Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 569
  • Total: 569

Τι σας ρωτανε οι γυναικες στο πρωτο ραντεβου?

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 08, 2005, 11:58:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

..εντος του σπιτιου το παρεο ειπαμε

joking

αχχ!! τι ωραίο είναι αυτό που φοράς....

απο που το πήρες?

8)

Pappas10

Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το τι απαντάμε...

Πάντως για ορισμένες ερωτήσεις θα μπορούσατε να απαντήσετε τα ακόλουθα....

1. Τα βυζιά της[/b] (ποικίλουν ΚΑΙ οι αντιδράσεις... από σφαλιάρα μέχρι δημόσια επίδειξη στήθους... εγώ μόνο σφαλιάρα έχω φάει πάντως... οπότε το αποφεύγω)
β. Το μυαλό της (εδώ μπορεί να την πατήσεις αν το Ι.Q. σου δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί την επίδειξη πνεύματος που μπορεί να ακολουθήσει)
γ. Το να είναι γυναίκα (πολύ καλή απάντηση. Η αμέσως επόμενη ερώτηση της είναι "δηλαδή;" και έτσι αρχίζεις να την περιγράφεις τονίζοντας τα κοινά χαρακτηριστικά της με αυτά της ιδεατής. Δεν ενδείκνυται πάντως αν η συνοδός ήταν οικοδόμος πριν την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος διάστασης απόψεων. Εσύ μπορεί να εννοείς ότι θέλεις σουτζουκάκια το Σάββατο, ενώ εκείνη να το έχει εκλάβει ως υποχρέωση της να ψωνίζει 2 φορές την εβδομάδα με την δική σου πιστωτική από τα Λουί Βουτόν).
δ. Το να ξέρει τι θέλει (ουδέν σχόλιον.... δεν απορώ καθόλου που όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απαντάει έτσι είναι μόνος του)
ε. Να είναι ανεξάρτητη / χειραφετημένη (επικίνδυνη απάντηση αδέλφια. Ναι μεν φανερώνει μία ευρύτητα πνεύματος αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σου στοιχίσει νύχτες παρακολούθησης του "Χουάνα η Παρθένα" γιατι θα είσαι σπίτι ΤΗΣ, την ώρα που παίζει η ομάδα στο άλλο κανάλι)
ζ. Να είναι δυναμική και να μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει ( Η ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Δίνει βέβαια κάποιους πόντους μιας και παρουσιάζεσαι ως λάτρης της προσωπικότητας, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθείς μετά από μία εβδομάδα με τσεμπέρι να πλένεις τη σκάλα της μονοκατοικίας της γιατί εκείνη δεν θέλει να χαλάσει το μανικιούρ)
η. Να ξέρει να μαγειρεύει (γενικά οι απαντήσεις "νοικοκυροσύνης" είναι καλές αν θέλεις να δείξεις πρόσωπο οικογενειάρχη. Μολαταύτα, δεν συνιστόνται αν η κοπέλα είναι κάτω από 50 χρονών και ΔΕΝ μοιάζει στον Μάρκο Λεζέ). [size=12]
[size=12][/size][size=12][/size]

4. [size=18]Είχες πολλές σχέσεις στη ζωή σου;[/size][size=12][/size] (Τώρα εδώ είναι ζόρικη η φάση.... μονολεκτικά "ναι" ή "όχι" δεν λένε. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μία σοβαρή σχέση πρέπει να ισχυριστείς ότι είχες για να το παίξεις έμπειρος, ακόμα και αν ήταν 3ων ημερών εκ' των οποίων οι 2 Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Η Απάντηση "...για να χαρακτηρίσω κάτι "σχέση" πρέπει να έχει μία συγκεκριμένη ποιότητα, οπότε θα έλεγα ότι "σχέσεις" δεν είχα πολλές..." ενδείκνυται μιάς και αφήνεις σαφείς ποσοτικές υπόνοιες τις οποίες διαχωρίζεις από τις ποιοτικές. Άρα είτε για ξεπέτα είτε για αίσθημα παίζεις 5-4-1 σύστημα.... αν και καλύτερο είναι το 4-4-2 αν έχεις καλά άκρα αλλά με Σέριτς - Βύντρα δίδυμο στα μπακ δεν πάς πουθενά.... έλα σύνελθε Παππά.)

Επειδή μου βγαίνει πάλι ποδοσφαιρικά παύσις...θα συνεχίσω ίσως αργότερα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

xhmeia

joking

Παράθεση από: "Pappas10".....

fak!!!  

έτσι εξηγείται γιατί τα βρίσκουμε μπαστούνια!!!
είστε έτοιμοι για PHD απ ότι βλέπω   (διαβάζω)!!!

]

heinrich

Οχι μόνο είμαστε έτοιμοι...

Τώρα ΚΑΙ τα δημοσιεύουμε

Πάτερ τα συγχαρίκια μου και την ευχή σου

Pappas10

Αυτά τα μαθαίνεις στο προπτυχιακό.... μετά τις πρώτες 98 χυλόπιτες συνήθως τα ξέρεις...

Να συνεχίσουμε με κάποιες επιπλέον ερωτήσεις;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Βέβαια εγώ είμαι και λίγο ανεπίδεκτος... τέλος πάντων
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

πρωτο ραντεβου ε;

καταλαβαινω πως  αργησα πολυ και προλαβες να καραφλιασεις και μπαχατελεψεις... πως τα καταφερες ομως να κοντυνεις ετσι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

joking

ΑΠΟΡΙΑ!!!!

οκ στο πρώτο ραντεβού ρωτάνε κάτι από τα παραπάνω......

στο 2ο ???  τι ρωτάνε??

]

xhmeia

μετα απο τετοιες ..... απαντησεις
δεν υπαρχει 2ο  :P  :wink:

Pappas10

Παράθεση από: "xhmeia"μετα απο τετοιες ..... απαντησεις

Σωστά... το 2ο το ονομάζεις "έξοδο με το αγόρι μου"...  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"πρωτο ραντεβου ε;

καταλαβαινω πως  αργησα πολυ και προλαβες να καραφλιασεις και μπαχατελεψεις... πως τα καταφερες ομως να κοντυνεις ετσι;

Αφού ξέρεις ότι η παρουσία σου έχει υπερφυσικές επιπτώσεις στο σώμα και το πνεύμα μου....

... εσύ τι δικαιολογία έχεις που άργησες?

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

ROMEO

Τι σου αρεσει πανω μου περισσοτερο su aresi to  somamu  pote  
Θa se ξanado  pame  gia alo ena  giro?  ( oxi sublaki) :cheers:  :cheers:  :cheers:  :sonstige:  :moonwalk:  :moonwalk:  :moonwalk:
Τι ζώδιο εισαι? Σου αρεσα απο την πρώτη στιγμή

xhmeia

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "xhmeia"μετα απο τετοιες ..... απαντησεις

Σωστά... το 2ο το ονομάζεις "έξοδο με το αγόρι μου"...  :P  :P  :P

εννοω οτι λεω νοοοοοπ σε  2ο ρνβ  :D
γεια σου βρε παναθα αθανατη  :wink:

569 Επισκέπτες, 0 Χρήστες