Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 290
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 387
  • Total: 387

ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ

Ξεκίνησε από matesalato, Νοεμβρίου 15, 2005, 07:16:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

matesalato

Εκεινη,ζει σε μια παλια συνοικιακη πολυκατοικια.Καθε φορα που βγαινει απο το σπιτι της,στριβει παντα αριστερα,οποιος και αν ειναι ο προορισμος της,Εκεινος,ζει σε μια παλι  συνοικιακη πολυκατοικια.Καθε φορα που βγαινει απο το σπιτι του,στριβει παντα δεξια,οποιος και αν ειναι ο προορισμος του.Εκεινη και εκεινος δεν εχουν συναντηθει ποτε...

viki

:roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:  :roll:  :?:

ROMEO

Κάτι  θέλει   να  πη  άλλα  δεν  μπορώ  να  
kαταλάβω   ΒΟΗΘΗΣΤΕ  ΚΑΙ  ΕΣΕΙΣ  ΒΡΕ  ΠΑΙΔΙΑ

:?:  :?:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

viki

:idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:
AAAAA...!!!Tο βρήκα!!!Εκείνη ψηφίζει Κ.Κ.Ε. και αυτός Ν.Δ....Ε???Το βρήκα...LoL! :D  :D  :D

papi

ΚΚΕ ο Κωστακης Κατουραει Ελευθερα :P  :P  :P  :P

minoraki

Παράθεση από: "papi"ΚΚΕ ο Κωστακης Κατουραει Ελευθερα :P  :P  :P  :P
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

papi

energizer

...αν γινουμε πιο ακριβεις...οσο μπορει κανεις να'ναι ακριβης με τα "δεξια" & "αριστερα"...
...ο/η ενας/μια ανηκει στον αναρχοαυτονομο χωρο/αντιεξουσιαστικο που ονειρευεται την "απολυτη" ελευθερια σε απολυτη "αρμονια" με την φυση & τους συνανθρωπους του,εχοντας καταδικασει & απεμπολισει καθε τι τεχνητο...(πιθανοτατα μενει Εξαρχεια,Μετς...)
...ο/η ετερος/η αυστηρα προγραμματισμενος/η & φιλοδοξος/η επιθυμει 1 απολυτης νομιμοτητας(οχι απαραιτητα ηθικο!) κοσμο,οπου η "ικανοτητα"(=πορος) αμοιβεται ατερμονα ενιοτε & σε κοστος κονωνικο...ο διαφορετικων αντιληψεων,χρωματος ειναι μαλλον ανεπιθυμητος...(αν & δεν το ομολογει μαλλον Β.Π. η περιξ...)
...Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ Ο ΕΝΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ "ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
 :twisted:

Υ.Γ
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ψηφιζουν τα προαναφερθεντα κοματα,αφου ως γνωστον η ΛΑΓΝΕΙΑ για εξουσια εχει καθιερωσει την "πολυσυλλεκτικοτητα"!!!
 :wink:

papi

ΟΟΟ Θεε μου!χμ τι λενε εδω μεσα! :roll: απαπαπαπα αριστερα δεξια κεντρο πανω κατω "αναρχοαυτονομο χωρο/αντιεξουσιαστικο"αει καλα κρασια...παω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο μπας και δω ασπρη μερα.... :roll:

energizer

...και το εχω (οχι μονο εγω!) γραψει ηδη!
...βαλτε 1 τοποθεσια/θεματολογια πολιτικου χαρακτηρα...
...ετσι να μην κουραζεται το συνολο...

minoraki

Παράθεση από: "energizer"ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ψηφιζουν τα προαναφερθεντα κοματα,αφου ως γνωστον η ΛΑΓΝΕΙΑ για εξουσια εχει καθιερωσει την "πολυσυλλεκτικοτητα"!!!
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: μπαρντον?????

papi

Morena79

Den xreiazete na paroun thn idia poreia gia na sinantithoun.. Ean einai grafto na smiksoun, tha smiksoun... :53:

387 Επισκέπτες, 0 Χρήστες