Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 264
  • Total: 265
  • Leon

Η ζωή είναι ωραία!

Ξεκίνησε από gon, Νοεμβρίου 12, 2005, 04:44:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

kakos Αρθρα "Όλοι από μικροί, είχαμε την εντύπωση ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Με τον καιρό όμως καταλάβαμε ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Όλοι μας φταίμε, μικροί και μεγάλοι, που έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε, να ερωτευόμαστε και το κυριότερο ..να Χαμογελάμε.

Sara

Χμ :roll: ναι,η Ζωη ειναι ωραια.........

αλλα..........

τα χει με αλλον! :wink:

KiSSeS

Η ζωή είναι ωραία, χωρίς αλλά!

Τι κι αν δεν έχουμε ΟΛΑ όσα θα θέλαμε? Μήπως πρέπει να εκτιμήσουμε ΟΛΑ όσα έχουμε ήδη??? Πάντα θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στις ζωές μας. Αλλά αφού αναπνέουμε, αγαπάμε, νιώθουμε, σκεφτόμαστε και ενεργούμε, τότε ΖΟΥΜΕ μια όμορφη ζωή! Για ποιο λόγο να κακομοιριάζουμε??? ε???

Keep Smiling!!!!  :D

minoraki

σωστοτατη και παλι κισσουλα.....

:arrow: keep smiling.....this makes the others wondering....why????

:arrow: ή οπως λεει και η παροιμια : <<καλλιτερα να σε ζηλευουν, παρα να σε λυπουνται...>>! αμ πως....!!

η ζωη ειναι ωραια οπως και εαν ερχεται....εαν ολα ηταν ροδινα, αγγελικα πλασμενα τοτε δεν θα υπηρχε και νοημα να παλευουμε, να αναζηταμε και το καλλιτερο! το συνεχες ψαξιμο, η σκεψη για καλλιτερευση κανει την ζωη μας να εχει νοημα και ουσια!
στο τελος και οι αντιξοοτητες, οι κακες στιγμες, οι ασχημες μερες αποβαινουν θετικες....μας μαλακωνουν, μας κανουν καλλιτερους χαραχτηρες και ανθρωπους!

KiSSeS

Παράθεση από: "minoraki"σωστοτατη και παλι κισσουλα.....

:arrow: keep smiling.....this makes the others wondering....why????

:arrow: ή οπως λεει και η παροιμια : <<καλλιτερα να σε ζηλευουν, παρα να σε λυπουνται...>>! αμ πως....!!

η ζωη ειναι ωραια οπως και εαν ερχεται....εαν ολα ηταν ροδινα, αγγελικα πλασμενα τοτε δεν θα υπηρχε και νοημα να παλευουμε, να αναζηταμε και το καλλιτερο! το συνεχες ψαξιμο, η σκεψη για καλλιτερευση κανει την ζωη μας να εχει νοημα και ουσια!
στο τελος και οι αντιξοοτητες, οι κακες στιγμες, οι ασχημες μερες αποβαινουν θετικες....μας μαλακωνουν, μας κανουν καλλιτερους χαραχτηρες και ανθρωπους!

θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου μινορ...

εξάλλου:

:arrow: όταν χαμογελάς κάνεις τους άλλους να ανησυχούν (γιατί δε ξέρουν τι ετοιμάζεις, άσχετα αν ετοιμάζεις ή οχι)

:arrow: όπως έλεγε και η γιαγιά μου... "να'τανε η ζήλεια ψώρα, να κόλλαγε όλη η χώρα!!!!!"

:P

Sara

Ελπιζω πως δεν απαντατε σε μενα..μινορακι κ κιςς...ενα λογοπαιγνιο ηταν... :roll: κι ερχομαι να επανορθωσω δηλωνωντας υπευθυνα και κατηγορηματικα και εχοντας γνωση των συνεπειων του νομου πως ειμαι χρονια ερωτευμενη με τη ζωη...κι ας μου κανει και κουτσουκελες :wink:

minoraki

καμμια σχεση σαρα με την δικη σου απαντηση! το ξερω και εγω αυτο το λογοπαιγνιο, οπως και ολοι οι αλλοι φιλοι νομιζω!
εγω απηντησα βασει αυτων που εγραψε η κισσες! εξ αλλου νομιζω οτι εδω ελευθερα μπορουμε να γραφουμε τις αποψεις μας και τις σκεψεις μας, αρκει να μην ενοχλουμε και να μην προσβαλλουμε τους αλλους! αυτα απο μενα!

KiSSeS

όχι σάρα μου. εγώ απάντησα, με αφορμή μεν τη δική σου απάντηση, αλλά έχοντας στο νου ότι υπάρχουν όντως άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ζωή τους είναι χάλια (για να μη πω τπτ άλλο...).

Και συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή... ότι και να γίνει, είναι αυτή που έχουμε. πως αλλιώς θα αντεπεξέλθουμε αν δεν είμαστε ερωτευμένοι μαζί της??? αν δεν είμασταν θα έπρεπε να κόψουμε τις φλέβες μας τότε! (εύκολη και βολική λύση, αλλά μόνο για τους δειλούς κατά τη δική μου γνώμη!)

Όλοι μας περάσαμε, περνάμε και θα περάσουμε τις άσχημες στιγμές της, που δε θα έχουμε κουράγιο να κοιτάξουμε μπροστά... Το ξέρουμε όλοι μας αυτό. Κι εγώ έχω περάσει φάσεις που σκεφτόμουν απαισιόδοξα ΚΑΙ ματαιόδοξα... Ακόμη σκεφτόμουν και την "έσχατη λύση"... Τώρα όμως χαίρομαι που δεν ήμουν αρκετά "δυνατή" για να την υλοποιήσω... Γιατί να χαραμίσω ένα θεϊκό δώρο που μου δώθηκε, έτσι άσκοπα? Και στη τελική, γιατί να ΜΗΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙΣΩ όσο μπορώ??? ΕΕΕΕΕΕΕ???  (συγχίστηκα τώρα... ΛΟΛ :P )

Φιλούνια!

gon

Οικιακός Κινηματογράφος :   Η ζωή είναι ωραία;

Eίναι απο τις πιο τρυφερές και συγκινητικές ταινίες που έχω δει! [/quote]

vasilis

Η ζωη ειναι μικρη μην την κανεις θλιβερη η ζωη ειναι μεγαλη μην την κανεις καρναβαλι

libian

Είναι ωραία η αγροτική ζωή!..

264 Επισκέπτες, 1 Χρήστης