Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 766
  • Total: 767
  • Leon

κανε μια ευχη......

Ξεκίνησε από apol, Νοεμβρίου 14, 2005, 10:52:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

εσύ η από πάνω πολλά θέλεις...
δεν σου φτάνει το πρωτοχρονιάτικο λαχείο που θες να κερδίσεις?

Alabastro

Shadowlord

Οχι..!!Δν ειπα τπτ!! :roll:  :P  :lol:

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Να ομορφαινουν και να ηρεμουν οι ψυχες μας και εσυ να μ αγαπας

Τα 2 πρωτα μακαρι,το 3ο ισχυει ηδη..!! :wink:  :D

Shadowlord

Παράθεση από: "Alabastro"xm..na ginotane leei na diavaza tis skepseis ton antropon.....!!!!!

..ωραια θα ηταν.. :roll:

Enia

Παράθεση από: "Alabastro"xm..na ginotane leei na diavaza tis skepseis ton antropon.....!!!!!

κατάρα μου ακούγεται αυτό... όχι, δε θα ήθελα να ξέρω κάθε σκέψη... εξάλου η πρώτη σκέψη δεν είναι και πάντα η σωστή...

Shadowlord

Θα ηταν χρησιμο πολλες φορες Λιλακι..Δυστυχως..

Jezebell

Εγω παλι δεν θα το ηθελα γιατι θα ειχα παντα το αγχος να το κανω αυτο και ποτε δεν θα υπηρχε το στοιχειο της εκπληξης!

Shadowlord

Υπαρχουν ομως και δυσαρεστες εκπληξεις.. :roll:

SoRta_FaiRytALe

:D  :D  :D Ένα να΄μαστε για πάντα εμείς..

Enia

Παράθεση από: "Shadowlord"Υπαρχουν ομως και δυσαρεστες εκπληξεις.. :roll:

ακριβώς... ας έρχονται στην ώρα τους, δεν είναι ανάγκη να σκαλίζουμε να τα μάθουμε μόνοι μας...

voliwtisa

Mακάρι και στη φετινή χρονιά να με περιτρυγιρίζουν, να με συμβουλεύουν, να με βοηθάνε, να με καταλαβαίνουν, να με πιστεύουν, η οικογένεια, οι φίλοι,  ο αγαπημένος μου,  οι συνεργάτες μου.
Mακάρι οι δικοί μου άνθρωποι να συνεχίσουν να με ανέχονται και να με αγαπάνε. Έχω ανάγκη τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων, ιδεών, απόψεων, έντονων συναισθημάτων που μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Eγώ πάντως θα είμαι πάντα εκεί...

Kαι μια ξεχωριστή ευχή για σένα μωρό μου...

Mακάρι όλα τα γιορτινά λαμπιόνια να φωτίζουν όλη σου τη ζωή...
Eίσαι ο παράδεισος της πραγματικότητας μου και το οξυγόνο στα πνευμόνια της φαντασίας μου...

Mακάρι οι επιθυμίες, οι στόχοι και τα όνειρα όλων μας να βρούνε το δρόμο της πραγματοποίησης. Όλοι στη ζωή μας να διαβαίνουμε δρόμους αντάξιους των προσδοκιών μας με απαραίτητο σύντροφο και συνοδό την YΓEIA!

apol

polla perimenv apo ayth th xronia ki efxomai na moy paei kala    omos makari na teleivne afti i kathimerini sfagi sto irak nomizo oti pleon kaneis den tin antexei

Enia

μακάρι... μακάρι... μακάρι... μακάρι... μακάρι...  :oops:

xhmeia

η χρονια που ερχεται να ειναι καλυτερη, με υγεια, δημιουργια, χαμογελα  και κυριως ηρεμια

766 Επισκέπτες, 1 Χρήστης