Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 469
  • Total: 469

Τι εσώρουχο φοράς αυτή την στιγμή?

Ξεκίνησε από papi, Νοεμβρίου 06, 2005, 09:27:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

ο καλοπλυμένος πισινός μου φοράει σωστά ένα καλοπλυμένο μοσχομυριστό μαύρο σώβρακο  :razz:

Gerogriniarhs

pixie

Πρωτότυπο, θα έλεγα...   ;-)   :mrorange:

Εγώ πάλι, από το πολύ να ντύνομαι νύφη και να εξασκούμαι στους γάμους... :razz:

Δεν εγκαταλείπω το λατρεμένο λευκό... το θεωρώ must... :oops:

heinrich

τουλάχιστον έχεις ένα point..

η kuria φοράει μόνο λευκά για να μπορεί να τα πλένει στους 60 μαζί με τα σεμέν  :razz:

pixie

:mrorange:  :mrorange:  :mrorange:

Εκτιμώ σαφώς και τις wild μαύρες δαντέλες... ταιριάζουν με κάθε σκοτεινή εσωτερική μου υπόθεση...  ;-)

Αλλά και πρακτικά να το δούμε, μπορώ να πλένω στους 30 βαθμούς μαζί με τις πλερέζες απ' τα διαζύγια! ;-)  :razz:

heinrich

θυμισέ μου να σου στείλω προσκλητήριο για το γάμο μου.. :razz:

pixie

[quote user="heinrich" post="331717"]θυμισέ μου να σου στείλω προσκλητήριο για το γάμο μου.. :razz:[/quote]

Aχ, ωραία!!! Είμαι πολύ φαν των εμποροπανηγύρεων...  :mrblue:

ΥΓ. Αν πρόκειται για ουσιαστικό γάμο όμως... από αυτούς που τοκίζονται στον ουρανό... η ώρα η καλή!  :grin:

skou70

tststs zartieres danteles tststststs ti apoginan ta klassika minerva - hlios aspra vrakia? :P

pixie

[quote user="skou70" post="331719"]ti apoginan ta klassika minerva - hlios aspra vrakia? :P[/quote]

Μην πω και τα ζιπουνάκια και τα μάλλινα μπενιβράκια έως γονάτου! Και οι ολόσωμοι κασκορσέδες με κλειδί ασφαλείας! :roll: Χαθήκανε?  :evil:  :cry:  :mrblue:

skou70

pixie

[quote user="skou70" post="331763"]asta na pane ... den kserei o kosmos na to giortazei pia :P[/quote]

Να, κι εγώ ένα τελευταίο πολύ καλό μασαζοκορσέ της Minerva που είχα, τον ξέραψα στις ούγιες και τον έκανα κουκούλα για τη γάτα...

'Ησυχη κι αυτή και εντελώς ακίνδυνη σαν εμένα...  :mrblue:

skou70

ma kai egw ena teleutaio pou ksethapsa to ekana korniza ... ekei fantasou akindynothta :P

pixie

Καταλαβαίνω... Αλλά και μια εξαιρετική ιδέα θάταν κι ένα underwear patchwork... για ριχτάρι επί του καναπέως...  :lol:  :lol:  :lol:

NoName

pixie

[quote user="NoName" post="331786"]Είναι υποχρεωτικό να φοράμε?[/quote]

'Οχι, βέβαια!  :oops:  :razz:

Κάποιοι άλλωστε, αν πας κανά δυο σελιδούλες πίσω, είναι δεδηλωμένοι φαν της Αδαμιαίας περιβολής...

:mrblue:  :mrorange:

469 Επισκέπτες, 0 Χρήστες