλα, σλιπ με άνιμαλ πριντ, δερμάτινα στρινγκ και τελευταία, μοδάτα μεταξωτά μακριά σώβρακα [τα οποία οπωσδήποτε θέλουν επιδέξιους κώλους!], τα οποία στη Βραζιλία αποκαλούνται sambacansao κι είναι βερμούδες που φορούσαν οι παραδοσιακοί τραγουδιστές της σάμπας όταν χόρευαν!
Ποιο είναι όμως το ανδρικό εσώρουχο που απαντάται πιο συχνά; Σύμφωνα με έρευνες βασιλιάς όλων είναι το μπόξερ σλιπ! Από τη δεκαετία του ΄90, που εμφανίστηκε στις διαφημίσεις της CK, κέρδισε γρήγορα τη φήμη του πιο σέξι ανδρικού εσώρουχου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το προτιμά το 41% των ανδρών. Το φαρδύ μπόξερ το προτιμά το 29% των ανδρών[όπου τα πάντα αερίζονται�] , το 16% αρέσκεται να φορά το κλασικό σλιπ, το μικρό σλιπ φορά το 8% ενώ το μπικίνι (το πολύ μικρό σλιπ) μόλις το 5% το ανδρικού πληθυσμού παραδέχεται ότι το φοράει. Τέλος, υπάρχει κι ένα 1% το οποίο δε φοράει τίποτα!

τίποτα;;;; :shock:
Μάλλον όταν τελειώσουν τα πλυμμένα και δεν έχει έρθει η μαμά να βάλει κανένα πλυντήριο...

KostasD33

είμαι στο 29%... νταξ?? παω να κανω νανάκια.......

(το κομπρεσέρ το βάλανε και νυχτιάτικα τώρα? ή τα έχεις όλα άπλυτα ?)

lucretia

Περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να απλώσω τις κουρτίνες...

:razz:

KostasD33

εχμ τέτοια ώρα που βάζεις πλυντήρια καλά σου κάνουν και σου βάζουν κομπρεσέρ την ημέρα

(πάτα αυτόματη μετάφραση και κάνε γύρα στο site... έχει πλάκα.... )

lucretia

echm il tempo di lavaggio vazeis fare il tuo bene e si mette kompreser giorni

Non era a casa, è stato in carica kompreser.

A casa sono a terra non preoccuparci di nessuno!!
Travas non forte mani?

lucretia

Το τραβας κανένα ζόρι, το μετέφρασε ως Travas non forte mani?

Αχαχαχαχαχα, θεικό!

lucretia

tristana

Λουκρέτσια και εσύ αδιάβαστη!!! Είμαι η πρώτη και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ που ανακάλυψα τη μετάφραση του α33.
Αλλά δεν με διαβάζετε. Με τον κηδεμόνα σας και οι δύο. (Αδιάβαστη θα πάω  :twisted: )

316 Επισκέπτες, 0 Χρήστες