Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 762
  • Total: 763
  • Leon

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΕ CHATROOM

Ξεκίνησε από Anonymous, Νοεμβρίου 11, 2005, 09:01:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Μια κοπέλα σπούδαζε σε κολλέγιο μακριά από το σπίτι της. Είχε χαθεί με το αγόρι της το οποίο σπούδαζε μακριά και ήταν δύσκολο να συνεχίσουν τη σχέση τους. Η σχολή της ήταν θηλέων και έτσι δεν είχε πολλές ευκαιρίες για νέα σχέση. Έτσι άρχισε τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ. Μια μέρα αποφάσισε να μπεί σε ένα chatroom σχέσεων. Γνώρισε έναν άντρα που τις είπε οτι κι αυτός ένιωθε πολύ μόνος, και άρχισαν να επικοινωνούν με μηνύματα. Της είπε οτι είναι παντρεμένος αλλά είχε σκοπό να χωρίσει γιατί δεν έκανε σεξ με τη γυναίκα του και δεν αγαπιόντουσαν πια. Μετά από λίγο καιρό προχώρησαν και έκαναν cybersex.

Μετά από λίγους μήνες της ζήτησε αν μπορούσαν να γνωριστούν από κοντά. Η κοπέλα αν και είχε τις επιφυλάξεις της δέχτηκε. Κανόνισαν να βρεθούνε στη Βοστώνη και της είπε τί θα φορούσε ώστε να τον αναγνωρίσει. Όταν έφτασε η νύχτα του ραντεβού η κοπέλα πήγε στην καφετέρια. Μόλις μπήκε έψαχνε για την περιγραφή που της έδωσε. Μόλις τον αναγνώρισε ξεφώνισε "Μπαμπά;" :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

tristana

:lol:  :twisted:  ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Να εικάσω ότι πρόκειται για προσωπική εμπειρία; ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

(Μακριά από τον Κωστή! Μην ξεχνιόμαστε!)

Anonymous

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

δεν ειναι και τοσο περιεργο ρικυ μου κατι τετοιο.....ξερεις ποσες φορες εχω σκεφθει μη τυχει και πεσω μεσα σε κανανε τσατ ρουμ πανω στον μελλοντα γαμπρο μου???? :shock: .....
κατι αναλογο ειχε γινει και με μια φοιτητρια στην πατρα! επειδη δεν της εφταναν τα χρηματα που της εστελναν οι γονεις της, εβγαινε συχνα πυκνα με αντρες που ηταν στην ηλικια του πατερα της...επι πληρωμη βεβαια! καποια στιγμη σε ενα ταξειδι του πατερα στην πατρα, ο εν λογω κυριος θελησε να "ξεσκασει"! και μεσω ενος φιλου του πηρε το τηλεφωνο της φοιτητριας! το ραντεβου κλειστηκε και την συγκεκριμενη ωρα, η πορτα του δωματιου του ξενοδοχειου οπου διεμενε ο πατερας, χτυπησε! και ανοιγοντας την...ηλθε προσωπο με προσωπο με την κορη του! ο πατερας βεβαια υπεστη καρδιακη προσβολη και η κορη νευρικο κλονισμο.....
 :arrow: μπορει να μου πει κανεις τι ηθικο διδαγμα βγαινει απο τα δυο παραπανω παραδειγματα? δλδ του αντρεα και το δικο μου?

papi

α καλα απο τετοια γινετε ο χαμος του χαμου

pingo

minoraki....το θυμάμαι αυτό το περιστατικό με την φοιτήτρια....

:lol: ευτυχώς εγώ δεν κινδυνεύω να πέσω στον μπαμπά μου...χα χα χα...είναι άσχετος με την τεχνολογία....

Ηθικό δίδαγμά... :?  δεν ξέρω.... :cry:

KiSSeS

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ Μακριά μας!!!! Ευτυχώς ο δικός μου ο μπαμπάς δεν έχει ιδέα το τι είναι ίντερνετ..... χεχεχεχεχεχε!

Ηθικό Δίδαγμα: ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΗΜΑ! (αν υπάρχει κάμερα ακόμα καλύτερα :P )

apol

πολυ εσπρεσο πεφτει..........

riaghul

εμένα γιατι ως ηθικό δίδαγμα ...
μου βγαίνει άλλο???
 :roll:  :P  :roll:

pingo

riaghul......τί;τί;τί σου βγαίνει; :lol:  :lol:

KiSSouLiNi

για πες........................... :?:  :?:  :?:

papi

KiSSeS

:roll:

είπα κάτι κακό???

heinrich

το ηθικό δίδαγμα είναι πως πρέπει να προπληρώνεσαι για τις υπηρεσίες σου...

Alabastro

DEN MPOROUSA NA FANTASTO PRIN ENA XRONO... POU DEN EIXA KAMIA SXESH ME INTERNET KAI CHAT... TI MPOREI NA GNORISOUME EDO MESA... KAI POIOUS... ALLA EINAI MIA KIKROGRAFIA THS KOINONIAS POU ZOUME..... KAI TELIKA EINAI POLY MIKROS O KOSMOS MATIA MOU MA PARA POLY MIKROS.....

762 Επισκέπτες, 1 Χρήστης