Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 488
  • Total: 488

Χωρίς συναίσθημα...

Ξεκίνησε από Enia, Νοεμβρίου 11, 2005, 04:01:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Moody

Το θέμα, καλή μου Ενια, (παρεπιπτόντως καλώς ήρθες στην Ελλάδα! Ελπίζω να μην το μετανιώσεις), δεν είναι το γιατί υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν και νιώθουν έτσι...που φοβούνται να σχετισθούν.

Το θέμα είναι γιατί εμείς, που το βλέπουμε αυτό, κολάμε μαζί τους και επιθυμούμε να αλλάξουν.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς τους άλλους.

Μπορούμε να μην επιτρέπουμε στους άλλους να μας πληγώνουν, γράφουν, βασανίζουν κλπ κλπ

Enia

(Χεχε, δεν ήρθα, ακόμα Λονδίνο είμαι... 17 και σήμερα! ;) )

Ναι Moody, αυτό κατάλαβα κι εγώ τελικώς... Εφόσον έτσι είναι ευτυχισμένος, ας είναι... Μαζί του μόνο μια μικρή συζήτηση είχε γίνει τότε που έβαλα το θέμα, και ούτε ποτέ θα του ζητούσα να αλλάξει. Ξέρω πως διαφέρουμε. Απλά κι εγώ από τη μεριά μου δεν το καταλάβαινα και απορούσα 'γιατί'...  :roll:

Τώρα το γιατί 'κολλάμε' μαζί τους...?  :roll: Μήπως είναι αυτό που λένε 'τα ετερώνυμα έλκονται'...?

(Αν και στην περίπτωσή μου με απώθησε απότομα όταν το συνειδητοποίησα...)

Moody

Καμιά φορά, κορίτσι μου, κολάμε γιατί δεν πιστεύουμε πως μας αξίζει μια κανονική σχέση χωρίς δυσκολίες και προβλήματα.....

Άντε...καλώς να έρθεις τότε!

aiollus

Ενια οταν μηλισα για ανταλαγη δεν το ελεγα για σενα γενικα το εθεσα περι συναισθηματων και δουνε και λαβιν.
Σορρυ αν νομιζες οτι ειπα κατι για σενα αλλα πως θα μπορουσα εξαλου αφου δεν σε ξερω καθολου σαν ανθρωπο!!!!

Enia

Δεν το πήρα προσωπικά βρε... Αλλά το θέμα δεν είχε να κάνει με πάρε-δώσε... Το δώσε είναι το ερώτημα! Συμφωνώ μαζί σου πως 'Δινουμε γιατι με αυτο νιωθουμε καλα', και εδώ είναι η απορία: Γιατί κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να μην δώσουν ποτέ!? (Άσχετα με το αν παίρνουν ή όχι).

aiollus

Κατα την γνωμη μου Ενια ειναι απλο!!!
Γιατι εχουν πληγωθει πολυ και φοβουντε να μην αφησουν τον εαυτο τους ελευθερο και ξαναπληγωθουνε!!!

488 Επισκέπτες, 0 Χρήστες