Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 393
  • Total: 394
  • Leon

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 14, 2005, 08:59:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Καλησπέρα σας! 'Η καλημέρα σας! Πάντως, κάτι καλό! ΧΟ ΧΟ ΧΟ!

tristana

tristana

'Αλλη μια μέρα ξεκινά. Εύχομαι να είναι ξένοιαστη για όλους σας.

tristana

Και ξεκινάμε για δουλειά όπως πάντα γελαστά.

kuria

και μην ξεχασουμε να κανουμε καμια περατζαδα απο την πλησιεστερη αιμοδοσια... μερες που ρχονται...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

καλη βδομαδα ομορφιες μου

fmas

Καλή βδομάδα Μαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"επειδη η ρουτινα της καθημερινοτητας μας εχει πνιξει, το μονο που μας απασχολει ειναι πως θα αποδρασουμε... κανουμε σχεδια μεσοπροθεσμα ακομα και μακροπροθεσμα για το πως θα περασουμε καλυτερα... δυστυχως ομως οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια οι θεοι γελανε...
ζουμε πιστευοντας οτι η συμφορα ειναι κατι που προοριζεται μονο για την πορτα του γειτονα λες κι ειναι ο μοναδικος συνδρομητης... σαν τις εφημεριδες ενα πραμα...
να ομως που σε δεδομενη χρονικη στιγμη ερχεται να σου υπενθυμισει πως τιποτα δεν σε διαφοροποιει απο τους αλλους... και τοτε... παρε να χεις που λενε...
τοτε ειναι που τρεμει η γη κατω απο τα ποδια σου και η καλοστημενη ζωουλα σου σωριαζεται σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα...
τοτε μονο καταλαβαινεις τι θα πει πονος, τρομος, απελπισια, απογνωση...
και εκει που προσπαθεις να μαζεψεις τα κουραγια σου και να προσπαθησεις να παλεψεις με οτι οπλα διαθετεις... εκει βλεπεις το δραμα του αλλου που ειναι χειροτερο απο το δικο σου και αν εισαι αληθινος ανθρωπος δεν παρηγοριεσαι αλλα πληγωνεσαι περισσοτερο...
αν ειναι κατι που δεν αντεχω ισως λογω της ηλιθιας περηφανειας μου <αλλοι το λενε αξιοπρεπεια> ειναι ο οικτος...

συνεχιζεται....
ΑΣΕ ΤΗς ΠΑΠΑΡΙΕς !!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

tristana

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Πόρτα του Γείτονα δεν υπάρχει όταν τη ρίχνει κάτω με βία περισσή η ανωτερα βία. Τότε ανακάλυπτουμε κατάπληκτοι την παγκόσμια μεσοτοιχία.

Αγαπήστε και στείλ'τε τις ευχές σας ακόμα και από μακριά -αν δεν μπορείτε από κοντά- σε όποιον διψά για την κατανόηση και την καλή μας κουβέντα. 'Ολοι είμαστε ίσοι απέναντι σ'ένα μηχάνημα που στέλνει ακτίνες
ξένες και αλλούτερες στο κορμί μας. Μακριά και ξορκισμένο, αλλά δεν βλάπτει να είμαστε προετοιμασμένοι και να αντέξουμε επειδή κάποιοι μας αγαπούν και μας θέλουν κοντά τους.

black_velvet

Χρόνια πολλά!
Χρόνια καλά!
Χρόνια ανθρώπινα!

Το κλειδί της πόρτας του γείτονα εγώ το κρατώ.
Έχει το σχήμα του χαμόγελου.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

sonia

dystyxws oi anthrwpoi kathe mera ginomaste olo kai pio axaristoi kai egwistes!
( epishs thewrw kapws thetrinistiko kai pseutiko to endiaferon pou deixnoun polloi , stous anthrwpous pou exoun pragmatika anagh kathe xristougenna kai pasxa mono!!!)

kuria

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...   :hug2:

papi

sonia

tristana

Καλησπέρα σας (Σόνια, ώστε ζην επικινδύνως, έτσι; ΧΟ! ΧΟ! ΧΟ!)

393 Επισκέπτες, 1 Χρήστης