Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 447
  • Total: 448
  • Leon

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 14, 2005, 08:59:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Καληνύχτα σας και καλημέρα μου.
Αιμοπετάλια θέλουμε είπε η ΚΥΡΙΑ. Μην ξεχνιόμαστε.
'Ενα μωρό-μωρό παιδάκι είναι... που λέει και το άσμα.
'Οσοι μπορούμε σπεύδουμε.

tristana

kuria

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

fmas

Kalimeraaaaaaaaaaaaaaa apo Italia....

Kai edo boliko xioni... apo extes xionizei astamatita.... :p

tristana

Καλό βράδυ σε όλους σας. Διάλειμμα τέλος.

Μπιγκ Εφ, ρίξε μια χιονόμπαλλα για εμάς, βρε!

tristana

Κάντε και μια βόλτα από το "Σπίτι της Αγάπης" Πύρρου 73-75
να δούμε τις ωραίες φατσούλες σας και το χαμόγελό σας.

xhmeia

Μολις ειδα αυτο το θεμα ..το διαβασα με προσοχη ...δεν θελω να πω τι εκανα ..αν εκανα ..δεν εχει  σημασια ......το θεμα ειναι τι ΘΑ ΚΑΝΩ..ΚΑΝΟΥΜΕ .......
το θεμα ειναι να μην μεινω στα λογια ......
σημειωσα καποια τηλ . που δωσατε η ΚΥΡΙΑ κ η  ΤΡΙΣ κ  επισης πολυ καλη η ιδεα της ΣΟΦΙΑΣ (μεσα κ εγω Σοφακι ..χρηματα δεν εχω ..αλλα χρονο ναι )

Κυρια (Μαρακι ) καποιος που δεν μπορει να δωσει αιμα λογω υγειας ,μπορει να γινει δοτης μυελου ?

SoFiA24

Καλησπέρα κι από μένα. Νατάσσα μου μακαρι να ήξερα το πως μπορεί να οργανωθεί κάτι τέτοιο. Χρόνο έχω να διαθέσω και μάλιστα άπλετο. Και αρκετή διάθεση να δώσω πράγματα από μένα υπάρχει. Σημείωσα τη διεύθυνση που έδωσε η tristana και θα μαζέψω ότι μπορώ κι από φίλους και θα τα πάω... Αίμα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω λόγω προβλημάτων υγείας αλλά θα χαρώ να δώσω οτι άλλο μπορώ

tristana

Καλησπέρα σε όλους σας.

Χημεία και Σοφία και μόνο που δώσατε την προσοχή σας σ'αυτά που γράφει η Κυρία αρκεί. Δεν χρειάζονται χρήματα. Εγωσιμός, βρε.
Να κάνουμε κάτι για εμάς. Φιλώ σας.

kuria

χημεια μου εξαρταται για ποιο λογο δεν μπορεις να δωσεις αιμα... αν υπαρχει καποια σοβαρη ασθενεια τοτε δεν μπορεις να γινεις και δοτης μυελου...
για περισσοτερες πληροφοριες παρε με τηλεφωνο καρδουλα μου...
φιλακια
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

xhmeia

ok μικρη μου θα σε παρω
κ κατι αλλο που θα ηθελα να συζητησουμε κ την αποψη ολων βεβαια

μ αρεσει πολυ σαν ιδεα να κανω παρεα σε παιδακια , να τα φροντισω καποιες ωρες ,να διαβασω παραμυθια .........κ να ξεκουραστουν λιγο κ οι μαμαδες τους
Επειδη ομως πιστευω, πως τα παιδια καταλαβαινουν πολλα ,ειδικα,  αυτα που λενε τα ματια μας .......
Υπαρχει καποια εκπαιδευση ,να το πω ? καποιο τεστ που περνας ? αν εισαι ετοιμη να σταθεις πραγματικα σ αυτα τα αγγελουδια ? νομιζω αν καποια παει -με ολη την καρδια της- να κανει καλο κ δει το μικρουλι στα ματια της λυπη ,οικτο δεν ξερω τι αλλο ........μαλλον κακο θα κανει παρα καλο ε?
Κ αραγε ποιος ξερει αν μπορει να αντιμετωπισει σωστα αυτα τα παιδια ?Αν μπροστα σου πονανε ? κλαινε ? γενικα δεν ξερω τι μπορει να αντιμετωπισει καποια εκει .....Αλλο να τα λεμε απ εξω κ αλλο να τα βιωσεις απο κοντα ......
Εγω παρ οτι δυνατος χαρακτηρας κ εχω κανει κ ενα φεγγαρι σε νοσοκομειο ....δεν ειμαι σιγουρη αν μπορω να τα αντιμετωπισω σωστα θα ημουν πιο σιγουρη αν με συμβουλευαν η ακομη καλυτερα ανθρωποι ειδικοι με τεσταραν κατα καποιο τροπο ........Πιστευω καταλαβαινετε ολοι τι θελω να πω .....
Δεν θα μπορουσα να διανοηθω οτι θα παω να κανω καλο κ τελικα να κανω κακο αθελα μου κ ειδικα σε παιδια ........Θα θελα να μαι 100%σιγουρη !!!!
Ενω να πας να μαγειρεψεις στον πατερ π.χ. ε αυτο οκ ευκολο ειναι

tristana

Καλό σας απόγευμα. Εν κατακλείδι και εν κατακλυσμώ προσεχώς λέει.

tristana

Καλό Σαββατοκύριακο.  :)

tristana

447 Επισκέπτες, 1 Χρήστης